Abheda Yoga Academy > ABHEDA YOGA - CALEA INIMII  > Tabăra (retreat) de yoga din august este la munte…!

Tabăra (retreat) de yoga din august este la munte…!

 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  11141163_731326023645402_3322709951673716759_nDragi Prieteni,

  Societatea Academică AdAnima are plăcerea să vă anunte organizarea unei noi tabere spirituale la pensiunea ”House of River” din Moeciul de Sus, considerat un adevărat paradis montan, înconjurat de o ambianță idilică, cu izvoare cristaline și un aer curat și plin de prana.
  În tabara se vor preda invataturi nondualiste din yoga fundamentala Abheda – Calea Inimii (de fapt este cel mai important aspect al taberei) și se va practica yoga timp de aproape 7 zile de luni până dumnică, in perioada 3 august – 9 august 2015.
  Cine dorește poate participa si mai putine zile, in functie de posibilitatile fiecaruia.

  Este o ocazie specială de a ne cunoaște si de a practica intensiv anumite tehnici de yoga nondualistă Abheda Yoga (Calea Inimii) care pot fi foarte eficiente într-o astfel de retragere.
  Va fi si o seara de petrecere spirituala, fara alcool, tutun si alte substante interzise de perspectiva yoghina, un spectacol al talentelor artistice si multe vizionari de filme spirituale speciale.
  Poate participa oricine crede ca este interesat de un astfel de efort spiritual și că poate respecta optiunile celorlalti participanti, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.
  tabara 3
  Se vor face initieri in tipuri de meditatii care permit progresul spiritual, astfel incat oricine are aspiratia de a incepe o evolutie spirituala accelerata, poate avea acum ocazia sa o faca.
  Persoanele care doresc sa fie insotite, pot participa astfel daca estimeaza ca este posibila o integrare armonioasa in tabara.
  Retragerile spirituale de scurta durată au o mare eficiența deoarece căutătorul spiritual nu are timp să se blazeze, aspirația spirituală este proaspata și intensitatea trăirii maximă.
  O astfel de retragere oferă un impuls spiritual enorm a cărui influentă va fi resimtita în saptamanile si chiar lunile urmatoare, în functie de aspirația fiecaruia si practica zilnica.
  Se vor realiza: meditatie, hatha yoga, yoga hrănirii, diferite forme de meditatie și metode de yoga conjuncturală în mijlocul vietii.
  Este o invitatie pentru persoanele care vor sa realizeze un salt spiritual major în scurt timp și care sunt hotarate sa realizeze pentru aceasta un efort intensiv.
  Se pot face plimbari și scurte drumetii pe munte.
  tabara 2
  Aspecte organizatorice:
  – costurile pentru cazare + masa vor fi de 90 de ron de persoana pe zi,(vom avea 3 mese pe zi, asigurate de gazde).
  – transportul, in unele cazuri poate organizat prin conexarea cu alte persoane care au locuri libere în masina;
  – este posibila si cazarea la cort, pentru persoanele care doresc aceasta (si au cort);noi avem cateva corturi ce pot fi folosite, dar este necesar sa aduceti propriile obiecte necesare pentru a dormi in ele: pături, lenjerie, eventual izopren.
  – hrana este lacto-ovo-vegetariana (deci fără carne)
  -taxa de tabară este de 150 de lei.
  tabara 1
  În funcție de durata șederii în tabără (se pot sta mai puține zile) taxa de tabără se va micșora, sau se pot acorda unele reduceri.
  Pentru realizarea unei organizări cât mai eficiente, sunteți rugați sa vă exprimați din timp ACORDUL DUMNEAVOASTRA DE PRINCIPIU DE A PARTICIPA LA TABARA SPRITUALĂ „ YOGA IN LIFE”, adresându-vă colegului nostru Nicolae Bolintis , care poate fi contactat la numărul de telefon: 0722288549.

  Va aștepăm cu drag,
  Acharya Leonard

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

No Comments

Your comment...NameE-mail

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.