fructeEste benefic sa transmiteti acest articol unui număr cat mai mare de persoane.

Păstraţi-vă cumpătul şi nu vă pierdeţi capul în urma anunţurilor din presă, deoarece acestea se fac în primul rând în scopul atragerii atenţiei şi măririi audienţei (e aproape imposibil să se abţină de la a face aşa ceva, datorită felului în care funcţionează presa); în plus, există şi anumite interese oculte care ghidează aceste organe de presă.

Autorităţile medicale au acceptat să ne transmită că gripa aşa-zis nouă (care se pare că este într-un mod destul de evident generată de un virus creat în laborator) nu are manifestări mai grave decât gripa obişnuită (care generează mai multe decese procentual) dar este mult mai contagioasă.

Din această cauză – adică datorită faptului că este mai contagioasă, numărul de oameni care ar putea contracta gripa nouă ar fi mai mare şi, deci, chiar dacă procentul deceselor este în mai mic decât în cazul gripei obişnuite, numărul deceselor ar putea fi mai mare. Teoretic.

În plus, cei care mor nu sunt întotdeauna cei care sunt mai bătrâni, mai slabi sau mai debili, ci, deseori, persoane aparent sănătoare şi în putere.

Informaţiile sunt, totuşi, greu de verificat datorită intereselor oculte legate de chestiunea gripei H1N1.

Se pare, pe de altă parte, că un număr destul de mare persoane care se vacinează mor.

Concernele producătoare nu vor, sub nici o formă, să garanteze că vaccinurile nu pot avea efecte „secundare” grave.

Dar vor banii pe vaccinuri (sume foarte mari, de altfel).

Merită să ţinem cont de faptul că procente foarte mari din numărul de medici (de fapt, majoritatea) nu acceptă în ruptul capului să îşi facă vaccinul de care se vorbeşte că ar fi atât de necesar. Cea mai mare parte a populaţiei din Franţa şi Germania refuză vaccinarea, deoarece, deocamdată, pare că vaccinul este mai periculos decât virusul împotriva căreia ar trebui să ne apere.

Căile de acces pentru virusul gripei, sunt nările, gura si gatul.

Cu prilejul unei epidemii mult răspandite, este practic imposibil de a nu veni in contact cu H1N1, in ciuda tuturor precautilor.

Cu toate acestea, problema reala nu este atat contactul cu virusul, cat proliferarea sa.

Câtă vreme suntem sanatosi si nu manifestam simptome ale infectiei cu H1N1, exista măsuri de precauţie de luat pentru a evita proliferarea virusului, agravarea simptomelor si dezvoltarea efectelor secundare.

Iata, asadar, aceste cateva masuri de precautie:

1. Este foarte important să ne spălăm cât mai bine şi cât mai des pe mâini. Trebuie să evităm „aproximările” de genul „pot să manânc ceva ce a căzut pe jos findcă nu prea s-a murdărit” sau ” nu sunt prea murdar pe mâini, pot să mănânc”; de aemenea, consumaţi produse alimentare din surse cât mai sigure.

2. Evitati, pe cat este posibil, atingerea feţei cu mainile.

3. Faceti minim o dată pe zi de doua ori pe zi gargară cu apa călduţă foarte sarata. In mod normal se scurg 2 pana la 3 zile intre momentul in care gâtul si nările sunt infectate si aparitia simptomelor.

Gargara regulata poate astfel preveni proliferarea virusului. Să faci gargara cu apa sărata, are cumva un efect asupra unei persoane sanatoase asemănător cu efectul pe care îl are vaccinul asupra unei persoane infectate. Nu trebuie subestimata aceasta metoda preventivă simplă, puţin costisitoare si eficace.

4. Cel putin o data pe zi, spalati-vă nările cu apa calda sarată.
În acestă direcţie procedeul yoghin jala neti (pentru persoanele care cunosc această metodă) este varianta cea mai bună şi cel mai bine documentată.
Suflati-va apoi nasul cu putere si cu ajutorul unui betisor cu vata inmuiat in apa calda sarata, badijonati-va cele doua nari. Este o alta metoda eficace de a diminua propagarea virusului.

5. Intăriţi-vă sistemul imunitar mâncand alimente bogate in vitamina C.
Limonada făcută în casă este un instrument simplu şi aflat la îndemână.
Vitamina C poate fi administrată în cantităţi destul de mari (de exemplu, chiar şi 10 tablete zilnic sau mai multe, dacă considerăm că există un pericol de contaminare cu virusul gripal), dar trebuie să avem grijă să nu generăm probleme la nivelul stomacului, datorită acidităţii crescute.
Deci, este mai bine să luăm vitamina C după mese.
Există vitamina C cu absorbţie temporizată, care este eliberată gradat în organism.
Este bine să luaţi şi o anumită cantitate de zinc, in scopul accelerarii absorbtiei.
Totuşi, oricât de tentante sunt soluţiile farmaceutice, este mult-mult mai bine să folosim sursele naturale de vitamina C, dintre care cele mai accesibile sunt citricele şi, mai ales, lâmâile.

