Abheda Yoga Academy > ABHEDA YOGA - CALEA INIMII  > Previziuni 2016 – Acharya Leonard

Previziuni 2016 – Acharya Leonard

 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  premonitiiAu fost cateva rugaminti pentru a realiza un text gen „previziune” referitor la anul 2016.

  Am raspuns ca nu sunt genul acesta de „prevazator” și, totodată, că nu ce „va fi” consider ca este important a fi știut ci ce avem noi de invatat din ce a fost si ce va urma si care este partea noastră, datoria sau dharma noastră în ceea ce urmează.

  Chiar dacă ar fi posibilă prin clarviziune redactarea unui text „previzionar”, să nu uităm că viitorul este în continuă schimbare și „dacă un om face un pas către Dumnezeu, Dumnezeu va face zece pasi către el… dar pentru aceasta este necesar ca omul să realizeze măcar acel unic pas”.

  Sunt posibile salturi uluitoare ce depind în mare măsură de pasul omenesc realizat.
  NU este înțelept să punem accentul pe ce pare că va fi viitor judecând ori văzând din acest moment.

  O parte din răspuns exista deja in in prezent și ne vom uita la anul ce a trecut pentru a intelege menirea noastră în anul ce vine.

  In anul ce a trecut au devenit evidente intentiile foarte cinice ale ocultei mondiale de a aduce omenirea în evul mediu prin intermediul unor crize economice și a unor înclestari armate teribile la nivel regional și mondial și, chiar, declanșarea cu inconștiență a celui de-al treilea razboi mondial.

  Scopurile acestei oculte luciferice sunt, în opinia noastră,
  – reducerea drastica a populației globului
  – generarea unui nou echilibru de teritorii și influențe,
  – reducerea propriei insuficiențe economice ce se manifestă printr-o criză mascată, prin jefuirea resurselor altora și
  – de a impune existența statului unic mondial cu o singură „națiune” și o singura religie luciferică.

  Acționând pe principiul „prin haos la ordine” acestă nouă ordine mondială s-a instalat accentuând

  – controlul alimentelor prin răspândirea culturilor modificate genetic, scăderea nivelului general de sănătate prin folosirea substantelor toxice în alimentație
  -ignoranța în educație,
  -lipsa de înțelepciune în formarea individului sau prostia,
  – lipsa de iubire în orice și în primul rând în relațiile între bărbat și femeie,
  – cultivarea homosexualității și mărirea semnificatică a numărului de bărbați homosexuali,
  – scăderea manifestării masculinității puternice și întelepte și
  – orientarea aspirațiilor femeilor în direcții alienante și care neagă propria lor înțelepciune naturală.

  Toate acestea cu speranța că un astfel de sistem evident decadent poate funcționa prin inseminarea maselor cu ideile „progresiste” ce vin din partea elitelor. „Progresul” este aici războiul, prostia, bolile și moartea – acestea permițând dobândirea dominației de către „elite” pe baza „dreptului forței” și obținerea dezideratelor pomenite mai înainte.

  Deci anul ce a trecut a adus toate aceste lucruri în prin plan, arâtând cât de hâdă este fața ocultei luciferice în numele cărei acționează, deseori, mulți oameni destul de buni și inteligenți, păcăliți pe baza ideii că „scopul scuză mijloacele” și legați de jurămintele făcute (de obicei cu naivitate) la intrarea în organizație dar și de dorințele înrobitoare de putere, bani și faimă.

  În plus, drama este că singurul sistem care li se pare că este fezabil este consumerismul capitalist, care susține „progresul” material, tehnico-științific și puterea militară și economică. Acest sistem duce la secătuirea resurselor planetei, afectarea teribilă a echilibrului mediului înconjurător, cel mai rea dintre toate fiind, însă, crearea unui „om nou” – „consumatorul” ros de dorințe care nu se mai opresc niciodată și pentru care muncește ca un rob ignorând aproape toate valorile autentice ale sufletului său.

  Toate acestea sunt ordonate și tinute strâns în frâu prin controlul aproape deplin al mijloacelor massmedia, care este, în opinia noastră, singura putere socială reală în lume, fiindca este conectata la mințile oamenilor. Celelalte puteri se supun acesteia, deci presa nu este a patra putere in stat ci este prima si, de fapt, singura putere, celelalte supunandu-se perfect acesteia.

  DECI… CE URMEAZĂ ?
  VA FI UN AN GREU pentru omenire.

  Ego-ul conține în el sămânța autodistrugerii”.

  Deciziile uluitoare ale conducătorilor zilei de a aduce Terra în evul mediu vor deveni evidente și imposibil de rezolvat prin mijloace directe datorită puterii cu care sunt impuse. Aceste decizii duc evident la rău, dar speranța multora care lucrează la „binele” umanității este că „după aceea va fi si bine”. Din păcate, când vor înțelege că au fost păcăliți va fi destul de târziu, dar niciodată nu este prea târziu pentru a începe să realizezi binele.

  Așa cum am spus, foarte multi din artizanii „noi ordini mondiale” visează ca aceasta este este un lucru bun și ei, chiar, pot fi oameni destul de buni – până la un punct.

  Propaganda homosexuală va deveni tot mai intensă, sub pretextul „educației sexuale” în special în școli la vârste fragede, fiindcă, dacă băiețeii cresc prea mult, propaganda nu mai are un efect semnificativ asupra lor.

  Se vor lua tot mai evident masuri de reducere a gradului de educație in invatamant, planuri la care se va manifesta o oarecare opoziție din partea profesorilor și învățătorilor ce înțeleg drama ce este pregătită.

