Asset 1

Luna Plina in Sagetator – 2 iunie 2015, ora 19:18 – semnificatii astrologice

FMsagittarius-300x300Luna Plina pune in miscare energii imense, declansate de opozitia care se formeaza intre Soare si Luna, reprezentand perioada de apogeu a influenţei Lunii asupra planetei noastre. Este acel moment în care fluxul ajunge la maxim, creşte receptivitatea, iar sensibiliatea tuturor organismele vii este amplificată.

INFLUENŢA NEFASTĂ A LUNII PLINE ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DE MOMENTUL DE MAXIM, adica de pe  2 iunie, ora 01:18, pana 3 iunie, ora 13:18! Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare şi Lună.

Ce este bine sa evitam in aceasta perioada: este neintelept sa facem dragoste in perioada de influenta nefasta a Lunii Pline. In timpul actului amoros, datorita fuziunii si dilatarii aurice profunde dintre cei doi iubiti, apare o foarte mare posibilitate de a prelua, intr-un mod inconstient, vibratiile negative existente in mediu. S-a constatat ca acele cupluri care NU respecta aceasta interdictie, se confrunta mult mai des cu probleme si tensiuni penibile, care nu au au adeseori nici o motivatie, respectiv asta exacerbeaza manifestarea geloziilor, a tendinţelor posesive, a pretentiilor si uneori a starilor de violenta verbala, psihică sau chiar fizica.

Cu 48 de ore inainte de momentul astral de Luna Plina, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de speciala, atunci cand influenta acestui astru este extrem de benefica asupra planetei noastre.

In aceasta luna, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 31 mai 2015, o zi privilegiata, fiind denumita ziua frumusetii, si armoniei universale (Tripura Sundari simbolizand Marea Putere Cosmica a frumusetii, armoniei si iubirii divinie). Este ziua in care putem sa ne temperam pornirile si ambitiile egoiste prin constientizarea adevaratelor noastre aspiratii, fiind o zi pe care merita sa o consacram iubirii, artei, frumusetii, actiunilor pline de daruire. Pentru cei care se afla intr-o relatie de cuplu este un moment privilegiat in care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este şi unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului şi a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

……………………….

sag.Aspecte specifice

Luna Plina se formeaza in semnul Sagetatorului pe data de 2 iunie 2015, ora 19:18 ora Romaniei pe gradul 11:49 Sagetator. Luna Plina in Sagetator, un semn de foc, mutabil (transformare), masculin (extrovertit), dominat de planeta Jupiter  se formeaza pe gradul 11:49 in opozitie cu Soarele in Gemeni pe acelasi grad, 11:49. Dupa cum ne-am obisnuit, stim deja ca momentul astral de Luna Plina ne aduce in prim plan, promisiunea implinirii unor activitati incepute la Luna Noua din Scagetator  pe data 22 noiembrie 2014, cand am plantat “semintele”, iar acum vom culege roadele, depinde de cum am “udat” si ingrijit gradina in acest interval de timp.

Cei care vor fi mai mult influentati de aceasta energie astrala, vor fi cei care sunt nascuti in jurul datei de 2 iunie, septembrie,  decembrie sau martie ( plus , minus 3 zile), ei vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradelor 12 Gemeni, Fecioara, Sagetator, si Pesti(semnele mutabile).

Viata este un sir intreg de alegeri, iar un moment de Luna Plina ne pune fata in fata cu “ succesul sau esecul” acestor alegeri. Important este sa profitam de aceste energii maxime care ne pot ajuta sa descoperim si sa dezvoltam pe mai departe lucrurile bune din viata noastra, dar, daca suntem suficienti de atenti, este cel mai bun moment de a pune stop unei actiuni care nu poate duce nicaieri.

O Luna Plina pe axa Sagetator –Gemeni, este un aspect de opozitie, un aspect dinamic intre doua energii complementare ce cere de la noi efort, atentie marita pentru a gasi un echilibru dar acesta poate fi gasit doar daca cautam un numitor comun intre cele doua energii. Sagetatorul si Gemenii sunt doua semne care vorbesc despre natura mentala a oamenilor, si despre modul in care energia mentala se poate echilibra armonios.

Luna plina in Sagetator activeaza axa  I-VII, axa parteneriatelor, ea  poate indica o perioada de sentimente  incerte, de disipare, de confuzie, rupturi in afacerile, relatiile, casniciile incorecte, in relatiile jenante, demascarea  unor afaceri aflate in declin dar care se credeau protejate. Plasarea Lunii Pline in Sagetator in casa I arata destul de clar ca presiunea este exercitata nu numai asupra proiectelor critice, are o legatura nu atat de mult cu ceea ce am facut, ci mai degraba, cu ceea ce simtim noi , cum ne-am implicat in proiectele noastre relationale.

In acest moment putem sa ne dam seama daca ideile noastre, cunostintele noastre pot fi puse in practica pentru binele evolutiei noastre, acest lucru il putem face prin utilizarea intr-un mod egal a mentalului si intuitiei, logicii si intelepciunii.

Aspectul de Luna Plina, adica opozitia dintre Luna in Sagetator  si Soarele in Gemeni gradul 11:49 formeaza cu Neptun in Pesti gradul 9:47 un careu in T mutabil, un aspect ce mareste instabilitatea, tensiunea, se cauta o schimbare, apare dorinta de noi conditii de existenta.

Luna Plina in Sagetator este sustinuta de Uranus in Berbec dar si de Jupiter in Leu. Atat  Luna cat si Uranus au de a face cu schimbarea dar  fiecare priveste aceasta notiune intr-un mod total diferit. Luna semnifica schimbarea la nivelul existential lumesc in timp ce Uranus este simbolul schimbarilor monumentale in lumea ideilor.

Jupiter in Leu in trigon cu Luna Plina in Sagetator  este un aspect al generozitatii, al circumstantelor favorabile  in relatia cu strainatatea, studii superioare, ajutor divin, familie, bani. Acum, ajutorul, sfatul bun dat celor care au nevoie se intoarce alt fel la noi.

 

sursa:http://adriana-astro.com/

Asset 1