Abheda Yoga Academy > Astrologie  > ”Super Luna” Plina in Pesti – 29 august 2015, ora 21:35 – semnificatii astrologice

”Super Luna” Plina in Pesti – 29 august 2015, ora 21:35 – semnificatii astrologice

 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  full-moon-pisces-supermoon

   

   

   

  Luna Plina este momentul de opozitie dintre Luna si  Soarele, in cazul nostru, Luna  se afla in Pesti iar Soarele in Fecioara. Aceasta Luna Plina este  mai speciala, fiind denumita si ” Super Luna” deoarece Luna se afla la perigeu, in punctul cel mai apropiat de Pamant, generand un flux astral favorabil vindecarilor traumelor  noastre profunde din trecut. Conform astrologiei vedice, aceasta lunatie se va produce in conjunctie cu stelele  din constelatia Satabhisha, care in traducere lierala inseamna ” Cei 100 de vindecatori”. Razele lunii se vor revarsa asupra tuturor, amplificand potentialul de producere al miracolelor si favorizand vindecarea unor probleme fizice aparent de nerzolvat.

  Luna Plina poate aduce lumina, adevar, intelegere in viata noastra, in actiunile noastre, ne poate lumina si arata drumul cel bun.

  Putem spune ca energiile puse in miscare de Luna plina ating apogeul, fiind un moment în care fluxul ajunge la maxim, creşte receptivitatea, iar sensibiliatea tuturor organismele vii este amplificată.

  INFLUENŢA NEFASTĂ A LUNII PLINE ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DE MOMENTUL DE MAXIM, adica de pe  29 august, ora 03:35, pana 30 august, ora 15:35! Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare şi Lună.

   Ce este bine sa evitam in aceasta perioada: este neintelept sa facem dragoste in perioada de influenta nefasta a Lunii Pline. In timpul actului amoros, datorita fuziunii si dilatarii aurice profunde dintre cei doi iubiti, apare o foarte mare posibilitate de a prelua, intr-un mod inconstient, vibratiile negative existente in mediu. S-a constatat ca acele cupluri care NU respecta aceasta interdictie, se confrunta mult mai des cu probleme si tensiuni penibile, care nu au au adeseori nici o motivatie, respectiv asta exacerbeaza manifestarea geloziilor, a tendinţelor posesive, a pretentiilor si uneori a starilor de violenta verbala, psihică sau chiar fizica.

   Cu 48 de ore inainte de momentul astral de Luna Plina, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de speciala, atunci cand influenta acestui astru este extrem de benefica asupra planetei noastre.

   In aceasta luna, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 27 august 2015, o zi privilegiata, fiind denumita ziua frumusetii, si armoniei universale (Tripura Sundari simbolizand Marea Putere Cosmica a frumusetii, armoniei si iubirii divinie). Este ziua in care putem sa ne temperam pornirile si ambitiile egoiste prin constientizarea adevaratelor noastre aspiratii, fiind o zi pe care merita sa o consacram iubirii, artei, frumusetii, actiunilor pline de daruire. Pentru cei care se afla intr-o relatie de cuplu este un moment privilegiat in care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

  Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

  Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este şi unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului şi a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

   

  pesti-1Aspecte specifice

   

  Luna Plina se formeaza in semnul Pestilor pe data de 29 august, ora  21:35  ora Romaniei pe gradul 06:06 Pesti. Luna Plina in Pestiun semn de apa mutabil (transformare), feminin (introvertit), dominat de planetele Jupiter si Neptun, care se afla in propriul domiciliu, se formeaza pe gradul 06:06  in opozitie cu Soarele in Fecioara pe acelasi grad, 06:06 .

  Dupa cum ne-am obisnuit, stim deja ca momentul astral de Luna Plina ne aduce in prim plan, promisiunea implinirii unor activitati incepute la Luna Noua din Pesti  pe data 20 martie 2015, cand am plantat “semintele”, iar acum vom culege roadele, depinde de cum am “udat” si ingrijit gradina in acest interval de timp.

