De ce este periculos și înșelător luciferianismul ? (include film)

Fiindcă oferă cu abilitate iluzia progresului când, de fapt, îți blochează evoluția și te orientează către direcțiile ineficiente.

Fiindcă luciferianismul este perspectiva de viață în care  căutăm împlinirea în exterior, negând direcția esențială, sufletească de conectare cu împlinirea sau fericirea.

Fiindcă cea mai teribilă sclavie este a aceluia care crede, în mod fals, că este liber.

Deviza luciferianismului este „Fă ceea ce vrei”.

Cunoasterea și puterea luciferică urmăresc să împlinească dorințele actuale ale omului,

ignorând faptul că dorințele depind de nivelul actual de cunoaștere și că, în acest sens,

altele ar trebui să fie și dorințele și acțiunile omului pentru îndeplinirea acestor dorințe.

Exemple

„Ce să se construiască în campusul universitar, o berărie sau o bibliotecă? Potrivit voturilor studentilor, cel mai probabil berăria va avea câștig de cauză. Și, aparent, pentru studenții respectivi exista un așa-zis progres în îndeplinirea dorințelor lor.”

„În vestul sălbatic, albii ofereau whisky și arme amerindienilor pentru ca aceștia să le vândă pământurile. Aparent le făceau un bine, fiindcă le îndeplineau dorințele actuale, dar profitau de ignoranța lor care îi făcea să vândă pe nimic ceva important, făcând un gest pe care îl vor regreta mai târziu, când dorințele lor vor fi altele, datorită ieșirii ulterioare din ignoranță!.”

„Conchistadorii spanioli  cumpărau aurul băștinașilor cu mărgele colorate. De ce? Fiindcă profitau de ignoranța lor, deși, pentru moment, le îndeplineau dorințele și ei erau fericiți, ba chiar îi considerau binefăcători.”

„Emisiunile TV de genul: hai să facem schimb de mame, a ta pare mai bună, te lasă să faci tot ce vrei.”

„Nu te duce la școală, nu mai citi, spune proxenetul tinerei fete, vino la mine să faci prostituție, te voi ajuta să câștigi bani mai mulți și îți vei împlini orice dorință. Adu-ți aminte de „Teacher, live the kids alone !””

„Angajează-te la firma mea de brokeraj, învață și apoi fă-mi bani, fiindcă astfel vei face și pentru tine foarte mulți bani. Noi vom fi în vârful piramidei trofice”

Așa zisul progres luciferic este cel mult pe orizontală, în timp ce adevărata evoluție este pe verticală.

Cunoașterea luciferică este cunoașterea ce duce la îndeplinirea dorințelor prezente și către exterioritate

în timp ce adevărata cunoaștere duce omul către binele autentic,

către o transformare de conștiință profundă, către o înțelegere superioară, ba chiar către spirit.

Și atunci dorințele omului vor fi altele, fiindcă dorințele omului sunt definite de fapt, de nivelul de conștiință.

Luciferianismul are ca filozofie simplă

„Să facem ce vrem noi, dacă putem

și să luptăm toată viața să putem cât mai mult, ca să facem tot mai mult ceea ne dorim,

indiferenți la orice fel de morală.”

De ce? !

Comform falsului principiu darwinist care sugerează că tot ceea ce contează este dreptul forței și nimic altceva.

De ce fals?

Fiindcă există și dreptul conștiinței iar acesta, în cazul omului, este mai important, fiindcă nu orice este permis, chiar dacă poți.

În ultimul roman al lui Dostoievski, Ivan Karamazov se plânge că, „dacă Dumnezeu (sau infinitul din om, cunoașterea care generază ieșirea din ignoranță) nu există, atunci totul este permis (dreptul forței), și dacă totul este permis, atunci suntem pierduți.”

Luciferianismul ocolește cu grijă adevăratele semnificații ale religiilor, miturilor, legendelor și basmelor, interpretându-le în sensul direct, nu în sensul metaforic sau profund. De exemplu, Dumnezeu nu este, pentru luciferici,  potențialul infinit glorios al omului, ci o superstiție, o credință oarbă într-un moș cu barbă atotputernic.

Labirintul nu este, pentru luciferici, un test esențial de rezolvat pentru conștiința umană ci doar un obstacol de evitat sau un test ce poate fi, daca se poate, eludat.

Zeii nu sunt, pentru ei,  fațete diferite ale infinitului potențial uman ce poate fi trezit, la un moment dat ci doar niște închipuiri și credințe false în zei aberanți și imorali.

Luciferianismul păcălește omul că poate avea liber arbitru în orice moment, ascuzând faptul că acest arbitru nu este liber decât în funcție de nivelul de cunoaștere autentică. Astfel, ignoranții au arbitrul dependent de dorințe, instincte,  mecanisme psihice, manipulari, dar, deși este astfel, oamenilor li se sugerează căî sunt liberi și că ei au de fapt, în permanență liber arbitru.

Ei vor descoperi apoi prea târziu că

cea mai teribilă sclavie este a aceluia care crede, în mod fals, că este liber !

P.S. În imaginea de sus putem vedea o imagine clasică a lui Baphomet,

un „spirit al naturii” în viziunea luciferianismului care are pe fronton deviza

„Fă ceea ce vrei”.

Leo Radutz

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top