Stiți… m-am îmbogățit…!

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

1
Deunăzi am citit un articol si un pasaj de acolo mi-a readus in suflet unul dintre multele motive pentru care ma simt privilegiata si răsfatata pentru că fac parte din aceasta comunitate AbhedaYoga.

Limba le-a fost dată oamenilor numai pentru a binecuvânta, a mulțumi, a se uni în înțelepciune, dreptate șiiubire. Cei care neglijează valoarea acestei bogății pe care o au, o vor pierde într-o zi, în acestă viață, sau în alta.” OMRAAM AIVANHOV.

Sigur, citatul vorbeste despre „Limba” ce „ le-a fost dată oamenilor..”, despre „valoarea acestei bogatii..”, dar eu de la bogatie m-am dus cu gandul la „imbogatire”,pentru ca asta este ceea ce simt in legatura cu tot ce mi s-a intamplat de cand am pasit pragul acestei scoli.

Am realizatca „imbogatirea” este cumva esenta vietii mele, ca nu am stiut nimic despre ea, dar mi s-a revelat aici.
Insfarsit, am inteles si am gasit un sens pentru acei zeci de ani traiti intr-o stare de suferinta si neputinta. Nu exagerez si nu glumesc, asa i-am simtit…

Acum insa gata,.. o alta perspectiva, cea a adevarului din fiinta mea, m-a pus in locul firesc…

Aici simt cu bucurie ca iubirea este lucrul cel mai de pret pe lume si traiesc asta intr-un mod palpabil, in cele mai mici detalii.

Cu fiece meditatie la care particip, intuiesc si descopar o noua dimensiune de intelegere a rolului ce mi-a fost daruit in aceasta viata. Si mai mult decat orice, ma regasesc de fiecare data, mai impacata cu mine, cu tot ce mi-a dat viata, mai buna si mai iubitoare.

Ma imbogatesc continuu, sub atenta indrumare a Maestrului meu, ma simt parte a acestui suflet plin de bunatate si caldura si ma las scaldata de energia profunda aacestui grup, dorindu-mi sa aduc si eu prinosul meu de recunostinta, tuturor celor ce ma inconjoara, si a caror puritate ma ajuta si ma sustine.

Fiecare –asana- invatata, ma transpune intr-o stare aparte, ma face sa ma percep pe mine si lumea din jur intr-un anume fel, conducandu-ma inevitabil spre concluzia ca ceea ce-mi doresc mai mult si mai intens de la viata mea este sa daruiesc si sa primesc iubire.

Si nimic nu se invata mai usor, ca atunci cand vezi manifestandu-se viu acest lucru, in tot ceea ce face si exprima profesorul tau, si in ceea ce reflecta colegii tai.

Traiesc si ma bucur de tot ce primesc in acest spatiu deosebit, lasandu-ma inundata de el, si sperand ca voi invata si eu sa manifest din preaplinul sau.

M-am imbogatit iremediabil!

Acesta este mesajul meu, pentru aceia care-si doresc sa incerce o cale de-a se cunoaste, sau altfel spus, de a-si redescoperi puterea ori fiinta interioara.

Maria Pață
2

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top