NOROC SAU PEDEAPSĂ ? E oficial, EXTRATERESTRII EXISTA !

Faptul ca astfel de documente sunt date publicității sugereaza că suntem aproape de o ”ieșire la rampa” a extratereștrilor… sau ca dovezile sunt prea numeroase pentru a mai continua mascarada.

Contactul cu o civilizație extraterestra este, insa, supus unui mare grad de risc, deoarece istoria omenirii a aratat ca nu a existat mila pentru comunitatile inferioare tehnologic si militar (de exemplu, colonizarea de catre europeni a Americii prin macelarirea bastinasilor și inrobirea in comunitati de sclavi a populatiei africane de catre americani). In toate acele situatii agresorii erau superiori tehnologic agresatilor, dar rudimentari din punct de vedere moral.

Suntem siguri ca nu toate rasele din univers sunt la fel si extraterestri ar putea fi fiinte constiente, intelepte, care nu fac orice pentru ”cativa dolari in plus”.

Dat fiind ca existenta extraterestrilor este certa (prin dovezile indirecte și confirmarile oficiale), trebuie sa fim constienti ca acestia pot sa ne fie inferiori sau superiori tehnologic, dar pot sa ne fie (mai ales) inferiori sau superiori din punct de vedere al dezvoltarii spirituale.

In orice situatie, solutia pentru oameni este

EVOLUTIA SI TRANSFORMAREA FIINTELOR UMANE DIN PUNCT DE VEDERE SPIRITUAL (Calea Inimii ca spiritualitate în mijlocul vietii ar putea fi o solutie)

și (MAI APOI) tehnologic, toate cu multa prudenta si intelepciune.

Probabil că o parte din cititori se intreaba ce lagatura ar putea avea nivelul spiritual al omenirii (care include morala, cultura, inteligenta și bunul simt) cu interactiunea cu rasele extraterestre.

Ei bine, oamenii pot fi pentru diferitele rase extraterestre orice:
prieteni, frati, hrana, sclavi, mase de manevra
si singura posibilitate de a reactiona eficient fata de aceste posibilitati este ceea ce am mentionat mai sus.

Fiindca pentru a fi Prieten sau Frate trebue să ai ”nivel”. Altfel esti doar un ”animal de companie”.

Iar daca este vorba de o rasa inferioară la nivel universal, cu tendinte invazioniste si oportuniste, atunci reactia omenirii nu poate fi puternica decat daca oamenii sunt pregatiti cu adevarat sa faca fata unor incercari mai dificile.
In primul rand conducatorii si politicienii si apoi fiecare cetatean.
Despre politicieni… stim cum ”stau” cu morala.
Deci de aici e greu de sperat intr-o atitudine potrivita.

Dar noi, ceilalti – putem indrepta ceea ce ei nu reusesc.

In plus, daca omenirea nu ar reusi cu bine interactiunea cu ”fratiii” din univers, atunci ar situatia ar deveni dificila si tot cei pregatiti interior vor rezista.

Este, de asemenea imposibil ca diferitele contacte de gradul 3 sa nu fi fost finalizate cu diferite intelegeri in legatura cu tehnologia si posibilitatea de a interactiona cu biosfera pamantului.
Iar guvernantii au dovedit ca nu excelează in a fi deosebit de morali sau corecti. Poate ca o parte din nebunia acestor timpuri rezulta si din impactul asupra omenirii a unei rase extraterestre fara prea multe procese de contiinta.

Va prezentam aceste informatii certe din urmatorul articol deoarece s-ar putea ca interactiunea cu diferitele rase extraterestre să impiedice… dar si sa ajute oamenii.

Depinde CE RASA EXTRATERESTRA SI DEPINDE CE OAMENI…

Leo Radutz
societatea Academica AdAnima

……………………………………………………………….
DEZVALUIRILE AMERICANILOR

In sfarsit FBI-ul a dezvaluit lumii intregi mii de documente despre existenta extraterestrilor!

Biroul Federal de Investigații (FBI) a publicat online un document care confirmă că membrii au uneia din rasele de extratereștri au aterizat în Roswell, New Mexico, înainte de 1950, pe site-ul numit Seiful in sectiunea The Vault.

Intr-un memo trimis catre directorul FBI-ului din Washington în anul 1950 de catre agentul special Guy Hottel – memo care poarta titlul de “Farfurii zburatoare”, Hottel dezvaluie cum un agent Air Force a spus ca “trei asa-numite farfurii zburatoare au fost recuperate in New Mexico”.

Despre OZN-uri spunea ca sunt : ” obiecte circulare, cu centrul bombat, de 50 de picioare în diametru (15.24 de metri). În fiecare dintre acestea erau trei corpuri cu formă umană, dar care măsurau numai 3 picioare (n.r. 0.9144 metri). Erau îmbracate în haine metalice de textură foarte delicată”.

Motivarea gasirii celor trei obiecte neidentificate ar fi “pentru ca Guvernul are un radar de mare putere inslatat in acea zona, despre care se crede ca afecteaza mecanismul de control al OZN-urilor”, mai scrie in memo agentul special FBI.

Astfel orasul Roswell din New Mexico a devenit faimos dupa ce au existat marturii despre existenta unui OZN care s-ar fi prabusit in desert, langa o baza militara, in 2 iulie 1947. Autoritatile americane ar fi recuperat cadavrele extraterestrilor si le-ar fi facut chiar si autopsia, dar ar fi musamalizat cazul.

