Culturile agricole traditionale fara ingrasaminte chimice si pesticide sunt atuul sanatatii noastre!

Scris de 
Acharya Leonard
 - text de 
< 1 minut
ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” - Acharya Leonard


„Tot ce mănâncă omul este determinat calitativ şi de îngrăşâmintele pe care le folosesc agricultorii la fertilizarea terenurilor lor." acest comunicat aparut in America in martie 1973 a apărut aparţine unor doctori în ştiinţe aeronomice şi cercetători la Universitatea din Morgantown din Virginia de Vest - Robert F. Keefer şi Rabinder N. Singh care au considerat că aceasta găsiseră noutate trebuia dată publicităţii.

Cei doi profesori declară că au observat, pe parcursul unor experienţe temeinice şi de multe ori repetate, care exclud coeficientul de risc, că mineralele prezente în porumbul furajer sau în cel alimentar, aflate şi aşa în cantităţi infime şi recunoscute ca având o importanţă decisivă în regimul alimentar al omului şi al animalelor, se află într-o scădere vertiginoasă, fapt cu consecinţe ce sar putea dovedi catastrofale, iar aceasta din cauza imenselor cantităţi de produse chimice cu care este otrăvit sistematic pământul. Fireşte că această descoperire venea cam târziu, numai că avea un merit incontestabil: ea era formulată de voci de înaltă autoritate ştiinţifică.

Contiunarea o puteti citi aici: www.vivanatura.ro

Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
magnifiercross