S-a reusit fotografierea sufletului in timp ce paraseste corpul in momentul mortii!

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

Astazi mai mult ca oricand, este necesar sa ne reconsideram credintele despre viata si ce se intampla dupa ce parasim acest corp si aceasta lume familiara, denumita Pamant. In toate traditiile spirituale orientale, reancarnarea respectiv trasmigrarea sufletelor este acceptata unanim, si este un lucru obisnuit, insa pana in prezent nu s-a putut dovedi existenta propriu-zisa a sufletului. Odata cu dezvoltarea tehnologiei, se pare ca stiinta poate demonstra si acest lucru.

Cercetatorul rus Konstantin Korotkov, a reușit sa efectueze o fotografie impresionanta. Cu ajutorul unei camere speciale, omul de știința a fotografiat corpul uman chiar in momentul morții, timp in care sufletul paraseste corpul. Astfel, ideea cum ca sufletul trece intr-o alta lume atunci cand survine moartea este demonstrata acum și stiintific.

fotografierea-sufletuluiImaginea a fost efectuata cu ajutorul unei camere speciale, dupa modelul de evacuare al gazelor, o tehnica fotografica avansata, care arata in albastru cum forta vietii, adica sufletul, sau invelisul pranic, paraseste treptat corpul.

Conform cercetarilor, zona ombilicului și capul sunt primele zone ale corpului in care semnalul vital inceteaza. De asemenea, Korotkov a descoperit ca in cazul oamenilor care sufera o moarte violenta sufletul se comporta destul de ciudat. Cu toate ca este impins afara din organism, sufletul are tendinta de a reveni la numai cateva zile dupa teribila intamplare. Acest lucru ar putea fi cauza unui surplus de energie nefolosita, care exista in respectivul corp si o posibila explicatie pentru cazurile de moarte clinica.

Aceasta tehnica care masoara radiatia corpului in timp real este amplificata de campul electromagnetic si este o versiune mai avansata de masurare si fotografiere a aurei.

Korotkov este directorul Institutului de Cercetare a Culturii Fizice din Sankt Petersburg si Ministerul Sanatatiii din Rusia i-a aprobat sa efectueze o cercetare ampla pe 300 de bolnavi, care se aflau in faze terminale.

In acest fel a fost aplicata tehnica imagistica și corpurile muribunzilor au fost fotografiate pana in ultima clipa de viața, iar schimbările de culoare au indicat faptul ca indiferent de situație, atunci cand viața se stinge in corpul uman, sufletul paraseste corpul catre o lume foarte putin cunoscuta care este posibil sa fie lumea astrala. Evolutia știintei a ajuns in punctul in care se intersecteaza intr-un fel sau altul cu religia sau chiar cu alte stiinte mistice.

sursa: internet

Scroll to Top