Copiii-lumina- dovada divinitatii manifeste. Interconexiuni: fizica cuantica explicata de copii. ”Meditația bolboroselii”

Stim cu toții spectacolele de genul ”copiii spun lucruri trăznite”. Copiii, datorită dezinvolturii si firescului pot oferi momente deosebite.
Dar nu acesta este cel mai uimitor fenomen.
Poate ati auzit de ”copiii de lumina„, „copiii indigo” sau copiii speciali dintre care o parte au ADN cu trei sau chiar 4 spirale in loc de doua si care sunt tot mai multi pe planeta.
Este vorba despre o dezvoltare uimitoare a nivelului spiritual uman si ei sunt printre noi – fie ca au ADN modificat, fie ca nu il au astfel.

Un semn ca ne aflăm la sfarsitul epocii maximei decăderi spirituale si inceputul epocii adevarului spiritual, care, se pare ca a inceput deja, din punct de vedere temporal,

este faptul ca se nasc tot mai multi copii foarte frumosi si cu multe calitati speciale, uimitoare.

Intotdeauna copiii au fost perceputi ca fiind frumosi si ca sursa a multe lucruri minunate, dar acum acest fenomen este, in mod obiectiv, foarte intens prezent in jurul nostru.

Atunci cand intâlnim un copil cu calități spirituale avem sansa de a invata enorm si de a ne transforma interior, chiar si numai datorită faptului ca suntem in apropierea sa.

Doamna psiholog Doina Cojocariu, care este in mod clar o ființa cu o trezire spirituală deosebită, are intuitia de a remarca prezenta plina de savoare a calitatilor speciale prezente la copii si deseori ajuta parintii sa isi inteleaga copiii care îi depasesc cu ușurinta în claritatea percepției adevaratei realitati.

Leo Radutz – Societatea Academică AdAnima

COPII-LUMINA – DOVADA A DIVINITĂȚII MANIFESTE. INTERCONEXIUNI: FIZICA CUANTICĂ EXPLICATĂ CUMVA…DE COPII. ”MEDITAȚIA BOLBOROSELII”.
un articol de psiholog Doina Cojocariu

Da, da…ati inteles bine : fizica cuantica (un concept stiintific) este explicata in zilele noastre de catre copiii nostrii, daca suntem atenti la limbajul lor simbolic si la comportamentul lor.

Ce inseamna aceasta?
Inseamna ca aceasta generatie de copii este mult mai integrata, venind cu informatia din astral si incercand sa ne ajute pentru a evolua.

Ca psiholog clinician si psihoterapeut, cu multi ani de experienta in lucrul cu copiii, am realizat ca, odata declansati vectorii de integrare, se va ajunge curand ca, termeni ca : holistic, unificare, rezonanta, sinergie, etc se vom inmulti si vom asista, constient, la o transformare profunda.

De exemplu : sincronicitatile!!

Asist aproape zi de zi la dovezi ca acesti copii inteleg si ajuta la manifestarea unor sincronicitati menite sa ne trezeasca.

Coincidente? da, ele sunt de cand lumea, intrand in limbajul notru ca “sincronicitati” odata cu carl Gustav Jung, in 1952.
Conform dictionarului, coincidenta este potrivirea intamplatoare (!) a doua evenimente sau fapte.

Si ce mai spune psihologia?
Ca puterea intensa a unui gand si starea emotionala pot determina producerea unui eveniment.
Acest fapt, pe vremea lui Jung, parea de neconceput, mistic, sau, cel putin iesit din comun.

Azi, se pare, fizica cuantica demonstreaza ca noi creem realitatea din jur.

Observatia mea este ca acesti copii, pe care eu ii numesc copii de lumina au aceasta capacitate mult mai dezvoltata decat adultii, deoarece inconstientul se sustrage analizei rationale si lasa loc bogatiei nelimitate de sensuri si libertatii de a se folosi de toate resursele din noi.

Sincronicitatile ne conecteaza la dinamicile noastre secrete, ne pun in contact cu aspect nebanuite sau neglijate ale propriului suflet sau ne orienteaza catre adevaratele noastre obiective.
Se pare ca Universul se implica in mod conștient in viata noastra si…copiii au un rol savuros si desori, ca si miraculos.

Ma cheama Mugur si vreau sa fiu salvator”( 5 ani).

T: cum adica salvator?

Vreau sa salvez pamantul acesta care plange….eu simt cum pamantul plange si are nevoie de noi, fiindca e mizerie pe jos si oamenii nu mai au grija de el” ( vreau sa va marturisesc ca Mugur, la cei 5 ani ai sai i-a spus mamei sa nu mai arunce uleiul ramas in tigaie in chiuveta, deoarece, apa din pamant se amesteca cu uleiul si vor muri pestii!!!!!)

Eu sunt Viorel si iubesc lumina..ma joc doar cu cabluri si becuri , fiindca oamenii au nevoie de lumina”( 9 ani). Viorel , acest copil minunat, clasat de medicina obisnuita ca fiind copil cu handicap sever, este un copil special cu perceptii extrasenzoriale …

De foarte multe ori, el ii spune mamei sale ce se va intampla maine.

