Sărbătorile de Paști și perioada dinaintea lor sunt momente privilegiate pentru a realiza salturi spirituale majore.
Pentru a beneficia de aceste șanse sugerăm realizarea unuui program de meditații la unison conceput astfel încat permite obținerea unei transformari interioare cumulative, realizând, totodata, desfasurarea activitaților firești unei vieti integrate social.

În zilele de dinaintea sarbatorilor de Paști se poate realiza realiza meditația creștina a Inimii din patru în patru ore timp de un sfert de oră, cu o singura excepție, cea de la ora 22, când se realizează (ca și până acum) o meditație de până la o oră.

Este posibil să realizăm aceasta chiar și noaptea, dacă, din diferite rațiuni sau motive, ne permitem să nu dormim.
Programul este urmatorul:
ora 10 – durata de 15 min
ora 14 – durata de 15 min
ora 18 – durata de 15 min
ora 22 – durata de 60 min
ora 2 – durata de 15 min
ora 6 – durata de 15 min.

Realizând un efort spiritual din patru în patru ore, datorită existenței unor ritmuri secrete ale planetei și a unui efect cumulativ amplificat, rezultatul final este mult mai mare decât suma eforturilor realizate.

În plus, această practică fiind realizată la unison de mai multi Căutători Autentici, din nou apoar eun fenomen sinergic care amplifică rezultatul pentru fiecare din participanți.

Dacă participăm la serviciul religios de Înviere la o biserica, acesta este un moment foarte bun pentru a practica meditația crestina a Inimii în ambianța mistica și sacră a unui astfel de lăcaș de cult.

Momentul învierii va putea fi astfel, pentru noi, foarte profund, datorită si pregatirii anterioare cumulative.

În ziua de Paști (duminică) realizăm o meditație de minim 60 minute, între orele 14-15.

Dacă în momentul în care avem programată o meditație nu avem posibilitatea de a ne interioriza, cu ochii închiși și, de preferință, așezați – putem să menținem ritmul meditațiilor realizând rostirea sau Rugăciunea Inimii cu ochii deschiși, chiar în timp ce realizăm o activitate sau o muncă (”ora et labora”).

Avertisment: este bine ca în această perioadă și regimul alimentar să fie mai pur și sănătos: Oshawa, regim vegetarian sau post negru numai cu apă, urmând ca începând cu prima zi de paști să nu abuzați consumând mancare nepotrivită și în cantități nefiresc de mari.

Vă dorim succes și sărbători pascale fericite!

Acharya Leonard
presedintele Societății Academice AdAnima