Participarea la cursul Abheda Yoga m-a ajutat să depașesc un moment mai dificil al vieții mele (mărturie)

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

Participarea la cursul Abheda Yoga m-a ajutat sa depasesc un moment mai dificil al vietii mele. Ramasesem “ultima care trebuia sa stinga lumina”…

Am simtit ca e momentul sa fac ceva mai mult in directia dezvoltarii personale… Cand am vazut inregistarea emisiunii de la postul B1 TV in care profesorul de yoga Leonard Radut vorbea despre avantajele practicarii yoga, am simtit ca pot avea incredere in aceasta persoana si ca trebuia sa vin la acest curs.

Ii sunt recunoscatoare ca datorita rezonantei si implicit a acestui curs, am intalnit fiinte minunate, iubitoare, preocupate, ca si mine, de a isi trai viata frumos, sanatos, in iubire.

Am invatat sa ma hranesc sanatos, fara carne, sa combin alimentele astfel incat sa se digere cu efort minim din partea organismului.

Prin practicarea zilnica a asanelor am obtinut armonie a formelor, flexibilitate, vitalitate, stare de pace interioara, mi s-a imbunatatit starea de sanatate la nivelul sistemului digestiv.

Facand meditatia cu ingerii la curs si apoi acasa, am cerut sa pot comunica cu ei si dupa mai multe zile, intr-o seara cand m-am intors de la curs, am gasit in holul de la intrare, fix pe mijloc, un fulg mare alb. Am fost convinsa ca e un semn de la ingeri. Asa am depasit frica de singuratate.

Mi-am imbunatatit increderea in valoarea proprie si apoi relatiile cu colegii, prietenii si familia s-au asezat pe baze mai stabile.

Am invatat sa iubesc detasat, sa iubesc la distanta, mi-am dezvoltat atributele feminitatii, am obtinut prin meditatiile cu Shiva o intelegere mai cuprinzatoare si bucuria de a interactiona cu reprezentantii eternului masculin.

Am experimentat trezirea energiei Kundalini dupa practicarea multor alchimii ale eroului. In timpul unei Meditatii stafeta, m-am ridicat in picioare si am facut partea mea de tapas cu 30 minute de arta gratiei. Am simtit in acel moment cum tot corpul vibreaza. Atunci a fost inceputul relatiei mele cu Kundalini.

Ghidarea primita la curs a fost eficienta si directionata pe ceea ce aveam nevoie la acel moment. Cred ca profesorul Leonard are capacitatea de a citi gandurile. Am venit ravasita la curs, intr-o seara, cu dorinta sa imi recapat starea de bine cum stiam ca se intampla de fiecare data. M-a pus imediat sa realizez Ananta si eu am inceput sa plang in mine asa pe tacute, ca sa nu tulbur restul colegilor. In timpul cursului, la partea teoretica, profesorul a atins subiectul care ma intrista si a dat si o solutie. La sfarsitul serii eram echilibrata emotional si el mi-a zambit cu subinteles.

Ghidarea pentru meditatie m-a ajutat sa descopar acea centrare si pace a sufletului . Au fost persoane care priveau cu suspiciune cursul de yoga si care ma intrebau de ce aloc asa mult timp pentru aceasta activitate.

Am incercat sa le explic si sa ii conving sa vina, sa vada si sa verifice singuri.

Le-am spus ca eu simt ca profesorul este un canal de gratie, ca doreste sa ne ghideze catre trezirea sufletului, sa ne transmita informatii pretioase pentru realizarea unui veritabil salt de constiinta si vrea sa vada ca le aplicam si avem rezultate si astfel, prin realizarile noastre, el obtine desavarsirea spirituala.

Imi propun pe viitor sa dobandesc capacitatea de meditatie in actiune, in mijlocul vietii si sa imi descopar si dezvolt capacitatile paranormale pentru a avea o perspectiva mai subtila asupra existentei .

MC, anul III

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top