Vedeta care sfideaza trecerea timpului!

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

Actrita americana Heather Graham se pare ca a descoperit secretul tineretii fara batranete.  Cum se face ca la cei 43 de ani arata ca o adolescenta chiar si nemachiata?  Raspunsul  este simplu:  practica yoga in mod regulat!

Ea fost fotografiata de curand in Santa Monica, un cartier din Los Angeles, in timp ce pleca de la orele de yoga. Desi era nearanjata si complet nemachiata, Heather arata senzational.

Heather_Graham_sexy_43_ani

Conform surselor, colegii de la clasele de yoga, afirma desspre Heather ca este la fel de frumoasa si in viata reala ca si in filme. ‘’Este foarte, foarte draguta ca persoana” spune una dintre cursante,…chiar si complet asudata! “

Intr-un interviu recent Heather Graham afirma ca adora sa practice yoga, deoarece o face sa se simta si sa arate bine, si de asemenea o ajuta sa se relaxeze…”Practic yoga de 11 ani, de cinci ori pe saptamana , si mediteaz regulat”.  Acesta  este sectretul acestui look de invidiat: o continua pasiune pentru yoga!

HeaterAsadar, doamnele si domnisoarele care doresc sa arate bine si sa se mentina in forma sunt invitate sa practice cat mai multa yoga, iar rezultatele nu se vor lasa asteptate!

sursa: internet

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top