Sa va dau un exemplu: cu cateva zile inainte de a-mi schimba culoarea parului, i-a spus mamei sale :” doamna psiholog o sa se faca altfel la par si..mie imi place asa cum este “..si intr-adevar , ma vopsisem si atunci, cand el a venit la terapie, peste 3 zile…eram schimbata!!!

Ma cheama Silvia si eu sunt acum aici, ca sa-i spun lui mami cum sa-l iubeasca pe tati”( 3ani)

Ca psiholog , aud frecvent fraze de genul celor de mai sus , si uneori incercand sa patrund in universul acesta misterior al copiilor, am sentimentul conectarii la o sursa divina autentica.

Gandesc, analizez, insa ceea ce va pot impartasi este bucuria deplina pe care o am in preajma anumitor copii. Din ce in ce mai multi parinti apeleaza la psihologi pentru a intelege sau doar pentru a corecta un anumit tip de comportament, pe care il clasifica extrem de facil a fii un comportament deviant ( “ copilul meu are ADHD”…” copilul meu este foarte independent, nu vrea sa vorbeasca, este incapatanat si ne scoate din sarite”….” copilul meu nu se conformeaza scolii si ne face de ras pe acolo pe unde merge”).

Sigur, prin prisma psihologului, se poate vedea cum anumiti copii nu se pliaza dupa normele statistice ale unui comportament cuminte si care sa nu solicite parintele spre o analiza mai minutioasa… insa , daca avem rabdarea si deschiderea spre a accepta , putem vedea contrariul!!

Dragi parinti!!!!!!

Aveti niste copii minunati!.

Aveti niste copii speciali, care au venit pe acest pamant cu un scop divin.

Ei sunt aici sa ne arate calea , astfel incata fiecare sa putem accede la informatia superioara, care sa ne schimbe si sa ne aduca mai aproape de divin.

Ei sunt o forta puternica pentru dragoste si pace.

Au senzitivitate si o dorinta nemarginita de liniste , iubesc armonia si incearca sa lupte pentru a o intretine. Sunt copii care nu vorbesc pana la varste mai mari, de 3, 4 sau chiar 5 ani (copii, care, desi nu au nimic medical, refuza sa vorbeasca , dupa metodele clasice de invatare, tocmai fiindca, ori se revolta si doresc sa atraga atentia, ori , prin tacerea lor , folosind modele de vorbire simbolice, creeaza o punte spre lumea subtila)

Sunt copii care au un comportament nonconformist si fac valva in jurul lor tocmai pentru a deschide niste canale spre schimbare, sunt copii care nu pot accepta minciuna si sentimentele de ura si atunci se razvratesc intr-un mod aparte ( catalogat, din nefericire, ca fiind deviant sau cu modele de vorbire anormale )

Sunt copii comunicativi si extrem de iubitori, care imbratiseaza permanent si doresc atingerea fizica- tinutul de mana, imbratisarea, apropierea capului de inima interlocutorului.

Da!!!…am avut multi copii in Cabinetul meu, care imbratisau cu o iubire de nedescris….simteam cum ma inunda bucuria.

Pot sa va impartasesc dintr-o experienta de ani de zile cu copiii, ca asist in sedintele mele de evaluare si consiliere psihologica la comportamente DIVINE

Copii care imi solicita mana cand vorbesc, sau se ridica de pe scaun si ma imbratiseaza spontan, copii care zambesc si vorbesc de “energie pozitiva, energie “plus” cum a numit-o un alt baietel David ( 7 ani).

Nu este deloc o coincidenta si stau dovada dosare intregi in care am notat elemente din limbajul acestor copiii minunati, le-am studiat comportamentul afectiv, cognitiv, le-am urmarit evolutia in timp si am observat ca nu ii pot cuprinde in “copertile” tratatelor de psihologie si nici intr-o schema a ceea ce psihologia behaviorista ne-a invatat.

Copii care resping constrangerea. Detesta amestecul altora in planurile lor. S-au nascut cu autonomie personala, nu-si cauta alta identitate. Si frumusetea lor fizica este speciala: capul alungit, ochii mari, inteligenti, iscoditori, veseli, adesea malitiosi.

Pe Cosmin il cunosc de 2 ani si am invatat de la el lucruri minunate : El nu crede ca oamenii mor, ci ca se urca la cer, unde Dumnezeu le da alte lucruri de facut.

Despre copaci nu spune ca fosnesc, ci ca vorbesc, canta, jelesc etc. La inundatiile din anii trecuti, a remarcat: “Atata ploaie meritam!” Observati asumarea si coparticiparea, din pluralul persoanei I!.

Stii cum ii spune bunicii sa se controleze si sa nu mai fie nervoasa? Cu umor!!!Cosmin mi-a spus intr-o zi ca oamenii tipa unii la altii fiindca inima lor nu mai este” de carne” ci “ de piatra” si nu se mai aud unii pe altii ( oamenii aud cu sufletul si cu inima nu cu urechile!!!)

“Lasa-ma-n pace, pot si singur! Am din ce in ce mai multi copii in terapie, care refuza ajutorul parintilor, nu sunt maleabili si nici adaptabili, dar , daca stim sa-i ascultam, vom gasi in comportamentul lor lucruri incredibile.

Copiii trebuie tratati cu respect, ajutati sa-si creeze propriile solutii de disciplinare…

Oferiti-le posibilitati de alegere in toate situatiile.

Faceti-i partenerii vostri in procesul de educare.

De cand sunt bebelusi, vorbiti cu ei, explicati-le totul. Nu vor intelege conceptual, dar simt atitudinea si respectul vostru, care vor fi o buna baza cand vor incepe sa vorbeasca. Multi dintre parinti nu le permit copiilor lor sa danseze, sa se joace liber, sa alerge si sa strige.

Motivele invocate sunt dintre cele mai penibile, sa nu se murdareasca, sa nu sparga ceva, sa nu deranjeze vecinii, etc.Insa ce poate fii mai minunat decat JOCUL!

Libertatea de exprimare…starea primordiala este aceea de bucurie si copiii o manifesta natural, spontan.Parintii trebuie sa se descatuseze, sa danseze cu copiii lor, sa rada, sa zburde, sa fie inocenti.Inocenta inseamna, paradoxal, luciditate si curaj.Inocenta nu este o calitate care poate fi dobandita, ea nu poate fi invatata.

Ea este in noi, inca de cand ne nastem, insa o pierdem pe parcursul vietii, datorita conditionarii mentale.

Viorel, baietelul” cu becurile” cum ii spun eu, ma invata intr-o zi ca starea mea naturala este zambetul.

El mi-a spus ca “ atunci cand zambim, avem fata de lumina si lumina lumineaza”.

Ina ( 12 ani) iubeste foarte mult animalele si comunica cu ele prin ochi” cand le privesc in ochii simt bunatate, iubire si ma simt buna si imi place”

Ce am urmărit eu aici sa impartasesc?

Faptul ca avem printre noi ingeri, copii care sunt Aici sa ne ajute , sa ne invete, sa ne ghideze.

Nimic nu este pierdut. Haideti sa invatam sa-i ascultam pe copii, sa reconstruim modelul primordial, sa dezvoltam un model educativ in care sa primeze iubirea, compasiunea, increderea, respectul, sa ajutam copiii sa fie EI INSISI… si sa renuntam in a-i invata sa “devina Cineva”…

EI SUNT DEJA CINEVA, ei sunt perfecti, sunt minunati, inca de la nastere.

PARINTI!!!!! dati atentie copiilor vostri!!! Ei au nevoie de atentie si iubire….si, nu va fie frica!!! Acordati-le incredere, fara FRICA!!

Copiii trebuie ajutati mergand cu ei in profunzime. Ei trebuie sa descopere care este sensul lor existential. Trebuie sa se redescopere pe ei insisi. Nu trebuie sa li se dea copiilor surogate.

Copilul este prin excelenta un cautator.

Iar copilul din zilele noastre este cel care cauta cai noi de existenta… cai profunde, autentice… chiar daca ni se pare de neinteles, ei TRANSMIT acest lucru .

Facand apel la starea primordiala de copil, va recomand o meditatie curata, simpla, Meditatia Bolboroselii.

Aceasta este o metoda cathartica, ce incurajeaza miscarile corporale expresive.

Singur sau in grup, inchideti ochii si incepeti sa bolborositi sunete fara noima….da, da..ca si cum ati ganguri ceva; rostiti orice sunet va trece prin minte, fara a va preocupa de semnificatia lui rationala sau conceptuala. La fel cum fac copiii…

Simtiti-va liberi in a va schimonosi si bolborosi, simtiti ce inseamna libertatea deplina a sunetului.exprimati in acest fel tot ce simte trupul vostru.aruncati afara tot ceea ce este negativ : ganduri, idei, stari de boala, tot… Mintea gandeste intotdeauna in termeni conceptuali. Meditatia va ajuta sa spargeti acest tipar al verbalizarii( 10 minute ).

Cuvantul bolboroseala vine de la un cuvant sufit “ jabbar” care inseamna sunet fara noima. Mintea noastra nu inseamna altceva decat o bolboroseala continua… Renuntand la ea, vom gasi linistea deplina a spiritului.

Dansati, zambiti, miscati-va liber corpul, lasa-ti copilul sa zburde (copilul din fiecare ). Prin aceasta meditatie activa, vom reusi sa ne deschidem inima spre a intelege mai bine mesajul pe care copiii nostri incearca sa ni-l transmita:

“ Dragii nostrii parinti, oameni dragi: Pamantul acesta are nevoie de voi, de iubirea si lumina voastra”

un articol de psiholog Doina Cojocariu
www.adanima.org
31 august 2011

Scroll to Top