Asset 1

Luna Plină în Gemeni – 3 decembrie 2017, ora 17:46 – o rază de speranță

Luna este cea care ne ghidează sufletul, ea ne conectează cu ritmurile cosmice fiind în același timp un animator, un ordonator al influențelor planetare și celeste.

Luna Plină este un moment al “culesului “, culegem ce am semănat în bine sau în rău în trecut, este vorba de “semințele“ plantate la Luna Nouă în Gemeni din iunie 2017.

Viața este un șir întreg de alegeri iar o faza de Lună Plină ne pune fața în fața cu rezultatele acestor alegeri. Important este să profităm de aceste energii maxime care ne pot ajuta să descoperim și să dezvoltam pe mai departe lucrurile bune din viața noastră, iar, dacă suntem suficient de atenți, este cel mai bun moment pentru a pune stop unei acțiuni nepotrivite.

INFLUENȚA NEFASTĂ A LUNII PLINE ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DE MOMENTUL DE MAXIM, adică de pe 2 decembrie ora 23:46 pana pe 4 decembrie ora  11:46! Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare și Lună.

Ce este bine să evităm în aceasta perioada: este neînțelept să facem dragoste în perioada de influența nefastă a Lunii Pline. În timpul actului amoros, datorită fuziunii și dilatării aurice profunde dintre cei doi iubiți, apare o foarte mare posibilitate de a prelua, într-un mod inconștient, vibrațiile negative existente în mediu. S-a constatat că acele cupluri care NU respectă această interdicție, se confruntă mult mai des cu probleme și tensiuni penibile, care nu au au adeseori nicio motivație, respectiv asta exacerbează manifestarea geloziilor, a tendinţelor posesive, a pretențiilor și uneori a stărilor de violență verbală, psihică sau chiar fizică.

Tripura Sundari – 1 decembrie 2017

Cu 48 de ore înainte de momentul astral de Luna Plină, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de specială, atunci când influența acestui astru este extrem de benefică asupra planetei noastre. În această lună, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 1 decembriecu momentul de maxim la ora 17:46, o zi privilegiată, fiind denumită ziua frumuseții și armoniei universale (Tripura Sundari simbolizând Marea Putere Cosmică a frumuseții, armoniei și iubirii divinie). Este ziua în care putem să ne temperăm pornirile și ambițiile egoiste prin conștientizarea adevăratelor noastre aspirații, fiind o zi pe care merită să o consacram iubirii, artei, frumuseții, acțiunilor pline de dăruire.

Pentru cei care se află într-o relație de cuplu este un moment privilegiat în care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este și unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului și a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

Aspecte specifice

Aceasta Lună Plină se formează în data de 3 decembrie 2017, ora 17:46, ora României, cu Luna în Gemeni pe gradul 11:40 iar Soarele în Săgetător pe gradul 11:40.

Luna Plină este un aspect de opoziție, un aspect dinamic între doua energii complementare care cere de la noi efort, atenție mărită pentru a găsi un echilibru dar acesta poate fi găsit doar dacă cautăm un numitor comun între cele două energii Gemeni și  Săgetător.

Aerul Gemenilor întreține focul Sagetatorului dar cum focul trebuie tot timpul păzit pentru a nu produce pagube mari, acest aspect de opoziție are nevoie de reconciliere, ajustare, compromisuri. Acum “ adevarul  “ poate arde cumplit sau poate armoniza, vindeca, înalța.  Cum Luna vorbește despre suflet, trecut, sentimente, forma, ceea ce ne hrănețte sufletul, cu Luna în Gemeni în toata măreția și lumina ei, cuvintele semănate de-a lungul timpului( din iunie 2017) dau roade, fiecare va culege ce a semănat.

O lună plină pune un accent deosebit pe relații de tot felul, este timpul unei noi ședințe astrale în care entitățile solare trimit informații importante către entitățile lunare și care la rândul lor le trimit către noi.  Soarele în Săgetator cunoaște adevarul tuturor experiențelor pământești și trimite acest mesaj entităților lunare care îl traduce pentru noi în fel de fel de vești, cuvinte, adevăruri, crezuri, care pot destabiliza sau echilibra viața noastră.

