Asset 1

KARMA YOGA – O YOGA MISTERIOASA A REALIZĂRII BINELUI


Yoga facerii de bine este o practică fascinantă în care omul înțelege că a putea realiza binele și a avea și ocazia pentru aceasta este o situație privilegiată pe care este bine să o fructificăm cât mai bine.

Acesta este principiul iar a face binele este o dharma, o datorie minunată care dă un sens autentic, sublim și nobil existenței noastre.

Pentru aceasta sunt necesare mai multe abilități pe care să le manifestăm dintre care cea mai importantă este detașarea în acțiune.

Această detașare nu poate inlocuită de nicio invocație și de nicio protecție subtilă sau reală și este necesară oricui, indiferent de preferințele sale în materie de practică, indiferent dacă este yoghin, creștin, ateu, mahomedan etc.

Acest domeniu fascinant numit karma yoga are legătură cu vitorul luminos al omenirii și cu ceea ce urmează în viața fiecărui om dupa ce părăsește coprul fizic – existența în universurile subtile.

ABHEDA Yoga este cea care clarifică și aduce la îndemâna Căutătorului Autentic această metodă într-o formă coerentă și totodată accesibilă.

Vă dorim succes în Facerea de Bine !

Asset 1