Luna Plina in Gemeni – 26 noiembrie 2015, ora 00:43 – semnificatii astrologice

 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0788.377.773
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................Gataa ... citim ARTICOLUL....................

  fmgemini1524 (1)Luna plină reprezintă perioada de apogeu a influenţei Lunii asupra planetei noastre.Este acel moment în care fluxul ajunge la maxim, creşte receptivitatea, iar sensibiliatea tuturor organismele vii este amplificată. La nivel energetic, această fază a lunii acționează ca o oglindă, forța selenară foarte puternică atrage totul și reflectă întreaga energie asupra noastră.

   INFLUENŢA NEFASTĂ A LUNII PLINE ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DE MOMENTUL DE MAXIM, adica de pe 25 noiembrie, ora 06:43, pana pe 26 noiembrie, ora 18:43! Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare şi Lună.

  Ce este bine sa evitam in aceasta perioada: este neintelept sa facem dragoste in perioada de influenta nefasta a Lunii Pline. In timpul actului amoros, datorita fuziunii si dilatarii aurice profunde dintre cei doi iubiti, apare o foarte mare posibilitate de a prelua, intr-un mod inconstient, vibratiile negative existente in mediu. S-a constatat ca acele cupluri care NU respecta aceasta interdictie, se confrunta mult mai des cu probleme si tensiuni penibile, care nu au au adeseori nici o motivatie, respectiv asta exacerbeaza manifestarea geloziilor, a tendinţelor posesive, a pretentiilor si uneori a starilor de violenta verbala, psihică sau chiar fizica.

  Tripura Sundari – 24 noiembrie 2015

  Cu 48 de ore inainte de momentul astral de Luna Plina, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de speciala, atunci cand influenta acestui astru este extrem de benefica asupra planetei noastre. In aceasta luna, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 24 noiembrie 2015, o zi privilegiata, fiind denumita ziua frumusetii, si armoniei universale (Tripura Sundari simbolizand Marea Putere Cosmica a frumusetii, armoniei si iubirii divinie). Este ziua in care putem sa ne temperam pornirile si ambitiile egoiste prin constientizarea adevaratelor noastre aspiratii, fiind o zi pe care merita sa o consacram iubirii, artei, frumusetii, actiunilor pline de daruire. Pentru cei care se afla intr-o relatie de cuplu este un moment privilegiat in care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

  Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

  Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este şi unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului şi a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

  ……….

  gemini flower Aspecte specifice

   Luna Plina se formeaza in semnul Gemenilor pe data de 26 noiembrie 2015, ora 00:43 ora Romaniei pe gradul 03:20 si este o faza a Lunii in care Luna in Gemeni este in opozitie perfecta( aspect astrologic de 180 grade ) cu Soarele in Sagetator. Dupa cum ne-am obisnuit, stim deja ca momentul astral de Luna Plina ne aduce in prim plan, promisiunea implinirii unor activitati incepute la Luna Noua care s-a format in acelasi semn, deci tot in Gemeni, in luna iunie 2014, cand am plantat “semintele”, iar acum vom culege roadele, depinde de cum am “udat” si ingrijit gradina in acest interval de timp.

  Cei care vor fi mai mult influentati de aceasta energie astrala, vor fi cei care sunt nascuti in jurul datei de 26 noiembrie, februarie, mai sau august ( plus , minus 3 zile), ei vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradelor 3  din Gemeni, Sagetator, Pesti  sau Fecioara (semnele mutabile).

   Momentul de Luna Plina ne poate aduce lumina, adevar si intelegere in viata noastra, in actiunile noastre, ne poate lumina si arata drumul cel bun. Asa cum Luna in acest moment straluceste in toata maretia ei, asa si noi putem straluci sau putem constientiza ca esecul unei actiuni nu este decat rezultaul unei alegeri gresite. Intreaga noastra viata este un sir de alegeri, iar o faza de Luna Plina ne pune fata in fata cu “ succesul sau esecul” acestor alegeri!

  In acelasi timp Luna Plina este un aspect de opozitie, dinamic  intre doua energii complementare, respectiv energia Gemenilor si a Sagetotorului, aerul Gemenilor intretine focul Sagetatorului dar cum focul trebuie tot timpul pazit pentru a nu produce pagube mari, acest aspect de opozitie are nevoie de reconciliere, ajustare, compromisuri.  Acum “ adevarul “ poate arde cumplit sau poate armoniza, vindeca sau inalta.  Cum Luna vorbeste despre suflet, trecut, sentimente, forma, ceea ce ne hraneste sufletul, cu Luna in Gemeni, cuvintele devin o hrana vie  pentru noi. Soarele in Sagetator nu ofera prea multa maturitate, in schimb, aceasta energie vitala este propice schimbarii, actiunii, reeducarii sufletului. Este o energie ce amplifica dorinta de dreptate, adevar, legalitate dar si aventura intelectuala, intelepciune, clarviziune.

  O luna plina pune un accent deosebit pe relatii:  este timpul unei noi sedinte astrale in care entitatile solare trimit informatii importante catre entitatile lunare si care la randul lor le trimit catre noi. Soarele in Sagetator cunoaste adevarul tuturor experientelor pamantesti si trimite acest mesaj entitatilor lunare care il traduce pentru noi in fel de fel de vesti, cuvinte, adevaruri, crezuri, care pot ne pot destabiliza uneori, dar asta depinde de cat de ferm suntem ancorati in credintele noastre, si cat de conectati suntem cu sinele launtric.

   Luna Plina in Gemeni activeaza axa IX-III, o axa a comunicarii, studiilor, invatamantului, tinerilor, judecatorilor, judecatii divine, strainatatii. Acest moment de Luna Plina poate face lumina in tot ceea ce nu am dezvoltat corespunzator, in tot ceea ce ne-a condus la o anumita confuzie in planul gandirii, al ideilor, al idealurilor, in domeniul religios, filosofic, politic, si nu in ultimul rand esoteric.

  O luna plina in casa IX aduce informatii pretioase legate de strainatate, calatorii in strainatate, negocieri in strainatate, invatamant superior, legislatie, functionarea sistemului judiciar, religie, comert cu tari straine. Adevarul unor fapte din trecut face parte din limbajul astrologic al acestei lunatii. Aici suntem ajutati prin ghizi spirituali, intuitie, vise , premonitii sa vedem lumina de la capatul tuneluluii si ni se ofera o noua perspectiva pentru viitor

  Saturn aflat in Sagetator  in conjunctie cu Soarele, vrea sa ne invete ca libertatea nu inseamna fuga de responsabilitati  si nici sa ignoram toate regulile. Saturn ne arata intr-un limbaj adesea dur ca noi crestem prin esecurile noastre la fel de mult ( poate mai mult) cat crestem prin realizarile noastre. Saturn corecteaza orice situatie de viata si ne forteaza sa ne confruntam cu realitatile personale, ne cere sa ne asumam responsabilitatea principiilor si adevarurilor personale si sa fim loiali acestora . Aceasta lunatie plina de informatiile trimise de conjunctia Saturn si Soarele in Sagetator poate fi un moment de cotitura pentru convingerile si principiile care nu reflecta sinele nostru autentic.

   Pe de alta parte,  Marte aflat in Balanta se afirma prin diplomatie si strategii. Totusi, Marte ramane un luptator si in Balanta, acum “ eu lupt, eu merg la razboi “ fac parte din relatii, parteneriate, organizatii. Greu se impaca soldatul (Marte) cu negocierea (Balanta) , o atitudine agresiva-pasiva aduce de multe ori incurcaturi in relatia cu ceilalti. Cu toate acestea, aspectul pozitiv de trigon dintre Marte in Balanta si Luna Plina in Gemeni poate sa ne ajute sa ne controlam emotiile puternice si imediate, sa rezistam atacurilor energetice, sa depasim cu bine problemele de sanatate. Acest aspect ne da rezistenta fizica si emotionala, suntem inarmati energetic corespunzator pentru a trece peste greutati. Este o energie ce ne poate da fermitate, curaj, energie si ambitie  fara a fi precipitati in deciziile noastre.

  sursa: http://adriana-astro.com/

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...