Semnul Gemeni se bazează pe comunicare, învățământ, schimb de informații, vorbe multe și mărunte, se uită doar în jurul lui, este eternul adolescent care nu vrea să depașească un anumit nivel și să se maturizeze. Tot timpul există o luptă indusă de dorințele naturii inferioare și aspirațiile naturii superioare. Soarele în Săgetator nu oferă prea multa maturitate, în schimb, aceasta energie vitală este propice schimbării, acțiunii, reeducării sufletului. Este o energie ce amplifică dorința de dreptate, adevar, legalitate dar și aventura intelectuală, înțelepciune, clarvedere.

Luna dezvăluie personalitatea așa cum este ea prezentată în reacțiile noastre față de evenimentele din viața noastră de zi cu zi. De asemenea, dezvăluie multe lucruri ascunse în mintea noastră subconștientă. La nivelul sufletului, Luna dezvăluie obiceiurile care trebuie să fie depașite sau transformate pentru a avansa spiritual.

Luna în Gemeni în opozitie cu Soarele în Sagetator induce o tensiune între  minciună și adevar, între dezbaterea fără rost, vorbe multe și mărunte și descoperirea ideilor mari, între a vedea ambele fețe ale unei situații de viata și îmbrațișarea adevărului.Cel mai grav defect al semnului Gemeni este tendința de a judeca fals alte persoane, de a depune mărturii false iar această Lună Plină poate lumina și răsplati aceste abateri de la legea divină “ Iubeste-ți aproapele ca pe tine însuți”.Aceasta Lună Plină în Gemeni aduce în lumina atât prieteniile sincere dar și prieteniile în care unul poate fi capabil de cele mai grave infamii la adresa celuilalt.

 Într-un fel, o Lună Plină poate fi privită ca o lege a karmei care functionează neîntrerupt, daca ai bârfit, mințit, înșelat, vei fi bârfit, mințit, înșelat, primim ceea ce dăm, este o lege universală aplicată tuturor, nimeni nu poate fugi de aceasta lege. Și cred că a venit timpul să conștientizăm acest lucru, să începem să fim profesorii gândurilor noastre, cuvintelor noastre, să propagam binele prin tot ceea ce gândim și vorbim, este un prim pas către armonizare, pace în suflet.

Luna Plină în Gemeni activează axa XII-VI, o axă a sănătății și limitărilor și ne pune față în față cu tot felul de probleme cotidiene, la locul de muncă, confruntări cu efectul dureros al unor experiențe din trecut, un trecut în care am renuntat la ceva semnificativ și important –servici, dragoste în favoarea unei vieți nu prea recompensatori

Aspectul de Luna Plină, adică opoziția dintre Luna în Gemeni și Soarele în Sagetator 11:40 formează cu Neptun în Pești (gradul 11:30) un careu în T mutabil. Energia acestei configurații poate conduce la realizări semnificative, ne împinge către succes dar prin fel de fel de crize. Planeta focar este punctul dinamic al acestei configurații, oferă o soluție pentru criza creată. Neptun în Pești guvernează domeniul nevăzut, misticismul, spiritualitatea, psihicul, visele, abilitațile psihice, compasiunea, iubirea necondiționată (Venus în Pești este în exaltare, este o iubire plină de compasiune, este jertfa în numele iubirii).

Mercur retrograd în Săgetator ne poate ajuta să scăpăm de tot ce este vechi și nefolositor în modul nostru de a ne comunica trăirile, ideile, cum conviețuim cu ceilalți, cum facem schimbul de informații, ce crezuri avem.

Cu Luna plină în Gemeni pe gradul 11, cei născuți în semnele mutabile –Fecioară, Pești, Săgetator, Gemeni, vor simți influența acestei energii mult mai puternc decât ceilalți; acest lucru este valabil și dacă aveți axele principale adică ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planetă personală pe gradele 11 Pești, Fecioară, Săgetator, Gemeni.

 

Sursa: https://adriana-astro.com

Asset 1