Abheda Yoga Academy > Astrologie  > Lună Plină în Leu – 9 Februarie, ora 09:33 – ora României

Lună Plină în Leu – 9 Februarie, ora 09:33 – ora României

 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  Momentul de Lună Plină in Leu de Duminica, 9 Februarie 2020, ora 09:33 se formează pe axa Leu – Varsator, la gradul 20 activând casele astrologice V – XI –  case care vorbesc despre iubire, creatie, copii, idealuri si protectori. Ascendentul momentului se afla in semnul de foc al Berbecului pregatit oricand pentru o noua provocare.

  Intrucat Leul guverneaza inima si circulatia sangelui, din punct de vedere medical tot ceea ce faceti in cele 2 – 3 zile ale tranzitului Lunii in Leu, (incepand de Sambata, 8 Februarie, orele 24:00 – 25:00 pana Luni, 10 februarie, orele 24:00 – 25:00) pentru regiunile mentionate mai sus are un efect pozitiv, preventiv si curativ cu exceptia operatiilor chirurgicale in aceasta zona.

  Orice va incarca inima si circulatia in aceste zile are un efect mai daunator decat in alte zile si este indicat sa bem mai multe lichide in aceasta perioada deoarece trecerea Lunii prin zodia Leului are un puternic efect de uscare.

  Impulsul Leului intensifica la maximum activitatea circulatorie, spatele poate sa doara mai tare decat de obicei iar inima sa bata intr-un ritm putin mai alert. 

  Puterea Lunii – Johanna Paungger si Thomas Poppe

  Influența nefastă a Lunii Pline

  ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DE MOMENTUL DE MAXIM, de Sambata, 8 Februarie ora 15:33 până Luni, 10 Februarie, ora 03:33! Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare și Lună.

  Ce este bine să evităm în această perioadă:

  Este neînțelept să facem dragoste în perioada de influența nefastă a Lunii Pline!
  În timpul actului amoros, datorită fuziunii și dilatării aurice profunde dintre cei doi iubiți, apare o foarte mare posibilitate de a prelua, într-un mod inconștient, vibrațiile negative existente în mediu.
  S-a constatat că acele cupluri care NU respectă această interdicție, se confruntă mult mai des cu probleme și tensiuni penibile, care nu au au adeseori nicio motivație, respectiv asta exacerbează manifestarea geloziilor, a tendinţelor posesive, a pretențiilor și uneori a stărilor de violență verbală, psihică sau chiar fizică.

  Tripura Sundari – Miercuri, 8 Ianuarie 2020

  Cu 48 de ore înainte de momentul astral de Lună Plină, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de specială, atunci când influența acestei energii  este extrem de benefică asupra planetei noastre. În această lună, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 7 februarie, cu momentul de maxim la ora 09:33 o zi privilegiată, fiind denumită ziua frumuseții și armoniei universale (Tripura Sundari simbolizând Marea Putere Cosmică a frumuseții, armoniei și iubirii divine).
  Este ziua în care putem să ne temperăm pornirile și ambițiile egoiste prin conștientizarea adevăratelor noastre aspirații, fiind o zi pe care merită să o consacrăm iubirii, artei, frumuseții, acțiunilor pline de dăruire.Pentru cei care se află într-o relație de cuplu este un moment privilegiat în care pot realiza procedeul secret Maithuna.

  Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului.

  Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul. Nu sunt indicate operatiile chirugicale in aceasta perioada existand un risc crescut de hemoragie!

  Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este și unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului și a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

  Aspecte astrologice specifice:

  Duminica, 9 februarie, ora 09:33, ora Romaniei marcheaza opozitia perfecta dintre Luna in Leu la gradul 20 si Soarele in Varsator pe acelasi grad, avand ca fundal confruntarea dintre energia fixa, de foc, stralucitoare si dominatoare a Leului pusa acum in slujba exprimarii propriei creativitati si energia de aer, fixa dar noncoformista a Varsatorului pusa in slujba idealurilor noastre.

  Aceasta Luna Plina beneficiaza de vibratia lui 6 din punct de vedere numerologic

  are loc intr-o zi de Duminica, guvernata de Soare si, in plus, Luna insasi se afla in casa V a acestui moment astral, casa naturala a Soarelui, ceea ce inseamna ca toata fiinta noastra va fii amprentata cu energia Solara, datatoare de viata si stralucire pregatita sa scoata la suprafata potentialul creativ din noi.

  Ziua de vibratie 6 este o zi in care putem comunica cu usurinta, suntem indemnati sa relationam armonios, este o zi de perfectionare atat a noastra cat si a celor dragi, putem sa invatam, sa citim, sa ne indragostim, sa ingrijim florile, sau sa ne bucuram de activitati culturale.

  Numarul 6 reprezinta creativitatea, arta si ritmurile vietii si se va pune in slujba celor mai inalte idealuri de Adevar si Dreptate.

  Luna noastra este acum in Leu, intr-un semn de foc

  in care se va simti valorizata si asezata in centrul atentiei, sensibilitatea si intuitia ei sunt intarite din plin de Soare, viata noastra sentimentala devine un factor cheie al acestor zile. Luna in Leu se simte puternica si mandra si este dispusa sa-si asume roluri de conducere, functii inalte, se simte capabila sa gestioneze situatii cu incredere si chiar dominare, iubeste sa fie laudata si complimentata si manifesta o inclinatie deosebita spre grandoare si marire; de asemenea isi doreste sa fie iubita si admirata de catre semenii ei caci siguranta emotionala a Lunii in Leu este conditionata de recunoasterea importantei si a stralucirii ei.

  Relatiile de iubire, copiii, creativitatea, hobby-urile, activitatile de entertainment, toate acestea sunt acum in lumina reflectoarelor pentru a afla daca modul in care le valorificam in viata noastra este in deplin acord cu cerintele sufletului nostru.