  Războiul va fi prezentat ca fiind tot mai necesar, „ceilalți” fiind prezentați în permanenență ca fiind „inamicul”, perspectivă ce funcționa oarecum ușor în anul 1914, dar care este tot mai dificil de implementat în secolul globalizat 21. Totuși, implementarea va fi posibilă datorită controlului massmedia inclusiv cea electronică și datorită gradului redus de educație și trezire spirituală a oamenilor, de multe ori mai redus, chiar, decât în prima jumătate a secolul 20.

  Se vor lua măsuri pentru eliminarea identificării naționale și legăturii interioare cu sufletul național al fiecărei țări, pentru a elimina posibilitatea unei „regrupări” pe criterii naționale, atunci când intențiile luciferice alienante vor deveni prea evidente.

  Un lucru bun – vor apărea tot mai multe soluții tehnice ce manifestă „free energy”, energia liberă și care nu vor mai putea fi ocultate cu ușurință, deoarece vor fi tot mai ușor de implementat și realitatea existenței lor va deveni evidentă.

  Oamenii se vor întoarce tot mai mult către căile autentice de evoluție și trezire spirituală și acestea vor fi frânate ori interzise, dacă ele sunt prea eficiente. Oamenii vor trebui să acționeze cu putere pentru a-și păstra libertatea lor de conștiință.

  Totuși, vor apărea și oameni conștienți chiar și din rândul celor care construiesc „noua ordine mondială” de natură luciferică care își dau, totuși, seama că se pregătește o apocalipsă a planetei și vor căuta o „îndulcire a otrăvii” sau chiar găsirea unei soluții alternative.

  CE AVEM DE FĂCUT?

  Păi… să verficăm fiecare punct al informatiilor legate de „ce va fi” și să milităm și/sau să facem noi înșine invers decât ceea ce este rău, cu detașare și respect pentru opinia și voința altor oameni.

  În primul rând trebuie să ne trezim interior și să evoluăm noi înșine, fiindcă „ dacă vrei să îi revoluționezi pe ceilalți trebuie ca, mai întâi, să te revoluționezi pe tine”. Sfatul nostru este să nu ne păcălim că ar „merge și invers”, adică să începem cu „revoluționarea” celorlalți fiindcă vom pierde timpul și vom ajunge, apoi, la aceeași concluzie, dar va fi, probabil, tarziu sau prea tarziu.

  Transformându-ne interior vom constata, mai întâi, că devenim spontan centrii involuntari de transformare pentru ceilalți. Apoi ne vom putea asuma și conștient diferite forme de ajutorare a celorlalți, în primul rând folosind instrumente spirituale, fiindca acestea ne stau la dispoziție în noua noastră etapa de evoluție interioară.

  Putem realiza meditațiile benefice de orice fel (mai ales „Darul Eficient” pentru cei care știu), devoțiunea, facerea de bine, detașarea în acțiuni.

  Să ne descoperim menirea spirituală și să trecem în mod activ la împlinirea ei.

  ASă ne amplificăm puterea de a iubi și să promovăm relațiile cu persoanele de sex opus bazate în primul rând pe iubire și carezza – autocontrolul activ al funcției sexuale și, de ce nu, să accentuăm din răsputeri aspectul sacru al relațiilor dintre oameni.

  Să urmărim să ne mărim gradul de educație, citind cât mai mult și mai „de calitate” și căutând să ținem pasul cu etapa culturală și tehnico-științifică a Terrei.

  Dacă nu gândim „vom fi gândiți”.

  Și să ajutam și pe alții să facă la fel ca noi.

  Să nu mizăm și să nu jertfim demonului „valorilor materiale” energia, sănătatea și sufletul vostru. Aceasta se poate evita prin punerea pe primul loc a valorilor spirituale… iar celelalte vor veni pe deasupra – metodă verificată și perfect fezabilă, dacă nu este aplicată în mod prostesc.

  Să manifestăm atitudine civică, oridecâteori avem ocazia și puterea de a o face.

  Să ne păstram cumpătul când vom vedea cât de jos vor coborâ oamenii și să nu coborâm și noi cu ei ci să îi ajutăm, cu voia lor, doar, să se ridice.

  REȚEAUA SPONTANĂ A OAMENILOR BUNI
  Din cunoștințele noastre putem selecta în permanență oamenii care au principii morale și etice, care au calități spirituale și să formăm „rețeaua spontană a oamenilor buni”. Aceasta „rețea” poate funcționa minunat și putem cultiva în mod conștient în ea spiritualitatea, întrajutoarea, atitudinea autentică față de viață, cumpătarea, iubirea, atitudinea civică, iubirea de patrie și demnitate națională și altele asemenea, potrivit principiului „Dă-o mai departe”.

  Deoarece situația este atât de gravă încât „scapă cine poate”, alimentația este absolut necesar să o cultivăm cât mai cumpătată, pură, și, dacă se poate, chiar fără carne și cu alimente de calitate. Să „vindecăm bolile prin prevenție” și prin diverse practici regenerante cum ar fi yoga, postul negru numai cu apă, alimentația înțeleaptă și altele asemenea.

  Să cultivăm o viață în care, cu înțelepciune, să nu aspirăm la aspecte materiale ori de faima si putere nenecesare menirii noastre spirituale. Să cultivăm simplitatea și smerenia și să tindem către o viață armonioasă, în care credința în existența unui sens autentic al vietii (sau credinta în Dumnezeu), bucuria, voia buna, pozitivismul să ne fie regula.

  Va dorim succes!
  Leonard Radutz (2)Acharya Leonard – 25 Decembrie 2015

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

No Comments

Your comment...NameE-mail

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.