Abheda Yoga Academy > Astrologie  > Luna Plină în Săgetător – 29 mai 2018, ora 17:19

Luna Plină în Săgetător – 29 mai 2018, ora 17:19

 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  LunaPlină reprezintă apogeul unor acțiuni începute în trecut , iar acum vom culege ceea ce am semănat (culegem ce am semănat în bine sau în rău în trecut, este vorba de “semințele“ plantate la Luna Nouă în Săgetător de pe 18 decembrie 2017),  totodată, suntem forțați să acționăm, să schimbăm condițiile care nu ne mai satisfac, atât interior cât și exterior, și dacă am făcut alegeri conștiente aliniate cu inspirația divină putem să primim bonusuri substanțiale.

  INFLUENȚA NEFASTĂ A LUNII PLINE ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DE MOMENTUL DE MAXIM, adică de pe 28 mai ora 23:1pana pe 30 mai ora  11:19! Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare și Lună.

  Ce este bine să evităm în aceasta perioada: este neînțelept să facem dragoste în perioada de influența nefastă a Lunii Pline. În timpul actului amoros, datorită fuziunii și dilatării aurice profunde dintre cei doi iubiți, apare o foarte mare posibilitate de a prelua, într-un mod inconștient, vibrațiile negative existente în mediu. S-a constatat că acele cupluri care NU respectă această interdicție, se confruntă mult mai des cu probleme și tensiuni penibile, care nu au au adeseori nicio motivație, respectiv asta exacerbează manifestarea geloziilor, a tendinţelor posesive, a pretențiilor și uneori a stărilor de violență verbală, psihică sau chiar fizică.

   

  Tripura Sundari – 27 mai 2018

  Cu 48 de ore înainte de momentul astral de Luna Plină, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de specială, atunci când influența acestui astru este extrem de benefică asupra planetei noastre. În această lună, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 27 maicu momentul de maxim la ora 17:18 o zi privilegiată, fiind denumită ziua frumuseții și armoniei universale (Tripura Sundari simbolizând Marea Putere Cosmică a frumuseții, armoniei și iubirii divinie). Este ziua în care putem să ne temperăm pornirile și ambițiile egoiste prin conștientizarea adevăratelor noastre aspirații, fiind o zi pe care merită să o consacram iubirii, artei, frumuseții, acțiunilor pline de dăruire.

  Pentru cei care se află într-o relație de cuplu este un moment privilegiat în care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

  Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

  Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este și unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului și a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

  Aspecte specifice

  Această Lună Plină se formează în data de 29 mai 2018, ora 17:19 , ora României, cu Luna în Săgetător pe gradul 08:10, iar Soarele în Gemeni pe gradul 08:10.

  Faza de Lună Plină este un aspect provocator ( opoziţie, 180 grade ) ce are drept scop final armonizarea şi echilibrarea vieţilor noastre. Chiar dacă cele două semne Gemeni-Săgetator sunt opuse, ele au în comun aceeaşi calitate, ele sunt semne mutabile. Semnul Gemeni este un semn de aer iar Săgetatorul un semn de foc dar ambele sunt mutabile, schimbatoare. Ambele semne sunt pozitive, masculine, curioase, înclinate către social.

  Dacă semnul Gemeni este despre interesele pe termen scurt, despre cuvinte, limbaj, idei de dragul ideilor, opinii în care nu cred cu adevarat dar care induc provocări, Săgetatorul este despre mintea superioară dar adesea naivă şi preocupată de fel de fel de filosofii, credinţe, informaţii, cunoştinţe. Gemenii se pot pierde în detalii în timp ce Sagetătorii se pot pierde printre nori. Iar această lună plină ne cere să examinăm credinţele noastre, detaliile unei experienţe şi să înţelegem cum ne influentează viaţa noastră.
  Ambele semne vorbesc despre natura mentală a oamenilor, mintea mare trebuie să lucreze cu mintea mică, altfel apar dezechilibre. Aici, ideile măreţe ( Săgetător) sunt frumoase dar ele trebuie să conţină toate detaliile( Gemeni).

  Luna Plină în Sagetator se formează în casa II, o casă ce defineşte foarte bine bogaţia, valorile noastre materiale şi spirituale, ce preţuim cel mai mult, securitatea financiară, bunurile şi valorile noastre, bănci şi instituţii financiare, patrimoniul national.

  Întreaga şedinţă cosmică este condusă de Jupiter retrograd în Scorpion aşezat strategic în casa I, o casă unghiulară ce îi dă putere.Un Jupiter retrograd în Scorpion şi în casa I descoperă, dezvăluie şi aduce la suprafaţă tot este este măturat sub covor. Ne putem aştepta la multe dezvăluiri privind încălcarea drepturilor fundamentale care sunt garantate încă de la naşterea noastră. Jupiter retrograd este o energie benefică analizei obiective a tuturor obsesiilor, luptelor pentru putere, a ceea ce induce asupra noastra teama. Adânc în interiorul nostru sunt temerile, fricile, vinovăţiile îngropate dar şi darurile încă necunoscute, toate acestea trebuiesc recunoscute, acceptate. Trebuie să ne aşteptăm la descoperiri, secretele ies în lumină, să fim gata să lăsăm obiceiurile vechi, să aruncăm acele veninoase şi să avem încredere că totul lucrează în favoarea noastră, chiar şi răul este adesea un bine necesar.

  O Lună Plină cere întotdeauna un echilibru între cele două energii implicate iar mesajul este legat de sansa de a găsi un echilibru între imaginea de ansamblu(Săgetator)  şi atenţia la detaliile importante(Gemeni). Acest moment astral vorbeşte despre adevăr şi libertate. Putem culege roadele acţiunilor naive, riscante iar aventura printre nori se sfârşeste în mai multe feluri (mutabilitatea semnului Săgetator). 

  Luna plină în Săgetator formată de opoziţia dintre Soarele în Gemeni şi Luna în Săgetator  activeaza axa II-VIII,o axă a posesiunilor, a relaţiilor interesate, a sexului, a certitudinilor sufocante, gestionarea propriului patrimoniu, bunuri materiale şi spirituale, lupta pentru putere, manipulari din umbră.


  Această Lună plină în Săgetator în casa II
  este apogeul modului în care definim valoarea adevarului, cunoaşterii, ce studiem, ce învăţăm, ce propagăm, ce cuvinte pleacă de la noi şi pot calatori peste mări şi zări. Acum, putem întelege mai bine ce contează cu adevarat pentru noi. 

  Această Lună plină va aduce în lumina şi informaţii pretţoase legate de străinătate, călătorii în străinatate, negocieri în străinatate, învăţământ superior, legislaţie, funcţionarea sistemului judiciar, religie, comerţ cu tări străine. Adevărul unor fapte din trecut face parte din limbajul astrologic al acestei lunaţii.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

No Comments

Your comment...NameE-mail

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.