Asset 1

Luna Plină în Pești – 6 septembrie 2017, ora 10:03 – să ne trezim sufletul prin compasiune și iertare!

Luna este cea care ne ghidează sufletul, ea ne conectează cu ritmurile cosmice fiind în același timp un animator, un ordonator al influențelor planetare și celeste.

Luna Plină este un moment al “culesului “, culegem ce am semănat în bine sau în rău în trecut, este vorba de “semințele“ plantate la Eclipsa de Soare (Luna Nouă) în Pești din februarie 2017.

Viața este un șir întreg de alegeri iar o faza de Lună Plină ne pune fața în fața cu rezultatele acestor alegeri. Important este să profităm de aceste energii maxime care ne pot ajuta să descoperim și să dezvoltam pe mai departe lucrurile bune din viața noastră, iar, dacă suntem suficient de atenți, este cel mai bun moment pentru a pune stop unei acțiuni nepotrivite.

INFLUENȚA NEFASTĂ A LUNII PLINE ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DE MOMENTUL DE MAXIM, adică de pe 5 septembrie ora 16:03 pana pe 7 septembrie ora  04:03! Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare și Lună.

Ce este bine să evităm în aceasta perioada: este neînțelept să facem dragoste în perioada de influența nefastă a Lunii Pline. În timpul actului amoros, datorită fuziunii și dilatării aurice profunde dintre cei doi iubiți, apare o foarte mare posibilitate de a prelua, într-un mod inconștient, vibrațiile negative existente în mediu. S-a constatat că acele cupluri care NU respectă această interdicție, se confruntă mult mai des cu probleme și tensiuni penibile, care nu au au adeseori nicio motivație, respectiv asta exacerbează manifestarea geloziilor, a tendinţelor posesive, a pretențiilor și uneori a stărilor de violență verbală, psihică sau chiar fizică.

Tripura Sundari – 4 septembrie 2017

Cu 48 de ore înainte de momentul astral de Luna Plină, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de specială, atunci când influența acestui astru este extrem de benefică asupra planetei noastre. În această lună, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 4 septembriecu momentul de maxim la ora 10:03, o zi privilegiată, fiind denumită ziua frumuseții și armoniei universale (Tripura Sundari simbolizând Marea Putere Cosmică a frumuseții, armoniei și iubirii divinie). Este ziua în care putem să ne temperăm pornirile și ambițiile egoiste prin conștientizarea adevăratelor noastre aspirații, fiind o zi pe care merită să o consacram iubirii, artei, frumuseții, acțiunilor pline de dăruire.

Pentru cei care se află într-o relație de cuplu este un moment privilegiat în care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este și unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului și a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

 

Aspecte specifice

Aceasta Lună Plină se formează în data de 6 septembrie 2017, ora 10:03, ora României, cu Luna în Pesti gradul 13:53 iar Soarele în Fecioara pe gradul 13:53. Ea degajă o energie intensă, puternică, magică ce ne ajută să culegem roadele muncii noastre, o muncă începută odata cu Luna Noua în  Pești  din februarie 2016, iar acum a venit timpul să culegem roadele acțiunilor “semănate” atunci.

Luna Plină este un aspect de opoziție, un aspect dinamic între doua energii complementare care cere de la noi efort, atenție mărită pentru a găsi un echilibru dar acesta poate fi găsit doar dacă cautăm un numitor comun între cele două energii Pești și  Fecioară.

Având în vedere că Soarele în Fecioara vede toate detaliile, fiind într-un fel stăpânul detaliului, iar Luna în Pești vede imaginea de ansamblu, este stapana întregului tablou, această Lună Plină poate fi un tablou astral care prezintă în fel de fel de nuanțe și ce este gresit și ce s-ar putea face în continuare.

O Lună Plină în semnul Peștilor ne trezește sufletul, compasiunea, iertarea. Ca ultim semn al zodiacului, Peștii se referă la sfârșituri și tranziții, este timpul să acceptam că multe lucruri aici pe Pământ au o istorie divină, un scenariu celest iar noi actorii Pământului trebuie să descoperim care este rolul nostru adevărat.

Mediatorul acestui moment astral este Pluto retrograd pe gradul 17 Capricorn care vine cu o energie ce ne ajută să intrăm în ritmul astral al acestei lunații și să  primim intuiția, gândul, cuvântul, vestea, ideea, necesare echilibrării vieții personale. Evenimentele care au loc acum pot implica un fel de rambursare karmică benefică sufletului nostru.Pluto retrograd găsește lucrurile pierdute, arată cum pot fi utilizate situațiile vechi (sau chiar persoane) într-o direcție nouă, putem descoperi unele conexiuni din trecut care ne ajută astăzi.

Acest moment de Luna Plina în Pesti, aduce energii spirituale puternice și avem posibilitatea să ne descotorosim de tot ceea ce ne frustrează, să ne găsim adevaratele granițe.

Cu Luna Plină în Pești gradul 13:53, cei născuti în jurul datei de 6 martie , 6 iunie, 6 septembrie, 6 decembrie ( plus, minus 3 zile)  vor simți influența acestei energii mult mai puternic decat ceilalți. Acest lucru este valabil și dacă aveți axele principale adică ascendentul, descendentul, casa carierei-MC, casa familiei(casa IV) sau orice planetă personală pe gradele 13:53 Pești, Fecioara, Săgetator, Gemeni.

Sursa: http://adriana-astro.com/

Asset 1