Schimbă-ţi gândurile – şi viaţa ta se va schimba! – un film excepţional cu dr. Wayne Dyer

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania


Dr. Wayne Dyer este un adevărat magician al zilelor noastre. El nu-și mișcă prin aer bagheta magică, în volute complicate, pentru a face să apară sau să dispară un obiect sau o persoană. Mai profund decât atât, el se folosește de puterea irezistibilă a cuvintelor, a metaforei vieții, pentru a ne deschide “ochii inimii”.

Nimic nou nu se poate produce în viața cuiva fără apariția prealabilă a unui salt în conștiință. Acesta se manifestă de cele mai multe ori spontan, ne-premeditat, și pare să ne ia pe nepregătite. Aceasta este, cel puțin, senzația celui în cauză, fiindcă orice astfel de salt de conștiință ne scoate din “zona de confort”, din stereotipurile și rutina cotidiană, din complacerea călduță a tabieturilor zilnice. În realitate, de fiecare dată când “facem saltul” suntem perfect pregătiți pentru el, de fapt, ființa noastră profundă, structurile intime ale sufletului așteptau această mutație de conștiință!

Cum? De ce? Răspunsul este năucitor de simplu: Într-un mod neașteptat, neprevăzut, și – fără motiv! De fapt, adevăratul motiv este necesitatea evoluției sufletului, care are metode, căi și finalități care se sustrag în majoritate înțelegerii raționale.

Poate că acum căutați ceva, sau sunteți nemulțumit de cel puțin un aspect al vieții voastre. Sau poate, din contra, vă situați în “centrul zonei voastre de confort”, și nu vă credeți pe marginea stâncii, gata să faceți un salt…

În ambele cazuri, aveți nevoie să vizionați filmul dr. Wayne Dyer. Şi nimic nu va mai fi ca înainte…

http://casatreziriifilme.blogspot.com/2010/06/schimbarea-shift_23.html

Scroll to Top