Luna nouă în Scorpion, 18 noiembrie 2017, ora 13:42 - dreptul la o nouă viață

Scris de 
Ananda Kali
 - text de 
3 minute
ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” - Acharya Leonard

 

 

 Faza de Lună Nouă este mesagerul noilor inceputuri, ea ne oferă posibilitatea de a ne elibera de tot ceea ce este vechi și de a începe un nou ciclu în acord cu vibrația Scorpionului, iar aceste “începuturi” trebuie să ofere noutăți și idei specifice semnului fix, de apă al Scorpionului.

Pentru a beneficia din plin de acest aspect astrologic este indicat să realizăm o scurtă meditație de circa 20 de minute, în perioada să de maximum, cu 10 minute înainte și 10 minute după ce acesta are loc, adică între 13:32 și 13:52.

Cum medităm: așezați pe un scaun cu spatele drept și cu mâinile odihnindu-se pe coapse cu palmele în jos, urmărim să ne relaxăm complet corpul, în special mușchii feței. Este necesar să ne simțim corpul fizic abandonat și imobil. După ce am realizat “parcarea” corpului fizic ne îndreptăm atenția în interiorul corpului, în mijlocul pieptului și ne imaginăm că ne aflăm adimensionali, la acel nivel.

Pe tot parcursul meditației, urmărim să simțim influența complexă a acestui moment astral, de Luna Nouă, caracterizat printr-un maxim al energiei solare.

Aspectul de Luna Nouă reprezintă momentul când cele doua astre împart același grad zodiacal, putem supne că are loc o „nuntă cosmică” care fuzionează masculinul și femininul într-o unitate perfectă. Datorită conjuncției dintre Soare și Lună se manifestă o complementaritate specială a energiilor yin – yang din natură.

Dacă acum, urmărim să găsim un acord perfect între voința noastră și Voia lui Dumnezeu, conștiința noastră va trece prin transformări spirituale de excepție ce vor conduce la dobândirea stării de armonie și pace interioară.

Prin starea de conștiență cultivată prin diferite tehnici Abheda Yoga, pot fi transcense anumite tranzite astrologice nefavorabileÎn afara acestor metode ce trebuie practicate sistematic, se poate spune că destinul oamenilor este scris în stele și este foarte dificil pentru omul obișnuit să manifeste liberul arbitru, independent de influențele corpurilor cerești.

 

Shiva Ratri

Noaptea care precede acest fenomen de Lună Nouă, în cazul nostru noaptea dinspre 17 spre 18 noiembrie 2017, este sărbatorită în tradiția spirituală orientală sub numele de Shiva Ratri. Noaptea de dinainte de Lună Nouă este o noapte a transcendenței divine, iar dacă ne angrenăm în activitați spirituale putem obține rezultate excepționale care să echivaleze cu rezultatele obținute în urma unui an de practică spirituală asiduă.

Pe parcursul acestui moment astral, este bine să avem o alimentație usoară, să reducem ritmul activitaților zilnice, și să încercăm să ne orientăm către interior, fiind conștienți că aceasta noapte este deosebit de eficientă pentru practica meditației, ea oferindu-ne ocazia să realizăm astfel, importante progrese spirituale.

 

Aspecte specifice

Luna Nouă se formează la data de 18 noiembrie 2017, ora 13:42, ora României, pe gradul 26:19, în zodia Scorpionului și reprezintă momentul întâlnirii dintre cele două luminarii Soarele și Luna, aducând cele două energii contrare în echilibru perfect.

Această nuntă cosmică dintre lumină (Soare) și întuneric(Lună) aduce daruri noi pentru cei născuți în jurul datei de 18 în semnele fixe: Scorpion, Tair, Leu, Varsător dar și asupra celor care au planete pe gradul 26 în orice semn zodiacal.

Luna în Scorpion nu este într-un semn prea favorabil, de fapt acest semn al Scorpionului face din energia lunară o energie cu două tăișuri, poate să aducă destule retineri, rupturi dar și destulă impulsivitate și luptă pentru putere. Cu Luna în Scorpion, lupta pentru putere are planuri ascunse, comportament ce nu ține cont de nicio lege sau, la un nivel superior , putem deveni mistici, capabili de a pătrunde secretele naturii, de a stăpâni dorințele inimii. Acum, intunericul ( Luna ) este de mână cu lumina ( Soarele ) și acest moment de lună nouă poate reînvia mitul lui Hercule în lupta lui cu Hydra, tot ce nu mai este folositor “ va muri”, tot ce trebuie reinventat devine o pasăre Phoenix. 

Această nuntă cosmică în Scorpion se bazează la un nivel inferior pe instincte, dorințe sexuale, posesiuni distructive, secrete, tenebre, puteri ascunse, spionaj, drame, extremism, tiranie, ranchiuna, razbunare, dusmanie. La nivel superior, aceasta lunație vorbește despre iertare, eliberarea resentimentelor și a durerilor emoționale, despre comorile și talentele ascunse și aducerea lor la suprafață, despre cum ne putem transforma aspectele din umbră și le putem integra cât mai armonios în viața noastră, dobândind astfel dreptul la o nouă viață.

 

Sursa: https://adriana-astro.com

 

 

S-ar putea sa iti placa si

Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
magnifiercross