Abheda Yoga Academy > ABHEDA YOGA - CALEA INIMII  > ”Medicul fără de arginți” Alexandru Pesamosca a parasit lumea noastră

”Medicul fără de arginți” Alexandru Pesamosca a parasit lumea noastră

 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Alexandru Pesamosca a fost un chirurg genial de copii care a salvat sanatatea multora, fiind cunoscut si pentru faptul ca nu facea medicina pentru bani.

  A iubit medicina atat de mult incat in ultima parte a vietii a trait intr-o rezerva a spitalului din viata Budimex, desi ar fi avut posibilitatea de a locui intr-o locuință obișnuită.

  A decedat în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul “Marie Curie”. Decesul a avut loc în jurul orei 2.00, în Clinica de ortopedie din cadrul spitalului, potrivit unor apropiaţi ai familiei profesorului.

  “Dorinţa profesorului Pesamosca a fost să se sfârşească în locul pe care l-a iubit foarte mult, în locul lui de muncă, care-i devenise şi casă”, potrivit aceloraşi apropiaţi ai familiei.

  Profesorul fusese transferat de la Spitalul Floreasca în urmă cu câteva zile. El fusese internat în unitatea sanitară în 18 iunie pentru că respira greu şi avea o durere în piept.

  Trupul profesorului va fi depus, joi, în capela bisericii Cuviosul Stelian şi Sfântul Nicolae-Brâncoveanu din curtea spitalului, iar vineri în sala de consiliu a Facultăţii de Medicină “Carol Davila”.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail