Bacteriile “Bifidobacterium bifidum” din iaurturile și medicamentele asa-zis probiotice sunt bacterii ce provin din tractul uro-genital ?

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

Daca aceste informatii sunt adevarate, consider ca trebuie cunoscute de cat mai multa lume pentru a sti ce consumam si a ne obisnui sa ne informam cat mai bine inainte de a cumpara un produs alimentar nou, sau un aliment imbunatatit cu diverse ”ingrediente create in laborator”.

Aceste informatii sunt de pe mail si avand in vedere gravitatea lor, consider imperios necesar sa vi le transimt ca atare.
In contrapondere am dorit sa va prezint un alt articol care sa aduca argumente stiintifice pentru consumarea iaurturilor cu bacterii probiotice, dar o argumentare obiectiva inca nu am gasit, aceastea fiind aduse doar de producatorii de astfel de iaurturi, sau in articole publicitare din mass media.

Iaurtul se produce exclusiv prin fermentarea laptelui cu ajutorul unor bacterii lactice specifice.

De fapt SE PRODUCEA ASA.

Acum nu mai putem gasi decat cu greu astfel de iaurturi.

”Putina lume stie ce mananca. Si mai putina lume citeste ambalajul la ce mananca. Iar si mai putina lume are notiuni de microbiologie. Iaurturile probiotice – inventia concernelor americane – spre exemplu, contin bacterii care nu au fost folosite inainte niciodata in alimentatie. Una din aceste bacterii este specia “Bifidobacterium bifidum”
Aceste bacterii se gasesc de fapt de obicei in flora vaginala, in rect, si in tractul uro-genital, in excremente de porci si alte animale. Aceste bacterii nu sunt prezente in mod normal niciodata in intestinele subtiri, in stomac sau in gura, in afara ca omul a facut contact direct cu cele de mai sus.

Aceste bacterii bifide nu supravietuiesc de regula acidului din stomac atunci cand sunt ingurgitate pentru a nu perclita flora din intestine, in special din cel subtire.

Concernele nu numai ca ni le-au introdus in iaurturi, insa le-au si modificat genetic ca sa supravietuiasca …..
Puteti citi continuarea articolului pe site-ul : www.vivanatura.ro

Scroll to Top