O romanca a descoperit Elixirul Tineretii!

Veti putea fi in contact cu noi,
primind articole despre yoga si tantra,
anunturi despre cursuri și evenimente
pe grupul de Telegram

Yoga Meditatie Tantra cu Leo Radutz
https://t.me/yogaromania

simonaO tanara oradeanca, in varsta de 32 de ani, Simona Bisboaca, a uimit savantii de la Salonul International de Inventica de la Varsovia din noiembrie 2012, care a marcat  si implinirea a 100 de ani de la acordarea premiului Nobel pentru chimie, Mariei Sklodowska Curie, unde a castigat medaliile de aur si argint pentru doua produse originale: o,,bomba “de antioxidanti si propolis dizolvat in apa fara acool.

Tanara inventatoare a uimit cu produsele sale, elita cercetatorilor. Pentru produsul desemnat „cel mai puternic antioxidant” denumit „Antioxi Vita” ea a fost medaliata cu aur si i s-a acordat un premiu special din partea Asociatiei Inventatorilor din Coreea de Sud. Cel de-al doilea produs prezentat a fost cel intitulat,,Propolis dizolvat in apa” si i-a adus medalia de argint si un premiu special oferit de Asociatia Asiatica pentru Invetii si Creativitate.

Simona Bisboaca este doctorand si a absolvit Facultatea de Tehnologie si Prelucrare a Produselor Alimentare din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj Napoca in anul 2003.  Inca din timpul facultatii Simona a fost preocupata de cercetare, incercand sa realizeze un produs antioxidant pe baza de samburi, pielite si rahis de struguri atent selectionati.

Ea a lucrat pe cont propriu timp de 8 ani, pana a gasit metoda de a extrage si stabliza antioxidantii din struguri intr-o cantitate extrem de mare:,,Un flacon de 100 ml are principii active in echivalentul a 80 de litri de vin Cabernet Sauvignon, despre care se stie ca are cel mai mare continut de antioxidanti”, este vorba despre produsul premiat  cu medalia de aur,, Antioxi Vita”!

Intrebata daca  ,,Antioxi Vita” este un elixir al tineretii fara batranete, oradeanca s-a abtinut sa-si laude produsul, dar a recunoscut ca acesta are proprietati deosebite care reduc imbatranirea celulara.

,,Produsul te ajuta sa imbatranesti incet , frumos si sanatos”, a spus cercetatoarea, printre cei mai in varsta consumatori  ai lui, numaradu-se si o persoana in varsta de 89 de ani care consuma 5 ml pe zi.
Pentru adulti si tineri, doza recomandata este de 2 ml pe zi.

Cel de-al doilea produs care a obtinut medalia de argint la Varsovia, ,,Propolisul dizolvat in apa” este deosebit prin faptul ca nu contine alcool, putand fi folosit chiar si de catre copii.

Ambele inventii au fost brevetate si se gasesc in magazinele naturiste si farmaciile din toata tara.
Chiar daca  inventatoarea romanca a starnit interesul  multor cercetatori din intreaga lume, Siimona nu se gandeste sa plece din tara. Ea spune ca este mandra de faptul ca este romanca, si ca invetiile sale poarta insemnul ,,produs romanesc”.

 

Scroll to Top