• Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0788.377.773
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................Gataa ... citim ARTICOLUL....................

  Dragi Prieteni,

  Societatea Academică AdAnima are plăcerea să vă anunte că organizează o retragere (tabara spirituală) într-un paradis montan, la vila Casa Bunicii Dambovicioara (localitatea Valea Dambovicioarei), pe drumul de la Campulung la Brasov (se vede mai bine pe facebook Casa Bunicii Dambovicioara).


  In tabara se vor preda invataturi și se va practica timp de aproape 3 zile (vineri, sambata, duminica), in perioada 13-15 iulie.

  Este o ocazie specială de a ne cunoaște si de a practica intensiv anumite tehnici de yoga nondualistă Abheda Yoga (Calea Inimii) care pot fi foarte eficiente într-o astfel de retragere.

  Poate participa oricine crede ca este interesat de un astfel de efort spiritual și că poate respecta optiunile celorlalti participanti. Se vor face initieri in tipuri de meditatii care permit progresul spiritual, astfel incat oricine are aspiratia de a incepe o evolutie spirituala accelerata, poate avea acum ocazia sa o faca.

  Persoanele care doresc sa fie insotite, pot participa astfel daca estimeaza ca este posibila o integrare armonioasa in tabara.

  Retragerile spirituale de scurta durată au o mare eficiența deoarece căutătorul spiritual nu are timp să se blazeze, aspirația spirituală este proaspata și intensitatea trăirii maximă.

  O astfel de retragere oferă un impuls spiritual enorm a cărui influentă va fi resimtita în saptamanile si chiar lunile urmatoare, în functie de aspirația fiecaruia si practica zilnica.

  Se va realiza meditatie, initiere în Salutul Soarelui (varianta traditională nondualistă care este mult mai complexă), hatha yoga, yoga hrănirii, diferite forme de meditatie și metode de yoga conjuncturală în mijlocul vietii.

  Este o invitatie pentru persoanele care vor sa realizeze un salt spiritual major în scurt timp și care sunt hotarate sa realizeze pentru aceasta un efort intensiv.

  Se pot face plimbari și scurte drumetii pe munte.

  Aspecte de organizare:

  – pretul este de cca 180 de lei de persoana;

  – transportul, in unele cazuri poate organizat prin conexarea cu alte persoane care au locuri libere în masina; se poate ajunge si cu autobuzul care circula pe ruta Pitesti – Campulung Muscel Brasov.

  – este posibila si cazarea la cort, pentru persoanele care doresc aceasta (si au cort);

  hrana este lacto-ovo-vegetariana (deci fără carne).

  VA RUGAM SA NE COMUNICATI ACORDUL DUMNEAVOASTRA DE PRINCIPIU DE A PARTICIPA LA TABARA „ YOGA IN LIFE”.

  Acharya Leonard

  Vino cu noi! Te invitam cu drag în spatiul Inimii spirituale a Sufletului tău!

  contact: adanima@gmail.com

  www.adanima.org

  0788-377.773

  0744.33.07.33

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...