Mintea umana poate influenta materia!

AuraOamenii de stiinta rusi sutdiaza de multa vreme domeniul energeiei subtile, mai precis campul energetic uman, ei susntin ca oamenii pot schimba lumea din jurul lor, pur și simplu prin utilizarea energiei mentale proprii. Aceasta  idee nu este noua, dar nu foarte multi cercetatori au incercat sa demonstreze acest fapt din punct de vedere stiintific – cu toate ca domeniul fizicii cuantice este cunoscut de ceva vreme . Dr. Konstantin Korotkov, profesor de fizica la Universitatea Tehnica de Stat  din Sankt Petersburg, afirma ca atunci cand avem ganduri pozitive sau negative, fiecare  dintre ele poate avea un impact diferit asupra mediului inconjurator.

“In ultumul timp am dezvoltat ideea referitoare la constiinta umana care se comporta ca o componenta a lumii materiale, ea  influentand in mod direct lumea in care traim”, spune  Dr. Konstantin Korotkov.

Noi nu putem vedea energia in mod direct, asa ca lumea nevazuta a energiei poate parea de neinteles pentru mintea umana, fara sa fie aplicate masuratori siitifice pentru a verifica ceea ce are loc.

Poate ca acesta este motivul pentru care studiul constiintei care afecteaza realitatea noastra, a fost atat de mult timp, practic imposibil.

Pentru a putea crea o punte intre lumea noastra fizica si lumea invizibila a energiei, experimentele stiintifice folosesc o tehnica numita bioelectrofotografia. In aceste experimente, se pleaca de la premisa ca atat corpul uman cat si constiinta emit in mod constant energie. Ca urmare a acestei ipoteze, bioelectronografia isi propuna sa surprinda aceste campuri de energie, care sunt vazute ca o emisie de lumina in jurul corpului fizic. In limbajul metafizic, aceasta emisie de energie este cunoscuta sub numele de aura, in timp ce in limbajul stiintific acest fenomen poarte denumirea de camp energetic.

Dar Dr. Korotkov nu este singurul om de stiinta care studiaza impactul actiunii mintii umane, respectiv influenta gandurilor noastre  asupra mediului inconjurator. Laboratorul de Inginerie si Cercetare a Universitatii Princetown, a facut de asemenea cercetari asupra acestui subiect, si au ajuns la concluzia ca mintea are de fapt o capacitate subtila de a influenta producerea de dispozitive cunoscte sub numele de generatoare aleatoare de evenimente. (Random Event Generators).

Acest proiect a inceput atunci cand un student a fost suficient de curios pentru a studia efectele mintii umane si ale intentiei asupra mediului incojurator, astfel Dr. Robert Jahn si asistentul sau de laborator au petrecut multe ore de experimentare pentru a determina daca mintea umana are sau nu un impact asupra lumii fizice in care traim. Dr. Jahn a fost in masura sa stabileasca faptul ca mintea omului interactioneaza cu masinile, intr-un mod care nu este de natura fizica. Focalizarea mintii prin intentie a fost capabila sa afecteze schimbarea rezultatelor masinii, in moduri neexplicabile. Prin urmare aceste experimente vin sa dovedeasca modalitatea prin care constiinta influenteaza in mod direct realitatea fizica incojuratoare, intr-un mod incontestabil.

Acest fapt ne resposabiliteaza si mai mult, deoarece devenind constienti de forta gandurilor si emotiilor noastre, va trebui sa ne asumam in mare masura, calitatea vietii pe care o traim.

“ Este un mesaj foarte important pentru fiecare dintre noi, deoarece am demonstrat faptul ca emotiile pozitive, au o influenta majora asupra lumii in care traim, totusi, o influenta chiar mai mare o au emotiile negative. Daca in primul caz, energia urca, in celalalt energia coboara. Aceasta inseamna ca daca ne dezvoltam abilitatea de a crea iubire si emotii pozitive, vom schimba spatiul din jurul nostru” spune in clipul de mai jos Dr. Konstantin Korotkov.

Scroll to Top