Este alimentatia raw vegana secretul tineretii eterne?

susan 1Susan Reynolds, o tanara din Edinburgh, Scotia, este adesea confundata cu o adolescenta de 16 ani, desi are cu 13 ani mai mult. Tanara femeie in varsta de 29 de ani, nu a mai mancat mancare gatita de sapte ani , consumand doar legume si fructe crude. Din aceasta cauza arata mult mai tanara.

Ea a creat o serie de numeroase retete raw, printre care se numara o supa la rece,  facuta din spanac, ierburi aromate, si salata verde, pentru a-si face felurile de mancare cat mai atractive .

In timpul studentiei, Susan avea o alimentatie ,,normala”, ea obisnuia sa consume printre altele, mancare chinezeasca si produsele de la McDonalds, nemaivorbind de shot-urile de vodca de la pretrecerile din adolescenta.

susan 3Toate acestea s-au schimbat dupa ce Susan la varsta de 21 de ani, a devenit interesata de practica yoga, dupa o calatorie de 6 luni in India!

Dupa intoarcerea acasa Susan s-a antrenat sa devina profesoara de yoga,si intre timp a descoperit si aliemntatia raw vegana.

Imediat ce a inceput dieta raw, Susan s-a simtit mult mai bine, si de atunci adica de 7 ani, a renuntat complet la mancarea gatita.

susan 2Susan a reusit sa imbine pasiunea sa pentru alimentatia raw, intr-o afacere care se numeste Twist and Sporut, astfel incat ea ofera retrageri cu alimentatie raw, tuturor celor care doresc aceasta, in plus cei care doresc, invata cum sa introduca in alimentatia lor de zi cu zi, cat mai multe legume si fructe crude.

,,Ma focusez pe o dieta cat mai lichida, obtinuta din frunze verzi, smoothi-uri, supe si ,,elixire’’ verzi. Mananc fructe si legume pentru energie, si mai cumpatat nuci, seminte si lapte de cocos.” Marturiseste Susan.

Susan este atat de dedicata stilului ei de viata raw vegan, incat si-a convins pana si parintii si pe prietenul ei Louie, sa incerce aceasta dieta, astfel cu ocazia Craciunului de anul trecut, ea le-a pregatit o masa festiva alcatuita doar din produse raw.

sursa: dailymail.co.uk

Scroll to Top