Vedeta care sfideaza trecerea timpului!

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
11.02.2013
text de 
2 minute
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
11.02.2013
 - text de 
2 minute

Actrita americana Heather Graham se pare ca a descoperit secretul tineretii fara batranete.  Cum se face ca la cei 43 de ani arata ca o adolescenta chiar si nemachiata?  Raspunsul  este simplu:  practica yoga in mod regulat!

Ea fost fotografiata de curand in Santa Monica, un cartier din Los Angeles, in timp ce pleca de la orele de yoga. Desi era nearanjata si complet nemachiata, Heather arata senzational.

Heather_Graham_sexy_43_ani

Conform surselor, colegii de la clasele de yoga, afirma desspre Heather ca este la fel de frumoasa si in viata reala ca si in filme. ‘’Este foarte, foarte draguta ca persoana” spune una dintre cursante,…chiar si complet asudata! “

Intr-un interviu recent Heather Graham afirma ca adora sa practice yoga, deoarece o face sa se simta si sa arate bine, si de asemenea o ajuta sa se relaxeze…"Practic yoga de 11 ani, de cinci ori pe saptamana , si mediteaz regulat".  Acesta  este sectretul acestui look de invidiat: o continua pasiune pentru yoga!

HeaterAsadar, doamnele si domnisoarele care doresc sa arate bine si sa se mentina in forma sunt invitate sa practice cat mai multa yoga, iar rezultatele nu se vor lasa asteptate!

sursa: internet

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross