Luna plina din 3 iulie 2012 – semnificatii astrologice

 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0788.377.773
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................Gataa ... citim ARTICOLUL....................

  Faza de Luna Plina are loc in data de 3 iulie 2012, cu maximul la ora 21:51, cu 18 ore ore inainte si dupa acest maxim.

  Luna Plina reprezinta o perioada de apogeu a influentei Lunii asupra Pamantului, in aceasta perioada crescand sesibilitatea si receptivitatea organsimului. De aceea este bine ca in aceasta perioada sa nu intreprindem actiuni de mare anvergura, sa nu luam decizii importante, pentru ca majoritatea oamenilor tind spre un comportamnent instinctual care le poate afecta puternic puterea de decizie, si simtul echilibrului.

  Influenţa Lunii Pline este simţită mai puternic si in mod semnificativ cu 18 ore înainte  şi 18 ore după momentul maxim. Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare şi Lună. 

  Este o perioadă în care sunt amplificate procesele de preluare, de asimilare a informaţiilor, a vibraţiilor mediului, indiferent de natura lor.

  Este foarte important să observăm mediul în care ne desfăşurăm activitatea, cu cine interrelaţionăm, avem tendinţa acum să împrumutăm din trăirile celuilalt, să preluăm starea de bucurie sau de tristeţe a celui de lângă noi. Subconştientul nostru se află într-un moment de asimilare de energii.

  Ascendentul pentru Luna Plină în Capricorn se află pe gradul 27:09 în Capricorn. Acest aspect amplifică şi mai mult necesitatea unei construcţii interioare, transformarea se produce într-un mod direct, conştient. Renunţăm acum, într-un mod forţat sau de bună voie, la vechile structuri mentale încercând să abordăm alt mod de a percepe viaţa.

  În data de 3 iulie 2011, ora 15:31, planeta Marte intră în semnul Balanţă.  Aici, Marte se află în exil, ceea  ce pune în evidenţă confruntările, rivalitatățile, de la cele juridice şi sociale, până la cele sentimentale, de cuplu.
  Trigonul format dintre planeta Marte şi Venus înclină mult către aventură, atracţie către sexul opus.
  Ambiţia şi dinamismul ce amplifică încrederea în propria persoană poate declanşa  decizii bruşte răsturnând parcă ordinea firească a existenţei. Marte, aflat în casa a VIII a momentului de Lună Plină,  ne îndeamnă la reînnoire sau transformare la nivel emoţional, spiritual şi material.

  Marte aflat în aspect de trigon cu Jupiter ne dă energia, dinamismul necesar pentru a acţiona în direcţia propusă. Ne dă originalitate, încredere în realizarea celor mai îndrăzneţe planuri.
   Triunghiul Minor format între planetele Venus, Mercur, Uranus ne ajută să exprimăm capacităţile noastre creatoare, suntem ajutaţi acum, să culegem roadele eforturilor depuse în direcţia cunoaşterii, informării, educaţiei, împlinirii din punct de vedere spiritual. Arta, muzica, realizările din planul intelectual, obţinerea de produse noi, progresiste, extraordinare. Pot fi obţinute acum câştiguri şi avantaje materiale în împrejurări neaştepate.

  Este o Lună Plină care ne va aduce evenimente oarecum neplăcute dar profund transformatoare. O perioadă în care vom exersa detaşarea într-un mod firesc, vom renunţa la acele relaţii,  proiecte pe care le simţeam că ne blochează, ne sufocă, dorindu-ne acum altceva mai bun de la noi  dar şi de la celalalt.

  “Acolo, în inima oricărei creaturi, sălăsluieşte stăpânul Ishvara care, prin puterea sa magică, permite tuturor lucrurilor şi creaturilor să se rotească, călare pe roata universală a timpului. Ia-l cu dragoste în sanctuarul tău doar pe el, din tot sufletul: prin graţia sa vei obţine fericirea supremă, locul etern” ( Bhagavad-Gita Krishna “Divinul încarnat”).

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *