Exista o retea de tunele subterane secrete pe intreg teritoriul Romaniei!

tunel_03_2dd347f61dProfesorul Constantin Bursuc a afirmat ca a patruns intr-o vasta retea de galerii subterane artificiale: “Exista o rețea de tunele fizice, reale, sub toată Romania. Eu am cartat, prin masuratori la fata locului, doar unele dintre aceste cai de comunicatie subterane, care se afla la 4-5 km adancime sub pamant,”

Deocamdata domnia sa nu poate spune cu precizie cine si cu ce scop a facut aceste constructii misterioase, dar continua cercetarile, urmand a face publice rezultatele obtinute. Sustine insa ca in realizarea acestora sunt implicate inteligente din alte lumi din Univers sau din alte dimensiuni spatio-temporale.

“Am inceput cercetările din Suceava, unde se afla o poarta de intrare spre aceste constructii. Trebuie sa va spun ca exista, la 5 km sub pamant  un «Centru spiritual», in care am avut acces numai in urma unei comenzi speciale, transmisa de entitatile care m-au insotit” spune dansul.

Profesorul susține ca a intrat efectiv intr-un tunel din Ceahlau,  fiind insotit pana la intrare de prof. Traian Stanciulescu, director tehnic la Institutul de Inventică, filiala Iasi. Tunelul respectiv era in panta, avea cam 10m latme si 15m inaltime, cu bolta, iar in el gravitatia se anula partial, astfel ca deplasarea in interior se facea in salturi. Acest fenomen, pe care nu il poate explica deplin, i-a permis sa parcurga distante destul de mari intr-un timp scurt prin aceste labirinturi subterane

muntii retezatConform hartilor pe care le-a realizat, exista un tunel misterios aflat la o adancime de 1.500 de metri sub pamant, care leaga Muntii Retezat (Sargesia) de Bucegi (Busteni), Ceahlau (Sucidava) si Satu Mare, iar toate aceste tuneluri legate ar avea forma unui cap de lup, simbol al civilizatiei dacice. In vara anului 2007, dl. profesor Bursuc a efectuat cercetari si in Masivul Godeanu, la vest de Manastirea Tismana unde a gasit alte constructii subpamantene.

Afirmatiile profesorului Bursuc nu sunt un fenomen izolat, exista mai multe afirmatii privitoare la existenta enigmatica a unor enigmatice constructii in adancurile pamantului Romaniei, unele dintre ele fiind cunoscute si pazite cu strasnicie chiar de catre autoritati.

Totusi modul in care au fost realizate din punct de vedere tehnic aceste tuneluri ramane o enigma.In ceea ce priveste destinatia lor, cea mai plauzibila ipoteza este ca ele fac parte din reteaua de tuneluri care exista pe intreaga planeta si care fac legatura cu lumea misterioasa a Shambalei.

Profesorul iesean Constantin Bursuc este cunoscut pentru numeroasele brevete de inventie, printre care mentionam motorul reactiv cu plasma turbionara care este folosit cu succes in constructia rachetelor. El este de asemenea si autorul volumului “Construiti-va cu mijloace proprii un OZN” aparut la editura Miracol, fiind un pasionat al stiintelor de frontiera si al cercetarilor legate de existenta civilizatiilor extraterestre.

Sursa: realitatea.net, worldwideromania.com

Scroll to Top