• Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0788.377.773
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................Gataa ... citim ARTICOLUL....................

  muncasiarta.jpg

  Dragă Omule,
  Ştiu ce ţi s-a intâmplat azi.
  Nu are importanţă de unde ştiu.
  Ştiu pur şi simplu.
  Din păcate, tu incă nu ştii că cineva ştie, dar acel cineva vrea ca… în curând tu să ştii că el ştie.

  Păi, ce ştie ? Ştie că dimineaţa când te scoli, ziua care începe pare pentru tine, de multe ori, un calvar. Cum deschizi ochii problemele te copleşesc. Ele dau năvală în mintea ta şi trebuie să faci un efort considerabil să duci jugul mai departe.
  Practic, eşti obosit după primele zece minute de la deşteptare şi în faţa ta urmează o zi de la care nu aştepţi mare lucru.
  Şi atunci, ce faci ? Îţi aşezi frumos o mască, adică te minţi că eşti ceea ce nu eşti de fapt. Ai câte o mască pentru copii , soţ/soţie , părinţi , prieteni.

  Pentru locul unde munceşti păstrezi arsenalul greu. Acolo e bine să ai la tine, cât mai multe şi cât mai bine şlefuite, că nu se ştie niciodată.

  De fapt, ce este o mască ?

  O mască conţine un set de răspunsuri potrivite pentru o situaţie dată. Ea te ajută sa pari educat , rafinat , învăţat , elevat, să arăţi compasiune, să manifeşti interes pentru cei din jur, atunci când situaţia o cere. O mască sau mai multe iţi pot procura prestigiu şi recunoaştere , te ajută să întreţii o aparenţă. Cu timpul, trebuie să-ţi dezvolţi abilitatea de a le schimba repede, în funcţie de situaţie, şi de a le împrospăta mereu cu noi răspunsuri gata pregătite. Treptat, această abilitate devine experienţă şi se pare că ai găsit cheia succesului.
  Capcana principală a dezvoltării acestei teribile abilităţi este că, treptat, creşte în jurul tău un paravan din ce in ce mai apăsător.

  Minunea „succesului” nu durează mult.

  Povara măştilor şi viteza mereu crescândă cu care trebuie să le permuţi te împing către anxietate, din care cei mai mulţi alunecă către alcool, mâncare, medicamente, telecomanda TV, rate la bănci, shopping, lifting facial, vrăjitoare, sex, Dubai, Q 7, etc…

  Deja îţi este sete, dar ceea ce ai creat nu-ţi dă să bei decât un pahar cu apă uşor sărată care îţi provoacă o sete şi mai mare.

  Din cauza că de foarte mult timp te-ai minţit singur, vei primi în continuare o apă din ce în ce mai sărată pentru o sete mereu crescândă.

  În faţa ta pare să se prefigureze o singură opţiune: colapsul.

  Deşertăciunea ţi se înfăţişează în toată dimensiunea ei.
  Acolo, pe marginea abisului, când stai pe vârfurile degetelor de la picioare, apare întrebarea : Cine sunt eu ? E bine că a venit întrebarea, pentru că deja ai coborât pe călcâie. Întrebarea creşte treptat şi aproape că devine un ghimpe înfipt în mintea ta.

  În încercarea de a-şi scoate ghimpele, omul începe să caute.
  Ce să caute ? Nici el nu ştie , dar caută febril şi această căutare fără obiect pare că îi răsuceşte şi mai tare ghimpele din minte, a cărui poziţionare pare imposibil de determinat. Astfel, viaţa omului devine căutare deoarece el intuieşte că prin ceea ce a făcut, a gândit şi a simţit a ajuns într-un punct dincolo de care nu mai e nimic.

  Ghimpele nu este altceva decât începutul străpungerii straturilor groase şi vâscoase ale Ignoranţei de către ceva ce este cu adevărat frumos , simplu şi indestructibil. Acesta este SINELE. Eul, la al cărui fundament stă Ignoranţa , pare să îşi joace ultima carte încropind şi furnizând pretexte minţii că, de fapt totul e o visare cu ochii deschişi, că totul e o Iluzie.

  Esenţa luptei dintre Sine şi Eu constă în a stabili pe teritoriul cui se află Iluzia.

  In această luptă, Eul este expert în a furniza minţii multă autocompătimire şi în a-l face pe Om să creadă că mai are Timp.

  În ajutorul său vine şi Uitarea, a cărei vast ocean are puterea de a anihila complet efortul Căutării.
  În cele din urmă, totul devine o problemă de opţiune, adică de a menţine sau nu efortul Căutării. Căutând , Sinele înlatură treptat toate straturile Ignoranţei , lăsând să răsară în tine Lumina care vine de la Cel care ştie ce ţi se întâmplă în fiecare zi.
  Tu alegi.

  foto-dan-radu-primplan.jpg
  Dan Radu
  student Societatea Academica AdAnima
  03 octombrie 2008

  adanimatitude-m.jpg

  Este posibil sa simti si sa practici cea mai inalta spiritualitate, morala si etica, fiind in mijlocul vietii si bucurandu-te din plin de ea?

  Da, este posibil!

  Este posibil sa fii o fiinta buna, inteligenta, cu succes social si chiar cu multi prieteni si persoane care te apreciaza si te iubesc sincer… fara sa faci compromisuri si fara sa iti ” pierzi sufletul” urmarind banii, puterea, gloria sau aprecierea celorlati?

  Da, este posibil!

  VA INVITAM pe

  Calea Inimii – AdAnima

  Cursul esoteric pentru
  trezirea sufletului,
  cunoastere de Sine si
  integrare spirituala in mijlocul vietii.

  Calea Inimii – AdAnima este o forma esentiala de practica ce conduce foarte direct la realizarea esentei lumii fenomenale, generand integrarea spirituala in mijlocul vietii, trezirea sufletului si cunoasterea de Sine.

  Cursul este intensiv si are durata a 3 ore saptamanal, timp de minim un an.
  Pentru a participa la curs este necesara o plata de 50 lei pe luna, iar prima luna de curs este gratuita.
  Cursul contine
  -informatii speciale din domeniile alimentatiei naturale,
  – eneagrama,
  – meditatie Adanima,
  – meditatie in actiune
  – retrageri spirituale de scurta durată,
  – metode de dezvoltare personala si de obtinere a starii de succes,
  – descoperirea menirii spirituale proprii si dezvoltarea metodelor pentru implinirea ei,
  – isihasm – oratio mentis
  -yoga inimii,
  – hatha yoga – elemente pregatitoare
  – tao
  – psihologie si parapsihologie
  – metode de armonizare a relatiei de cuplu si continenta sexuala.

  Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine isi propune oferirea posibilitatii de raportare autentica la viata si la Sine, de a putea fi cat mai mult „noi insine”, la cel mai bun potential posibil, cat mai corecti si cat mai autentici.

  Calea Inimii- Adanima nu prezinta problemele miscarii New Age si ofera posibilitatea unui real progres spiritual.

  …………………………………………………..

  Acest text este publicat sub licenta
  CREATIVE COMMONS.

  Este posibila si, chiar, dorita, copierea, distributia, retransmiterea a materialelor, dar cu mentionarea la loc vizibil, la inceputul materialului citat si la sfarsitul sau,
  a sursei,
  a autorului,
  a mentionarii licentei si conditiilor licentei Creative Commons
  si montarea unui link spre sursa.

  Daca doriti sa realizati un alt material cu textul AdAnima prin adaptare sa mentionati ca textul initial ne apartine, sursa, autorul si montarea unui link precum si licenta si termenii licentei sub care obligatoriu veti publica : Creative Commons.
  Sub aceasta licenta
  nu este permisa folosirea publicarea acestor texte pentru a obtine foloase materiale,
  chiar daca le publicati cu sursa, autorul si montarea unui link precum si licenta si termenii licentei sub care publicati: Creative Commons .


  Licenta Creative Commonsadanima1.jpg

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...