Tabara spirituala „Yoga in Life” 2013 – Podu’ Dambovicioarei – in „Casa Bunicii” – 19-24 iunie. Te invitam cu drag în spatiul Inimii spirituale a Sufletului tău!

 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0788.377.773
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................Gataa ... citim ARTICOLUL....................

  retreat2Dragi Prieteni,

  Societatea Academică AdAnima are plăcerea să vă anunte că organizează o retragere (tabara spirituală) într-un paradis montan, la vila Casa Bunicii Dambovicioara (localitatea Valea Dambovicioarei), pe drumul de la Campulung la Brasov (se vede mai bine pe facebook Casa Bunicii Dambovicioara), intr-o rezervatie naturala in care s-a petrecut si actiunea descrisa in exceptionalul roman „Ciresarii”.


  In tabara se vor preda invataturi nondualiste din yoga fundamentala Abheda – Calea Inimii (de fapt este cel mai important aspect al taberei) și se va practica yoga timp de aproape 6 zile (marti seara ,miercuri, joi, vineri, sambata, duminica si luni), in perioada 19-24 iunie.

  Este o ocazie specială de a ne cunoaște si de a practica intensiv anumite tehnici de yoga nondualistă Abheda Yoga (Calea Inimii) care pot fi foarte eficiente într-o astfel de retragere.

  Va fi si o seara de petrecere spirituala, fara alcool, tutun si alte substante interzise de perspectiva yoghina, un spectacol al talentelor artistice si multe vizionari de filme spirituale speciale.

  Poate participa oricine crede ca este interesat de un astfel de efort spiritual și că poate respecta optiunile celorlalti participanti, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.

  Se vor face initieri in tipuri de meditatii care permit progresul spiritual, astfel incat oricine are aspiratia de a incepe o evolutie spirituala accelerata, poate avea acum ocazia sa o faca.

  Persoanele care doresc sa fie insotite, pot participa astfel daca estimeaza ca este posibila o integrare armonioasa in tabara.

  Retragerile spirituale de scurta durată au o mare eficiența deoarece căutătorul spiritual nu are timp să se blazeze, aspirația spirituală este proaspata și intensitatea trăirii maximă.

  O astfel de retragere oferă un impuls spiritual enorm a cărui influentă va fi resimtita în saptamanile si chiar lunile urmatoare, în functie de aspirația fiecaruia si practica zilnica.

  Se va realiza meditatie, initiere în Salutul Soarelui (varianta traditională nondualistă care este mult mai complexă), hatha yoga, yoga hrănirii, diferite forme de meditatie și metode de yoga conjuncturală în mijlocul vietii.

  Este o invitatie pentru persoanele care vor sa realizeze un salt spiritual major în scurt timp și care sunt hotarate sa realizeze pentru aceasta un efort intensiv.

  Se pot face plimbari și scurte drumetii pe munte.

  Aspecte de organizare:

  – costurile sunt urmatoarele:
  25 lei/persoana/zi cazare la „Casa Bunicii” ( este posibil sa va inscrieti si fara cazare urmand sa realizati aceasta individual, la alte pensiuni),
  100 lei o taxa de participare in tabara
  si
  masa pe zi la casa bunicii (doua mese pe zi)- 30 lei

  – transportul, in unele cazuri poate organizat prin conexarea cu alte persoane care au locuri libere în masina; se poate ajunge si cu autobuzul care circula pe ruta Pitesti – Campulung Muscel Brasov.

  – este posibila si cazarea la cort, pentru persoanele care doresc aceasta (si au cort);noi avem cateva corturi ce pot fi folosite, dar este necesar sa aduceti propriile obiecte necesare pentru a dormi in ele: pături, lenjerie, eventual izopren.

  hrana este lacto-ovo-vegetariana (deci fără carne).

  VA RUGAM SA NE COMUNICATI ACORDUL DUMNEAVOASTRA DE PRINCIPIU DE A PARTICIPA LA TABARA „ YOGA IN LIFE”.

  Acharya Leonard

  Vino cu noi! Te invitam cu drag în spatiul Inimii spirituale a Sufletului tău!

  contact: adanima@gmail.com

  www.adanima.org

  0788-377.773

  0744.33.07.33
  ……………………………………….
  ……………………………………….
  Cum se ajunge la „Casa Bunicii – Podul Dambovicioarei” unde are loc tabăra-retragere spirituală „Yoga in Life”

