În fiecare an, are loc un moment astral deosebit de favorabil, atunci cand Soarele şi Luna se află simultan în pozoţiile lor de Exaltare atunci când Soarele tranzitează zodia Berbecului, iar luna se află în zodia Taurului.

În 2018 acest moment se produce în intervalul luni 16 aprilie de la ora 11.51 (GMT+3), până miercuri 18 aprilie la ora 15:02 (GMT+3).

În acest interval denumit și Nuntă Cosmică, forţele Soarelui (Principiul Masculin) şi ale Lunii (Principiul Feminin) se află la cea mai înaltă cotă de manifestare exterioară, terestră şi pot fi folosite pentru a pune piatra de temlie a unui edificiu, se pot dirija pentru crearea unui plan de viaţă pentru o persoană sau pentru crearea unor proiecte importante care au nevoie de sprijin spiritual sau reprezintă creaţii spirituale.

Spiritul (Soarele) și sufletul (Luna) își dau întâlnire într-un „spa” ceresc, pentru a ne pregăti  trupurile să urmeze cele mai potrivite direcții timp de un an. Vibrația este atât de ridicată zilele acestea încât schimbările prin care trecem le resimțim la nivel de rescriere a ADN-ului. Trupul se aliniază cu sufletul și spiritul, trecând prin stări emoționale fluctuante, prin oscilații de dispoziție sau chiar reacții fizice ori fiziologice de impact: devitalizare, oboseală, agitație, dureri de cap, de stomac, viroze, senzație de rău general, boală. Ele sunt normale, fiind semne de eliberare, de curățare a unor reziduuri formate din emoții, stresuri și tensiuni. Această detoxifiere astrală este însoțită de faza următoare, ce presupune energizarea și învăluirea într-un strat protector de Lumină.

În acest an, ”Nunta Cosmică” se aliniază cu Luna Nouă care tocmai a avut loc pe 16 aprilie, generând un flux astral şi energetic ascendent, aducandu-ne tot mai aproape de manifestarea dorinţelor noastre cele mai profunde. Astfel, aceste zile devin magice, numai bune de plantat “seminţe – gand” constructive, pentru a ne bucura apoi de culegerea roadelor pe parcursul întregului an.

 

Sursa //http://www.nicolici.ro