Aveti in continuare filmul cu autopsia de la Roswell:

Autoritatile militare care s-au ocupat de caz, au comunicat presei ca: “Zvonurile despre discuri zburatoare au devenit realitate ieri, cand un ofiter al serviciilor de inteligenta a reusit sa intre in posesia unui astfel de disc”.

Dupa numai 24 de ore, Armata americana si-a schimbat pozitia oficiala
si a spus ca “discul zburator” era, un balon meteorologic care s-a prabusit in zona. La aceea vreme mass media si populatia au acceptat aceasta varianta, iar pana la urma a iesit din atentia opiniei publice, dar spre sfarsitul anilor ’70, militarii care s-au ocupat de caz au inceput sa vorbeasca.

Totusi un document din 1947, care se afla in sectiunea The Vault a site-ului FBI-ului, pare sa confirme acest incident. Se spune in acest document ca de la Roswell a fost recuperat un obiect, “presupus disc zburator” ca acesta ar fi “de forma hexagonala” si “suspendat de un balon, cu nu cablu”.

DOCUMENTELE AUTORITATILOR BRITANICE SI MARTURII DESPRE OZN-uri

Desi au fost tinute secrete de americani atat de mult timp aceste dovezi, in Anglia incepand cu anii 50 ele au inceput sa fie desecretizate, astfel 35 de rapoarte legate de OZN-uri au fost dezvaluite.

Aceste documente cuprind atat relatarile oamenilor obisnuiti, cat si cele ale militarilor.
“O nava solida in forma de bomboana mentolata”, “un inel”, “o meduza” sau “un titirez argintiu”.

Astfel sunt descrise OZN-urile aparute pe cerul Angliei in decursul a jumatate de secol chiar de catre cei care au avut curajul sa trimita astfel de informari autoritatilor.
Alaturi de relatari apar si dovezi precum fotografii, desene, articole din ziarele vremii, dar si scrisorile trimise de Ministerul Apararii ca raspuns la marturiile englezilor.
Astfel de retatari gasiti pe site-ul ufos.nationalarchives.gov.uk 

In 2009 Ministerului britanic al Apărării (MoD), a facut public un “dosar OZN” din arhiva sa, din perioada 1981 – 1996, in care se arata ca numarul cazurilor despre existenta OZN-urilor a crescut după lansarea unor filmelor SF, precum “Ziua Independenței” și a serialului de televiziune “Dosarele X”.

Printre cele mai bizare relatări despre cele aproape 800 de “întâlniri” cu extratereștrii semnalate în acea perioadă se numără mărturia a doi băieți britanici care au afirmat că au vorbit cu un marțian, al cărui cap era în formă de lămâie și care a apărut în fața lor, venind de pe un câmp, pe 4 mai 1995.

Autoritatile engleze au declarat ca toate aceste aparitii si apoi marturiile legate de respectivele evenimente au fost atent analizate. De altfel, pentru fiecare s-a si intocmit un raport, totul pentru a se stabili daca au loc activitati ostile sau neautorizate pe spatiul aerian al Angliei.

Guvernul britanic a luat atat de in serios amenintarea OZN-urilor in 1950, incat sefii de la serviciile de informatii s-au intalnit atunci sa discute despre aceasta problema.

Premierul de atunci al ALBIONULUI (denumirea arhaica a Angliei) Winston Churchill, a dat in timpul razboiului un ordin prin care impunea ca informatiile cu privire la OZN-uri sa fie pastrate secrete pentru a preveni o panica generala.

DOVEZI ALE EXISTENTEI EXTRATERESTRILOR DIN ANTICHITATE SI EVUL MEDIU

Primele “dovezi” de obiectele neidentificate si extraterestrii apar inca din Antichitate in picturi, pietroglife sau sculpturi, care par a fi marturia trecerii OZN-urilor pe Terra si chiar sprijina ideea contactului cu lumea extraterestra.
Cateva marturii istorice despre existenta extraterestrilor se gasesc in:

Italia – Val Camonica

O gravura afalta intr-o pestera din Val Camonica, Italia, inainte de Hristos si care surprinde doua creature ciudate.
.
.
.
.
.
.
.
In Ucraina – Kiev s-a descoperit o figurina ciudata datand din anul 4000 inainte de Hristos.
.
.
.
.
.
.
.
.
In Mexic un desen in stanca a fost descoperit in 1966 si se presupune ca are o vechime considerabila, de peste 7.000 de ani. Pietrogliful prezinta patru oameni care intind bratele in jurul unui obiect de dimensiuni mari, care reflecta o lumina puternica.
.
.
.
.
.
.
.
Ecuador
Fiinte in costum spatial. Asta pare a infatisa piesa de arta descoperita in Ecuador.

.
.
.
.
.
.
.
Australia

Pietroglife vechi de 5.000 de ani descoperite in Kimberley, Australia, care par a ilustra extraterestri.

Franta
– pare cea mai elocventa marturie pe acesta moneda din 1680 apare un OZN aflat in zbor. Iar inscriptia in limba latina “a sosit la momentul oportun” pare veni in sprijinul ideei aparitiei unui obiect neidentificat.
.
.
.
.
.
.
.
.
In Olanda o pictura surprinde doua vase aflate in Marea Nordului, iar pe cer apare un obiect foarte straniu. Scena apare in cartea intitulata “Theatrum Orbis Terrarum”, scrisa de amiralul Blaeu.

 

 

Scroll to Top