Asset 1

Luna Plina in Rac – 25 decembrie 2015, ora 13:10 – sau „Luna noptilor lungi”

Un fenomen astral inedit va putea fi vazut pentru prima data in ultimele patru decenii chiar in noaptea de Craciun. Este vorba despre așa-numita „Luna a noptilor lungi” sau „Luna rece”.

Fenomenul astral este de fapt o luna plina, vizibila pe cerul noptii chiar in noaptea de Craciun. Am inceput anul 2015 cu o Luna Plina in zodia Racului pe gradul 14:31 si terminam acest an cu o Luna Plina tot in Rac pe gradul 3:19. Ultima Luna Plina in ziua de Craciun a fost in anul 1977, primim acum un frumos dar astral iar acest eveniment rar se va repeta abia in anul 2034.

Luna plina din 25 decembrie va atinge punctul de maxima vizibilitate in jurul orei 13:10, ora Romaniei, așa ca cei mai avantajați pentru a o vedea vor fi locuitorii de pe continentul american, in timp ce europenii vor putea sa vada Luna plina chiar in prima zi de Craciun.

Luna Plina poate aduce lumina, adevar, intelegere in viata noastra, in actiunile noastre, ne poate lumina si arata drumul cel bun.

 INFLUENŢA NEFASTĂ A LUNII PLINE ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DE MOMENTUL DE MAXIM, adica de pe 24 decembrie, ora 19:10, pana pe 26 decembrie, ora 07:10! Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare şi Lună.

Ce este bine sa evitam in aceasta perioada: este neintelept sa facem dragoste in perioada de influenta nefasta a Lunii Pline. In timpul actului amoros, datorita fuziunii si dilatarii aurice profunde dintre cei doi iubiti, apare o foarte mare posibilitate de a prelua, intr-un mod inconstient, vibratiile negative existente in mediu. S-a constatat ca acele cupluri care NU respecta aceasta interdictie, se confrunta mult mai des cu probleme si tensiuni penibile, care nu au au adeseori nici o motivatie, respectiv asta exacerbeaza manifestarea geloziilor, a tendinţelor posesive, a pretentiilor si uneori a starilor de violenta verbala, psihică sau chiar fizica.

 

Tripura Sundari – 23 decembrie 2015

Cu 48 de ore inainte de momentul astral de Luna Plina, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de speciala, atunci cand influenta acestui astru este extrem de benefica asupra planetei noastre. In aceasta luna, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 23 decembrie 2015, o zi privilegiata, fiind denumita ziua frumusetii, si armoniei universale (Tripura Sundari simbolizand Marea Putere Cosmica a frumusetii, armoniei si iubirii divinie). Este ziua in care putem sa ne temperam pornirile si ambitiile egoiste prin constientizarea adevaratelor noastre aspiratii, fiind o zi pe care merita sa o consacram iubirii, artei, frumusetii, actiunilor pline de daruire. Pentru cei care se afla intr-o relatie de cuplu este un moment privilegiat in care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este şi unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului şi a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

 

cancer-paintingAspecte specifice

 

Luna Plina se formeaza in semnul Racului pe data de 25 decembrie 2015, in prima zi de Craciun, la ora 13:10 ora Romaniei pe gradul 3:19  si este o faza a Lunii in care Luna in Rac este in opozitie perfecta ( aspect astrologic de 180 grade ) cu Soarele in Capricorn aflat pe acelasi grad,  3:19. Dupa cum ne-am obisnuit, stim deja ca momentul astral de Luna Plina ne aduce in prim plan, promisiunea implinirii unor activitati incepute la Luna Noua care s-a format in acelasi semn, deci tot in Rac, in luna iulie 2015, cand am plantat “semintele”, iar acum vom culege roadele, depinde de cum am “udat” si ingrijit gradina in acest interval de timp.

 Cei care vor fi mai mult influentati de aceasta energie astrala, vor fi cei care sunt nascuti in jurul datei de 25 decembrie, aprilie, iulie sau octombrie ( plus, minus 3 zile), ei vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradelor 3 din Rac, Balanta, Capricorn sau Berbec (semnele cardinale).

Aceasta Luna Plina activeaza  axa III-IX, o axa ce deschide batalia intre mintea practica, experientele pamantesti si mintea superioara, experientele care lasa materialul si imbratiseaza cunoasterea spirituala, credinta, casa lui Dumnezeu.

Luna Plina in Rac este sustinuta astral de Neptun aflat in Pesti in casa XI dar si de asteroidul Juno in Scorpion din casa VII, se formeaza astfel pe cer o Piramida in semne de apa, care poate aduce o sansa, oportunitati dar si o anumita comoditate, inertie, posibilitatea de “a ne invarti in loc”.

Neptun in trigon cu Luna poate fi “sania astrala” a lui Mos Craciun ce coboara la noi cu un sac plin de magie, vise, dragoste spirituala, imaginatie, dar si inselatorii sau minciuni. Intalnirea benefica dintre actorul astral Neptun ce poate juca “1000 de roluri” si Luna cea care este cea mai intima parte din noi-viata emotionala, nu face decat sa ne sensibilizeze si mai mult. Devenim mai compasivi, intuitia este ca un laser iar in relatii devenim mai iertatori si intelegatori. Unii pot cauta pentru prima data in viata lor o indrumare spirituala si chiar pot gasi un ghid spiritual, altii mai putin norocosi pot gasi acum un sprijin important, totul este sa credeti in magia “binelui”.

Spiritualitatea deschide multe cai pentru noi in aceasta perioada, energia divina curge lin catre noi si ar fi pacat sa nu profitam de aceasta sansa.
Cum Neptun este in casa XI, prietenii, astrologia, ghizii spirituali ne pot fi de folos in realizarea dorintelor noastre.

Este un timp pentru iertare, comunicare pozitiva, veselie si magie!

Craciun Fericit!

 

Surse http://www.stiridinvest.ro/, http://adriana-astro.com/

Asset 1