EVENIMENT SPIRITUAL EXCEPTIONAL SI FASCINANT!
…………………………………………
Dragi aspiranti la desăvârșire și realizare spirituală…!
Vă propunem să realizăm împreuna o
Meditatie Ștafetă în noaptea de Shiva Ratri, noaptea transcendentei divine -sambata spre duminică – 15-16 septembrie -orele 21:00-09:00 (fiecare isi alege un interval orar potrivit din aceasta perioada pe care si-l asuma).

Meditatia stafeta are loc in Bucuresti, la sediul nostru din Piata Unirii.

Intervalul de timp ales este cel cand eforturile spirituale sunt sustinute puternic de ambianta energetică planetara.

Această noapte fără lună este foarte potrivită pentru eforturile spirituale focalizate, sustinute, realizate cu sinceritate pentru transcenderea (uneori fulgeratoare) a propriei conditii catre desavarsire.

Este vorba despre un efort colectiv de o valoare exceptionala în care exista in fiecare moment cel putin o persoana care si-a asumat responsabilitatea de a medita.

Momentul de maxim de Lună Nouă este la ora 05.10.

Cand sunt multi, puterea creste!

Aceasta meditatie este o sansa speciala si poate UNICA pentru fiecare participant deoarece efectele subtile ale meditatiei stafeta sunt mult mai puternice decât propriul efort spiritual și evolutia spirituala este substantial accelerata.

Fiecare isi alege un interval orar potrivit din aceasta perioada pe care si-l asuma.
Unitatea cea mai mica de timp in care se poate medita este de 30 de minute dar este perfect posibil si indicat sa realizati meditatie chiar toata perioada de 12 ore, adica de la ora 21 la ora 9.

Pentru persoanele care doresc sa se odihneasca intre meditatii, inainte sau dupa exista posibilitatea de a folosi spatiul existent (una din camere).

Participarea este gratuita dar este conditionata de un bun comportament si de o minima experienta in meditatie.
Este necesar ca fiecare participant sa aducă doua lumânări pastilă albe (deci neparfumate) și, optional, să aducă flori si fructe pentru participarea la o anumita ceremonie.
Este foarte bine (dar nu obligatoriu) ca toti participantii sa fie inca de la inceput, pentru a participa la ceremonia de incepere a meditatiei stafeta și pentru a primi instructiunile.

Sugerăm persoanelor care stiu ca au nevoie de un scaun sau alte instrumente pe care sa mediteze să aduca de acasa un astfel de scaun (de exemplu, scaun pliant) pentru situatia (mai putin probabilă) in care scaunele pe care le avem nu ar fi suficiente sau potrivite.

Va steptam cu drag, dar va rugam sa ne scrieti cat mai curand care sunt optiunile dumneavoastra pentru intervalele orare, pentru a organiza si completa toata perioada.

Cu drag
Yogacharya Leonard