Hai la mare in tabara Abheda Yoga din stațiunea 2Mai in perioada 15-24 august !

Acharya Leonard27/06/2014
„ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” Acharya Leonard

Radio OM BUN - un radio pentru suflet, minte și spirit

VACANTA SPIRITUALA !
Dragi colegi si prieteni,
am constatat ca nu ne lasa sufletul să nu ne adunăm în această vara la mare... si sufletul stie mai bine...
Va invitam in tabara de yoga in localitatea 2 Mai (prima localitate de DUPA Mangalia, mergand pe linia litoralului spre sud), str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 391 - AVETI AICI LINKUL CATRE ADRESA.

Costul cazarii va fi de max 35 de lei de persoana pe zi (acest pret este subventionat de comandamentul taberei) pentru persoanele care vin toate cele 9 zile și se vor integra in vila taberei, ceilalti urmand sa gaseasca in mod liber spații de cazare in statiune.

Se poate participa si zile mai putine, in acest caz costul cazarii fiind de 45 de lei pe zi de persoana.
Si in aceste situatii este valabil principiul ca se poate sa va cazati oriunde pe litoral si sa veniti doar la activitatile organizate la comandamentul taberei.

Taxa de tabara este de 140 de lei de persoana pentru cele 9 zile si se vor face reduceri pentru persoanele care vor participa o perioada mai redusa.

In tabara pot veni si persoane care nu sunt la curs, dar care aspira la a se integra intr-o astfel de tabara spirituala. In astfel de situatii este necesara aprobarea profesorului, eventualul angajament unei persoane de la cursul de yoga care isi asuma consecintele prezentei respectivei persoane ce trebuie sa se manifeste ca un invitat special in comunitatea noastra si care respecta modul nostru de viata si regulamentul taberei.
3

Masa poate fi servita optional la terasa comandamentului, unde meniul vegetarian poate ales liber, in functie de optiunile oferite de gazdele care prepara mancarea.

1Programul (neobligatoriu) va fi astfel
(el va suferi destule modificari pe care le veti putea gasi actualizate aici)-
:
- dimineata hatha yoga - pe plaja, cel mai probabil (pentru doritori va fi si salutul soarelui la rasarit).

- de la ora 15 la 15:30 va avea loc meditatia de pranz cu Grația Caii Spirituale (pentru aceasta vom oferi suportul muzical pe mail pentru cei interesati).

Această meditatie va fi realizata, de fapt, oriunde in tara (adica fiecare acolo unde se afla) in perioada 15 august - 24 august..

- seara incepand cu orele 18-18:30 vor avea loc conferintele speciale de seara cand vor fi abordate teme speciale legate de - CONSERVAREA, DEZVOLTAREA ȘI ASCENSIUNEA ENERGIEI VITALE
- DESPRE POSTUL ALIMENTAR ȘI MODALITATI ENERGETICE COMPLEMENTARE
- METODE DE INLATURARE A STRESSULUI
- INCERCARILE SPIRITUALE
- CUM ELEVAM SI SA APROFUNDĂM PUTEREA NOASTRA DE CONȘTIENTIZARE
- și vor fi vizionate FILME.

- în una din seri vom practica Yoga Bucuriei Spontane participand la o petrecere,
- va avea loc o piesa de teatru - „Tinerete fara Batranete si Viata fara de Moarte” și
- un concert de boluri tibetane!

Va asteptam cu drag si va sugeram sa „acționați rapid” referitor la inscriere.
Persoana care se ocupa cu organizarea este instructorul de yoga Nicu Bolintis telefon 0722.288.549.

Va dorim vacanta frumoasa!

Radio OM BUN - un radio pentru suflet, minte și spirit

  „ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” Acharya Leonard
Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
Top magnifiercross