Un baietel in varsta de 8 ani, foloseste o retea de cristale pentru a transmuta energia negativa!

Copii de cristal sunt deja printre noi, iar acum vom avea ocazia sa vedem unul dintre ei in actiune!

Poaadamte parea incredibil, dar acest baietel, pe nume Adam, din Las Vegas, Statele Unite, la varsta de  numai 8 ani, este in stare sa creeze o retea de cristale in doar 10 minute.

Cum reuseste acest lucru?

Aparent foarte usor: el ne marturiseste ca simte energia acestor cristale cand le ia in mana, iar atunci cand le duce la ureche, acestea ii vorbesc, astfel incat stie exact unde sa le pozitioneze in reteaua de cristale.

Cristalele folosite pentru construirea retelei sunt de forme, marimi si caracteristici variate precum: cristale de ametist, cristale de cuart fumuriu, cristale de cuart transparent, si cateva cristale Lemuriene. Adam spune ca modul in care acestea sunt aranjate determina absortia energiei negative, de catre clusterul central de ametist, si dupa aceea transmutarea energiei negative in energie benefica, si eliberarea ei in mediul inconjurator si in atmosfera Pamantului, prin cristalul Lemurian care se afla in mijlocul retelei.

Va invitam sa urmariti filmuletul de mai jos, in care Adam explica cum a construit singur aceasta retea uluitoare de cristale!

sursa: http://thespiritscience.net

 

Scroll to Top