6.Plante care pot fi luate sub formă de pulbere (răşnite la râşniţa de cafea), eventual ţinute o vreme sub limbă (pentru absorbţie rapidă) şi apoi înghiţite cu apă:
cătină, echinaceea (până la 5 g la 6 ore !).
De asemenea tinctura de propolis poate ajuta.
Ciuperca Ganoderma şi Aloe vera Gel pot fi de mare ajutor, luate intern.

7. Foarte eficient poate fi postul alimentar absolut (în timpul căruia se bea doar apă – în cantităţi oricât de mari), care se practică timp de 24 de ore.

8. Argintul coloidal de calitate (acesta este o suspensie de argint metalic în apă şi nu argint ionic, care se obţine, de obicei, prin dizolvarea unor săruri de argint în apă) poate fi eficient luat intern.
Dacă suspectăm posibilitatea unei contaminări cu gripa H1N1 este ca (doar) în ziua respectivă să bem până la 0,5 l de argint coloidal.

9. Beti cat se poate de multe bauturi calde. Bauturile calde curata gatul de virusii care ar putea sa se afle acolo, antrenandu-i in stomac, unde ei nu mai contaminează, evitand astfel proliferarea lor.

10. Urmăriţi să aveţi un program regulat de somn şi, mai ales, căutaţi să vă duceţi la culcare înaintea orei 24, deoarece timpul de somn petrecut înainte de ora 24 valorează aproape dublu faţă de tiplu petrecut după aceea. Astfel protejaţi sistemul imunitar.

11. NU folosiţi alcool, tutun sau alte droguri şi mancaţi cât mai multe fructe şi legume. Consumul de carne îngreunează mult organismul în funcţionarea sa şi slăbeşte sistemul imunitar deoarece acesta deja trebuie să lupte cu produşii secundari toxici rezultaţi din digestia produselor din carne.

12. Nu realizaţi eforturi extenuante, deoarece acestea slăbesc sistemul imunitar.

13. Nu realizaţi abuzuri sexuale sau practicaţi continenţa sexuală activă (situaţie în care activitatea sexuală este, dimpotrivă, benefică) deoarece astfel vă protejaţi şi întăriţi sistemul imunitar.

14. Practicaţi antrenamentul yoghin (în special) dar şi discipline chineze gen tao, chi kung, tai chi, falun gong, deoarece acestea sunt principalele metode de întărire a rezitenţei organismului şi a sistemului imunitar. Sportul realizat cu eforturi realtiv moderate dar constante poate fi şi el de un real ajutor, mai ales dacă este realizat în aer liber.

15. S-a demonstrat ştiinţific prezenţa unei rezistenţe mult crescute a sistemului imunitar în cazul persoanelor care au un demers spiritual regulat.

Este benefic sa transmiteti acest articol unui număr cat mai mare de persoane.

yogasiromani Leonard Radutz
Societatea Academică AdAnima
Bucureşti, 16 noiembrie 2009

Un reputat neurochirurg ne pune in garda!
cid:1.2340978342@web88302.mail.re4.yahoo.com
Personne ne devrait accepter le vaccin contre la grippe porcine….il s’agit d’un des vaccins les plus dangereux jamais conçus. Il contient un adjuvant nommé squalène (MF-59) . Il a été montré que ce produit pouvait provoquer de graves maladies auto-immunes comme la sclérose en plaques, l’arthrite rhumatoïde et le lupus. Il s’agit de l’adjuvant vaccinal qui a été mis en cause dans le syndrome de la Guerre du Golfe qui a tué plus de 10.000 soldats et provoqué une augmentation de 200% de la maladie de Lou Gehring (sclérose latérale amyotrophique ou maladie de Charcot (ALS), maladie mortelle.

Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).

Le virus H1N1 tue en provoquant une « tempête de cytokines », entraînant le système immunitaire à réagir de manière excessive. C’est la raison pour laquelle il tue des jeunes personnes et provoque une maladie plus légère chez les personnes plus âgées dont le système immunitaire est davantage affaibli. Ce vaccin est un puissant stimulateur de l’immunité qui rend le virus capable d’une beaucoup plus grande létalité .
Virusul H1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.

La meilleure protection est la vitamine D3. Il faudrait dès que possible en prendre 5000 UI (IU en anglais) par jour et quand la maladie commence à s’étendre, augmenter la dose jusqu’à 15.000 UI par jour. La vitamine D3 module la réaction immunitaire, réduisant le risque de réactions excessives. Elle stimule le corps à produire ce qu’on appelle des peptides antimicrobiens (antimicrobial peptides) puissants destructeurs de virus qui ne font pas intervenir l’immunité. L’effet est proportionnel à la dose administrée. Plus la dose de vitamine D3 est élevée, meilleure la protection. Les huiles de poisson contribuent également à réduire une réaction immunitaire excessive. Une cuillère à café par jour serait suffisante… ( La meilleure est l’huile de poisson Norvégienne au citron Carlson ) . En cas de symptômes graves, prendre une cuillère à café deux fois par jour. Divers antioxidants peuvent aussi être utiles comme le curcuma, le « quercetin », l’extrait de pépin de pamplemousse, la vitamine C , ainsi que la vitamine E naturelle. Un apport multi minéraux/vitamines est aussi essentiel.
Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson)… In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential

Puis-je vous demander de répandre ce message. Les gens doivent savoir comment se protéger.
Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze.

Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D. (http://en./.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock)
…………………………………………………………………………………………………


P.S. Vă oferim aici un link despre eficienţa în prevenirea multor îmbolnăviri (inclusib H1N1) a vitaminei D.

…………………………………………………………………………………………………………..

http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6808403-fratele-lui-toni-tecuceanu-spus-nu-stie-exactitate-murit-fratele-meu.htm

Fratele lui Toni Tecuceanu: Mi s-a spus ca nu se stie cu exactitate de ce a murit fratele meu
de R.M. HotNews.ro
Marţi, 12 ianuarie 2010, 20:47 DoctorH – DoctorH Actualitate

Toni Tecuceanu
Toni Tecuceanu
Foto: Agerpres
Fratele lui Toni Tecuceanu a postat un mesaj pe blogul „bebelusei” Oana Ionita in care publica mai multe informatii contradictorii pe care le-a primit in timp ce fratele sau era internat in spital si spune ca in actele oficiale nu este specificat faptul ca acesta ar fi murit din cauza gripei porcine, relateaza Mediafax.

„Fratele meu a fost internat la spital in noaptea de 24 spre 25 decembrie 2009 in stare grava. Plamanii i-au fost afectati aproape in totalitate. Doar varfurile plamanilor mai erau sanatoase. Medicii au spus inca de atunci ca sansele de supravietuire sunt mici, iar dupa simptome erau convinsi ca este vorba de gripa porcina. I s-au facut doua teste, iar rezultatele au fost negative. Abia dupa ce i s-a luat a treia oara secretie, rezultatul a fost pozitiv”, scrie fratele lui Toni Tecuceanu, pe blogul bebelusei Oana de la Cronica Carcotasilor.

Paul Tecuceanu spune ca initial medicii i-au spus ca fratele sau avea virusul A H1N1 in organism de opt zile, apoi Adrian Streinu-Cercel a anuntat ca acest virus se instalase in organismul lui Toni Tecuceanu de trei zile.

„Initial, medicii mi-au spus ca Toni avea virusul A H1N1 in organism de opt zile. Apoi, profesorul Adrian Streinu-Cercel a anuntat ca acest virus se instalase in organismul fratelui meu de trei zile. Mai mult, uneia dintre bebelusele de la Cronica Carcotasilor i s-a spus: ‘Toni Tecuceanu nu are gripa porcina’. Ciudat, nu? Asta nu e tot! Racit fiind, Toni a petrecut foarte mult timp alaturi de carcotasi. Bebelusa Oana chiar s-a hranit din mancarea lui. Au mancat unul dupa altul. Au respirat acelasi aer in masina timp de 8 ore. Totusi, niciunul dintre ei nu s-a imbolnavit, desi medicii au anuntat ca in lume este pandemie si ca gripa porcina se ia repede”, mai scrie Paul Tecuceanu.

„In plus, cu cateva zile inainte de a fi internat la spital, Toni a acordat un interviu unui jurnalist de la Adevarul timp de trei ore. Intalnirea a avut loc in casa fratelui meu, care nu se simtea deloc bine. Cu toate acestea, ziaristul respectiv nu a contractat nici el boala”.

In foile oficiale au trecut „insuficienta cardio-respiratorie acuta, bronhopneumopatie acuta bilaterala si obezitate-gradul II”

„Pe parcursul zilelor in care Toni a fost internat la terapie intensiva la „Matei Bals”, medicii mi-au spus ca, in afara plamanilor, celelalte organe ale fratelui meu nu sunt afectate. Apoi, dupa necropsie, m-au anuntat ca toate organele i-au fost afectate”, se arata in mesajul postat de fratele lui Toni Tecuceanu pe blogul Oanei Ionita.

„In ziua in care fratele meu a incetat din viata, doctorii mi-au spus ca a murit, cel mai probabil, din cauza unui infarct. Apoi, dupa efectuarea necropsiei, am intrebat: ‘Care a fost cauza decesului?’. Mi s-a raspuns ca inca nu se stie cu exactitate si ca in foile oficiale au trecut ‘insuficienta cardio-respiratorie acuta, bronhopneumopatie acuta bilaterala si obezitate-gradul II’. Am intrebat de infarct… ‘Cauza decesului o puteti afla peste trei saptamani, dupa ce vom analiza totul la microscop. Daca a fost vorba de infarct, vom vedea la microscop», a fost raspunsul, cel putin ciudat, care mi-a fost oferit. Acum, dupa moartea lui Toni, toti romanii dau navala la spitale pentru a se vaccina. Se vorbeste de „Fenomenul Tecuceanu”… Oare e un fenomen sau doar o manipulare fara scrupule?”, mai scrie Paul Tecuceanu.