Preluat de pe kappa.ro

Trei gigantice Obiecte Zburatoare Neidentificate (OZN-uri), cu o lungime de zeci de kilometri, se indreapta in prezent spre Pamant. Potrivit calculelor facute de oameni de stiinta, aterizarea OZN-urilor pe Terra ar putea interveni la mijlocul lunii decembrie 2012. Coincidenta sau nu, aceasta data coincide cu sfarsitul calendarului Maya, potrivit portalului thedailybizarre, citat de Agerpres.

NASA acunde informatia

Anuntul privind apropierea OZN-urilor de Terra a fost facut de cativa oameni de stiinta din cadrul organizatiei SETI – un proiect destinat cautarii inteligentei extraterestre. Acestia sustin ca invazia extraterestrilor este absolut reala, iar agentia spatiala americana NASA ar incerca sa ascunda de populatie aceasta informatie importanta.

Potrivit astrofizicianului Craig Kasnov, o serie de obiecte foarte mari se apropie de Pamant, dintre care unul are forma cilindrica, iar un altul, sferica. Pentru o confirmare a spuselor sale, savantul le recomanda scepticilor sa caute pe Internet hartile online spatiale interactive si sa introduca coordonatele OZN-urilor gigantice. Primul mare obiect poate fi descoperit la coordonatele 19 25 12 – 89 46 03, cel de-al doilea, de forma cilindrica – la 16 19 35 – 88 43 10 si al treilea de forma sferica – la 02 26 39 – 89 43 13.

Anuntul a suscitat reactii diferite: unii considera ca extraterestrii vin sa salveze pamantenii de vreo nenorocire teribila care ar putea aparea in cazul in care predictia Maya despre sfarsitul lumii in 2012 se va adeveri; altii ii suspecteaza pe calatorii din spatiu de intentii agresive. „Vom trai si vom vedea”, rezuma Craig Kasnov, adaugand ca toate cele trei OZN-uri vor putea fi vazute in curand cu telescopul.