Abheda Yoga Academy > ABHEDA YOGA - CALEA INIMII  > Ziua Internationala Yoga – parcul Carol, in Bucuresti, la baza scărilor către monument. (nu mai are loc din cauza ploii :) )

Ziua Internationala Yoga – parcul Carol, in Bucuresti, la baza scărilor către monument. (nu mai are loc din cauza ploii :) )

 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  yoga 4Pentru a expansiona Ziua Internationala Yoga și frumusetea practicilor yoga va invităm la un eveniment ce va avea loc in parcul Carol langa scarile ce duc la monument si care va dura 60 de minute, duminica, 21 iunie orele 18.
  ………………………………………………………………………………..
  India este singura tara care un minister pentru yoga.
  Noi avem convingerea ca, datorită importantei pe care yoga o are pentru viata firească a oamenilor, în viitor fiecare tara va avea un astfel de minister.
  Daca nu practicati yoga poate ca o astfel de afirmatie v-ar putea parea stranie, dar atunci cand cineva simte lumina si energia pe care yoga o aduce in viata sa și universalitatea pe care o au metodele autentice yoghine tide să considere că o astfel de decizie politica este un fapt necesar.
  ONU a stabilit o Zi Internationala Yoga și, foarte important, aceasta este tocmai pe data de 21 iunie, data la care are loc solstitiul de vară – evenimentul astronomic major din parcursul pământului în jurul soarelui ce durează un an.
  Acest eveniment planetar are o anumită semnificație energetica și spirituala resimtită de toate fiintele de pe pamant.

  yoga 1Pentru a expansiona in această zi frumusetea practicilor yoga, va invităm la un eveniment ce va avea loc in parcul Carol langa scarile ce duc la monument si care va dura 60 de minute, duminica, 21 iunie orele 18.
  E bine sa veniti mai devreme, pentru că evenimentul va incepe la ora anuntata.

  Cine poate participa?
  Oricine, indiferent daca are sau nu cunostinte despre yoga.
  PENTRU A CONFIRMA PARTICIPAREA PUTETI SA VA INSCRIETI AICI…!

  Ce „dotari” sunt necesare?
  Vom aduce și noi unele materiale, dar este bine sa aveti o pătură sau o mica salteluta izoprenica pentru yoga.

  Evenimentul va cuprinde: exersarea unor posturi yoghine; o scurtă meditație; o expunere despre yoga, sănătate și viața de zi cu zi, iar în încheiere,  un mic moment artistic.

   

  Vă asteptăm cu drag!
  Acharya Leonard
  yoga 2

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

No Comments

Your comment...NameE-mail

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.