  Soarele in Varsator in casa XI priveste realitatea cu mult mai multa detasare si libertate

  valorile lui sunt indreptate mai mult spre umanitate, el se caracterizeaza prin nonconformism si altruism, are o mare atractie pentru prietenie, in jurul caruia graviteaza cu mare interes. Poate manifesta tendinte utopice caci are un profund simt al intelegerii  limitarilor si constrangerilor umane in slujba carora se va pune dezinteresat pentru a ajuta oamenii sa le depaseasca.

  Vom manifesta tendinte de a frecventa cercuri ezoterice, de a ne interesa de tot ce poate deveni pentru noi  o sursa de cunoastere autentica, relatia cu prietenii sau protectorii nostrii se bucura de atentie si avem ganduri si proiecte prin care dorim sa ne punem in vreun fel in slujba oamenilor.

  Luna Plina pe axa Leu – Varsator va aduce in prim plan confruntarea intre aceste 2 semne, ambele puternice, fixe si masculine cu scopul de a ne ajuta sa le echilibram armonios in fiinta noastra si vom reusi sa facem acest lucru doar atunci cand vom constientiza urmatoarele lucruri:

  •  creativitatea noastra si toate talentele si aptitudinile cu care am fost inzestrati (Casa V) isi ating scopul doar atunci cand sunt puse dezinteresat in slujba celorlalti (Casa XI); 
  • iubirea pe care o daruim (casa V) este intr-adevar un dar si o binecuvantare pentru celalalt doar atunci cand este libera si fara constrangeri (casa XI);
  • daca nu am invatat sa ne iubim si sa ne recunoastem propria maretie si stralucire (Casa V) degeaba o vom cere din exterior asteptand validarea si recunoasterea celorlalti;
  • daca nu am descoperit ce ne face unici sau ce ne individualizeaza, ne vom stradui in van sa copiem comportamentele, atitudinile si mentalitatea altora pentru a ne simti impliniti.

  Din punct de vedere spiritual, Leul este un semn al iubirii profunde si complete

  Asa cum medical vorbind el guverneaza Inima, intelegem ca Leul este cel care ne conduce catre ideea de Centru spiritual al Fiintei, deci intuim ca doar prin Iubire putem accesa sursa noastra divina.

  Casa V este o casa a bucuriei, a maretiei si a copilului nostru interior care are nevoie de iubire si acceptare ca sa-si implineasca menirea

  in acelasi timp starea de copil este o stare caracterizata de puritate si candoare, de simplitate si iubire, de acceptare totala, devotament si cea mai pura forma de bucurie.

  “Lasati copiii sa vina la Mine si nu-i opriti; caci a unora ca acestia este Imparatia lui Dumnezeu. Adevarat zic voua: Cine nu va primi imparatia lui Dumnezeu ca un copil nu va intra in ea. Si, luandu-i in brate, i-a binecuvatat punandu-si mainile peste ei.”

  Evanghelia dupa Marcu, cap 10

  Altfel spus, conform mesajului Christic, doar cand vom accesa in sufletul nostru adevarata stare de simplitate, puritate si candoare vom accesa starea ultima de comuniune cu Dumnezeu.

  Cu Luna in casa V suntem ajutati sa ne descoperim talentele si aptitudinile cu care am fost inzestrati

  ne ajuta sa ne percepem stralucirea si maretia fiintei pe care le putem accesa doar in deplina comuniune cu ce este sacru in fiinta noastra, prin Smerenie si Ascultare; de abia din acest moment suntem pregatiti sa ne putem intr-un mod autentic in slujba celorlalti, valorificandu-ne propriile talente, facand din darul nostru mijlocul de ridicare al celuilalt, vom intelege ideea de fraternitate si de cea mai inalta forma de daruire. (Varsator)

  Marte in Sagetator din Casa IX aspecteaza benefic aceasta Luna Plina in Leu soptindu-ne ca principala resursa de care avem nevoie pentru a descoperi stralucirea “Leului” din sufletul nostru este Credinta

  iar energia martiana este pusa acum in slujba Sagetatorului care ne sustine prin entuziasm, indrazneala, neinfricare, sinceritate si un excelent simt al dreptatii si al adevarului.

   “Voi sunteti lumina lumii. O cetate asezata pe un munte nu poate sa ramana ascunsa.
  15 Si nimeni nu aprinde un felinar ca sa-l puna sub un obroc, ci il pune pe un suport si astfel el lumineaza tuturor celor din casa.                                                                                                           16 Tot asa sa lumineze si lumina voastra inaintea oamenilor, ca ei sa vada faptele voastre bune si sa-L slaveasca pe Tatal vostru…”

  Evanghelia dupa Matei, cap 5:14-16

  Gradul Soarelui in Varsator (gradul 20 Varsator) care lumineaza din plin Luna noastra din Leu este urmatorul:  Un mare porumbel alb purtand un mesaj.

  “Oriunde te-ai afla, esti purtatorul unui mesaj catre lume si catre oameni. Acest mesaj este inscris in sufletul tau, in fiinta ta, si cu fiecare zi il poti face mai luminos, mai plin de adevar, mai valoros pentru ceilalti. Este mesajul permanent al prezentei tale, al faptelor tale, al gesturilor si al cuvintelor tale de fiecare clipa si al gandurilor si emotiilor tale. Pe scurt, este mesajul intregii tale fiinte, prin care Viata se exprima in mod unic. Oare ce vrei sa comunici celorlalti prin mesajul tau?”

  Adim – Simbolurile Sabiene

  Virginia Olteanu – astrolog

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

No Comments

Your comment...NameE-mail

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.