  Vom explica, mai întâi, modalitatea de a ajunge pornind din Bucuresti cu mașina.
  Persoanele care nu pornesc din Bucuresti vor putea adecva traseul in functie de aceste informatii. De exemplu, din Brasov pur si simplu se merge spre Câmpulung-Muscel, pe trecătoarea Rucăr-Bran, pana cand se ajunge în localitatea Podul-Dâmbovicioarei, care se află cam la 30 km de Campulung-Muscel.
  …………………………………………………………………….
  Traseul Bucuresti -Pitesti (autostrada)-Campulung Muscel- Podul Dambovicioarei (pe drumul spre Brasov, in jur de 30 km de la Campulung).
  Nu intrăm în Pitești.
  Mergem continuu pe autostrada ignorand toate pasarelele si doar cand ajungem langa oras vom observa semnalizare semnificativ de mare către Campulung Muscel – Brasov, către dreapta.
  Câmpulung-Muscel se traverseaza.
  ………………………………………………………………………………….
  Traseul Bucuresti- Targoviste- Campulung Muscel – Podul Dambovicioarei (pe drumul spre Brasov, in jur de 30 km de la Campulung).
  Pe acest traseu nu este nevoie să intrăm în Campulung.
  Cand am ajuns langa Fabrica de Ciment de la Campulung, se face un drum la dreapta, cu indicator, spre Brașov.
  Între Targoviste si Campulung, pe un traseu frumos, fascinant, vom trece prin localitatea Cetateni, in care se află, pe varf de munte, manastirea crestin-ortodoxa Cetatuia, construita pe ruinele unui vechi altar dacic.
  In aceasta zonă cu o încarcatura energetica deosebita (si acest lucru poate fi simtit chiar si de catre persoanele care nu se consideră foarte sensibile) au fost dezgropate schelete foarte mari, cunoscute popular în zona ca fiind schelete de uriasi.
  …………………………………………………………………………………………………………..
  Cum ne orientăm în Podul Dâmbovicioarei
  Atentie: in apropiere de Podul Dambovicioarei exista o strada la stanga (venind dinspre Campulung) ce merge spre Cheile Dambovicioarei si Pestera Dambovicioarei (obiective turistice interesante).
  Drumul spre tabara NU este in aceasta directie.

  Dupa ce ati patruns in localitatea Podul Dambovicioarei dinspre Campulung, dupa ce ati trecut de centrul localitatii, cam la 500 m-1000 m va apare un drum la dreapta cu indicator: „Drum forestier Valea Cheii”. Pe acest drum, dupa cca 500 m veti gasi „Casa Bunicii-Podul Dambovicoarei” la stanga.

  Pentru orice lamuriri sau nevoie de ajutor ne puteti contacta pe telefoanele 0744-33.07.33 sau 0758.040.569.

  ……………………………………………………………………………….

  METODE DE A AJUNGE CU MIJLOACE DE TRANSPORT IN COMUN
  Pentru persoanele care doresc sa faca aceasta calatorie cu mijlocele de transport în comun prezentam in continuare un îndrumar pentru aceasta.

  Plecare cu Lucky Tour din Bucuresti – Autogara Militari, pana in Campulung Muscel, unde trebuie rugat soferul sa opreasca la Autogara din oras (pentru ca cei de la Lucky Tour au si ei autogara) de unde se face legatura cu autocarul pentru Dambovicoara (ruta este Campulung – Rasnov) de la firma Transmontana tel: 0726.922.277 (Vodafone).

  Exista o varianta si mai directa – autobuz direct pana la Rucar iar de acolo mai sunt 5 km pana la Podu Dambovicioarei.

  Tablou de expediție: Cheile Dâmbovicioarei

  -transport din București autogara Militari cu autocar Lucky Tour/Montana pana la Câmpulung/Rucăr,și apoi microbuz către PODUL DÂMBOVIȚEI/DÂMBOVICIOARA.

  http://www.autogari.ro/bucuresti/autogara_militari/Autogara104
  AUTOGARA MILITARI
  Str. Valea Cascadelor nr.1, Bucuresti, Romania

  Telefon dispecerat: 0725.939.939

  Biletele se cumpara de la sofer (peron 5).

  Ora de plecare Bucuresti – Rucar: 09.15
  14.00

  Pentru ruta Rucar – Bucuresti aflam detalii sunand la nr. de tel:

  0248.51.26.04.

  E-mail: office@autogaramilitari.ro
  Web: www.autogaramilitari.ro

  Ora plecarii din Bucuresti
  Societatea de transport pe ruta Bucuresti-Rucar
  09:30
  Montana Transport S.A. – AtlassibRucar
  14:30
  Montana Transport S.A. – AtlassibRucar

  Ruta RUCAR -BUCURESTI
  ORA sosirii in Bucuresti
  Montana Transport S.A. – Atlassib cu plecare din Rucar la ora 05.20
  09:14

  Montana Transport S.A. – Atlassib cu plecare din Rucar la ora 15.00
  18:54

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *