• Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0788.377.773
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................Gataa ... citim ARTICOLUL....................

  luna_noua_156Luna noua reprezinta un aspect astrologic de conjunctie intre cele doua Luminarii, astfel incat Soarele si Luna se vor intalni pe gradul  10:59 in semnul Sagetatorului, un semn mutabil de foc, ce induce optimism, voiosie, vise si viziuni profetice, idealuri nobile si spirit de aventura.

  Acest aspect va atinge maximul pe data de 3 decembrie 2013, la ora 02:22, ora Romaniei.

  Trebuie sa retinem ca acest moment reprezinta o faza a Lunii in care energiile sunt foarte mici, activitatile sunt mult incetinite, si se poate simti din plin forta pamantului.

  Fiecare Luna noua aduce cu ea vibratiile unor noi inceputuri, putem folosi acest timp ca pe un timp al initierilor, in care Universul trimite asupra noastra o energie specifica care se manifesta prin noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei sau afaceri. Exista posibilitatea de a ne elibera de vechi si de a incepe un nou ciclu in viata noastra, in acord cu vibratia Sagetatorului.

  Sagetatorul ne spune ca fiecare lucru are o poveste de spus,  iar daca daca suntem suficient de interesati, curiosi si receptivi, acel lucru ne poate transmite secretele lui. Aceasta Luna Noua in Sagetator ne ofera posibilitatea sa alegem ce fel de poveste vrem sa traim in urmatoarea perioada. Daca suntem stapaniti de frica, vom trai intr-o poveste trista care ne tine blocati in continuare in vechile tipare emotionale. Daca vom alege speranta, bucuria, studiul, calatoria, atunci viata noastra se va schimba in bine. Aceasta Luna Noua in Sagetator ne invita sa alegem cu atentie si cu intentie, doarece ea va da roade mult mai repede decat ne-am putea astepta.

  sagNu trebuie sa uitam ca Sagetatorul energizeaza cautarile noastre spirituale, adevarul si optimismul. Dupa moartea si renasterea noastra in Scorpion, acum ni se ofera o noua intelegere, si o noua poveste referitor la locul nostru in acest Univers. Vechea noastra viziune asupra lumii a fost mereu distorsionata de ranile noastre emotionale, acum este momentul aparitiei unei noi viziuni, daca vom lasa ca aceste rani emotionale sa lucreze in favoarea noastra si sa le intelegem adevarata valoare.

  Suntem ajutati in acest demers de tranzitul foarte rapid al planetei Mercur, care in decurs de 19 zile traversesaza in viteza semnul Sagetatorului. Asadar incepand cu data de 5 decembrie, la doua ziule dupa aceasta Luna Noua, Mercur intra in Sagetator, energia sa navalnica riscand sa bulverseze pe cei din jurul nostru, asa incat nimeni sa nu mai stie ce este adevar si ce este minciuna.

  Este recomandabil ca in urmatoarea saptamana ( intre 2 si 8 decembrie) , sa ne pastram o stare cat mai interiorizata, eventual sa postim, un post nu numai alimentar dar si unul al gandurilor si al afectelor. Este imperios necesar sa ne sustragem impusurilor negative, care sunt amplificate de aspectele astrale din aceasta peroada. Cei care vor reusi sa fie disciplinati si sa-si controleze mintea si emotiile vor reusi sa catige un mare avantaj in aceasta saptamana, avantaj de care vor putea profita pana pe data de 26 iulie 2014.

  Aceasta Luna Noua formata pe gradul 10:59 in Sagetator, activeaza casa III, asta inseamna ca  “semintele“ acestei lunatii vor da roade prin tot ce tine de comunicare, scris, studii, rude, straini, frati, surori, calatorii, mass-media. A treia casa ne aminteste ca mintea noastra se dezvolta prin experiente personale si imediate, prin demonstratii si dovezi de tot felul. Cu Luna Noua in Sagetator intr-o casa naturala a Gemenilor putem primi anumite intelegeri, adevaruri , demonstratii prin persoane inspirate, ghizi spirituali, prin scrieri si informatii care vindeca si inalta sufletul. Din moment ce Sagetatorul vorbeste si despre calatorii, aceasta Luna Noua aduce oportunitati legate de calatorii, puteti calatori in scopul de a vizita locuri care sa va sporeasca cunostintele, daca nu puteti calatori fizic, s-ar putea sa aveti posibilitatea sa comunicati cu oameni din locuri indepartate.

  Un aspect astrologic favorabil, care vine sa sustina aceasta Luna Noua , este trigonul format cu Urans retrograd (repetitii, trecut)  aflat in zodia Berbecului, din casa a VI in fuzuine cu casa a VII.

  Aspectul de trigon este un aspect fara tensiuni aparente sau stari de neliniste. Deoarece acest aspect implica pe Uranus retrograd, aceasta Luna Noua poate aduce anumite bonusuri karmice prin ghizi spirituali, rude, frati, loc de munca, partener de viata, strainatate, calatorii, astrologie, esoterism.

  Tot acum, probleme vechi isi pot gasi rezolvarea, iar calea de urmat este mai clara. Uranus retrograd poate aduce inversari neasteptate de siuatie, iar in semnul Berbecului, aceste modificari sunt destul de personale, iar case implicate VI si VII,  vizeaza  modul in care privim un loc de munca, o relatie cu un coleg, un partener de viata sau o casnicie. Mesajul lui Urans poate fi acela de a ne reinventa, iar acest lucru este posibil daca suntem deschisi la schimbare!

  Un alt aspect important si totodata provocator (careu) este cel format de Luna Noua cu Chiron, aflat in Pesti. Chiron este vindecatorul intelept, este energia care ne ghideaza catre tot ce este mai bun in noi, acum pot reinvia dureri sufletesti legate de iubire, iubiti, rude, strainatate, studii. Intr-un mod ciudat, aceste dureri sufletesti sunt de fapt cadouri de vindecare,iar noi trebuie sa incercam sa privim lucrurile dintr-o perspectiva diferita si sa invatam sa iertam.

  Recunostinta este cea care ne vindeca, acesta este cel mai bun moment pentru a vedea si recunoaste modul in care fiecare eveniment,  situatie, circumstanta, persoana ne-a fost de folos ( in bine sau rau )  in calatoria noastra prin aceasta viata.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...