  Cei care vor fi mai mult influentati de aceasta energie astrala, vor fi cei care sunt nascuti in jurul datei de 29 august, noiembrie,  februarie sau mai( plus , minus 3 zile), ei vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradelor 6 Fecioara, Scorpion, Pesti, si Taur (semnele mutabile).

   Viata este un sir intreg de alegeri, iar un moment de Luna Plina ne pune fata in fata cu “ succesul sau esecul” acestor alegeri. Important este sa profitam de aceste energii maxime care ne pot ajuta sa descoperim si sa dezvoltam pe mai departe lucrurile bune din viata noastra, dar, daca suntem suficienti de atenti, este cel mai bun moment de a pune stop unei actiuni care nu poate duce nicaieri.

  Avand in vedere ca Soarele in Fecioara vede toate detaliile, este intr-un fel stapanul detaliului, Luna in Pesti vede imaginea de ansamblu, este stapana intregului tablou, aceasta Luna Plina poate fi ca un tablou astral care prezinta cu multiple nuante ce este gresit si ce s-ar putea face in continuare.

  Fecioara este preocupata de problemele corpului; este practica, creeaza ordine in haos, semnul Pestilor deschide usa catre infinit, catre problemele sufletului, psihicului, catre trecut si viitor dar ii este foarte greu sa traiasca in prezent. Niciunul dintre aceste doua semne nu este mai bun sau mai rau, iar opozitia ne cere sa vedem toate detaliile, chiar si cele negative, in tot ce am inceput in trecut.

  Jupiter care a intrat de curand in semnul Fecioarei, pe 11 august 2015,  si in care va ramane aproximativ un an, pana pe 9 septembrie 2015, participa activ la aceasta lunatie, aducand un plus de energie pozitiva, jupiteriana.  Norocul lui Jupiter reprezinta capacitatea fiecaruia dintre noi da a fi la locul potrivit in momentul potrivit, iar acum vom fi ajutati in aceasta directie. Jupiter este singura planeta care genereaza mai multa energie decat primeste de la Soare, putem asadar sa il consideram ca un al doilea Soare. Jupiter amplifica orice atinge iar cand schimba un semn, el favorizeaza toate lucrurile asociate cu acest semn. Cu Jupiter in Fecioara, vom dori sa despicam firul in patru (sau in cat mai multe fire) astfel incat un proiect, o relatie, o cauza sa tinda spre perfectiune, in acelasi timp un alt talent indus de Jupiter in Fecioarea este capacitatea de a avea idei marete ,viziuni practice in lumea reala, de a coordona echipele si oamenii in lumea practica. Jupiter este un mare filosof si un mare religios iar filosofia de viata a lui Jupiter in Fecioara este acea de a construi lucruri noi in lumea materiala, fiind in acelasi timp si adevarata cale de a servi celorlalti. Ideile si discursurile mari nu sunt agreate de Jupiter in Fecioara care va pune un accent deosebit pe harnicie, rezultatele oneste si tangibile.

  Luna nu are lumina ei proprie, ea reprezinta emotiile, instinctele si nevoia de securitate. In general, Luna arata capacitatea noastra de a fi sensibili la mediul inconjurator, cum oferim si cum primim hrana pentru suflet, ce anume ne hraneste sufletul. Luna este cea care ghideaza sufletul instinctiv, este profund conectata la inconstientul personal, este acea parte misterioasa din noi luminata  acum in totalitate de Soarele in Fecioara. Putem vedea un aspect de opozitie ca pe o tabla  de sah in care cei doi parteneri se privesc fata in fata, vad mutarile celuilalt, in cazul nostru, “ mutarile efectuate de Luna “ depind de informatiile primite de la Soare. Este un joc inceput in trecut (Luna Noua in Pesti din martie 2015)  la care vom primi raspunsuri in prezent, iar aceasta Luna Plina ne va ajuta sa distingem adevarul de neadevar, sa dam deoparte lucrurile, oamenii, obiceiurile, iluziile de care nu mai avem nevoie.

   

  sursa: http://adriana-astro.com/

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...
Tags:

No Comments

Your comment...NameE-mail

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.