Abheda Yoga Academy > Astrologie  > Luna Noua in Leu – 27 iulie 2014 – semnificatii astrologice

Luna Noua in Leu – 27 iulie 2014 – semnificatii astrologice

 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  NewMoonLuna Noua este asociata cu noi inceputuri, fiind cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce dorim sa schimbam sau sa aducem nou in viata noastra. Acest suflu de energie astrala ne invaluie pe toti si este mai pregnant in functie de locul in care zodia Leului se afla in harta noastra natala sau ce planete avem situate pe gradul Lunii Noi din Leu.

  Datorita conjunctiei dintre cele doua luminarii, Soarele si Luna, cand cele doua astre se suprapun, se genereaza o anihilare reciproca a fortelor solare si lunare, dar manifestand o complementaritate speciala a energiilor yin – yang din natura. Rezultatul este manifestarea fortei neutre, a fortei “zero”, care permite o forma de suspendare a energiilor contrare si echilibrarea lor prin forta unificarii polare.

  Acest moment de hiatus sau de suspendare (prin echilibrarea celor doua energii, Yin si Yang), face sa se manifeste energia tainica a inceputului, o forta Universala ce favorizeaza folosirea corespunzatoare a liberului arbitru

  Daca atunci urmarim sa gasim un perfect acord intre vointa noastra si Voia lui Dumnezeu, constiinta noastra va trece prin transformari spirituale de exceptie ce vor conduce la dobindirea starii de armonie.

  Noaptea care precede fenomenul de Luna Noua, in cazul nostru noaptea de 26 spre 27 iulie 2014, este sarbatorita in tratitia spirituala orientala sub numele de Shiva Ratri. Merita sa mentionam importanta acestui moment astral asa cum este el revelat de traditia spirituala orientala, ca sarbatoarea noptii tainice a lui Shiva. Conform descrierii acestei sarbatori, in faimoasa lucrare ”Shiva – Purana, legenda imemoriala a Zeului Shiva”, noaptea de dinainte de Luna Noua este o noapte a transcendentei divine, iar daca ne angrenam in activitati spirituale (cum ar fi practica meditatiei) putem obtine rezultate exceptionale care sa echivaleze cu rezultatele obtinute in urma unui an de practica spirituala asidua!

  …………………………

  Aspecte specifice

   

  Aspectul de Luna Noua se formeaza pe data de 27 iulie 2014, ora 01:42, ora Romaniei, pe gradul 03:51 in zodia Leului, si reprezinta momentul intalnirii dintre cele doua luminarii Soarele si Luna, aducand cele doua energii contrare in echilibru perfect.

  Cu Luna Noua in Leu pe gradul 3, cei nascuti in jurul datei de 27 iulie, octombrie, ianuarie, aprilie, respectiv semnele fixe : Leu, Scorpion, Varsator, Taur) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala pe gradele 3 : Leu, Scorpion, Varsator, Taur.

  Cum Luna Noua se formeaza in semnul de foc al Leului, inceputurile pe care le marcheaza acest moment astral trebuie sa fie indraznete, luminoase, marete, regale. Fiecare Luna Noua aduce pentru noi un timp de initiere, Universul trimite asupra noastra o energie cu o invitatie pentru fiecare dintre noi: de noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei noi, intelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi. Totul depinde de modul in care ne vom raporta la aceasta energie, si la cat vom fi de deschisi pentru a putea face alegerile cele mai bune pentru noi si pentru cei din jurul nostru.

  Semnul Leului reprezinta caldura estivala, timpul maturizarii fructului, este un punct culminat pe care il atinge dezvoltarea vegetatiei, si cand Soarele, stapanul acestui semn devine cel mai puternic. Leul este guvernat de Soare, o energie care sustine viata, aduce lumina, putere, maretie. Leul este al cincilea semn al zodiacului si guverneaza casa naturala a V-a, un domeniu al placerilor, al povestilor de dragoste, al distractiilor, copiiilor, creativitatii personale si al speculatiilor. Leul guverneaza inima si tot ce are legatura cu ea… iar aceasta Luna Noua ne reaminteste ca trebuie “sa traim viata din inima” si “in inima”, iar curajul, dedicatia, eroismul, puterea, vointa pot construi adevarat miracol in viata noastra!

  Aceasta Luna Noua energizeaza casa a III-a, care este o casa a comunicarii prin excelenta. In aceasta casa, aceasta energie ne indeamna sa comunicam prin fel de fel de mijloace, aici fiecare dintre noi isi poate recita rolul in mediul apropiat prin intelegerea lucrurilor de baza si prin sensibilitate practica.

  Jupiter in Leu, se afla in fuziune cu aceasta Luna Noua si ne spune clar ca norocul este dat de mintea noastra, acolo este aurul pe care il tot cautam dar fara a face ceva nu putem sa-l scoatem la suprafata.

  In mod traditional, Jupiter este cea mai mare planeta din sistemul nostri solar si este considerat ca “marele benefic”, ceea ce inseamna ca ne ofera oportunitati multiple.

  Marte se afla in Scorpion, iar acolo el semnifica o energie bruta, descatusata, el lupta pentru dorintele sufletului cu orice fel de arma. Baiatul de foc in apa misterioasa a scorpionului nu face decat sa creasca pasiunea si magnetismul animalic.

  Marte in Scorpion este o atitudine de genul “ totul sau nimic”. Energia acestui moment astral regal poate fi desul de contrariata sau prost gestionata, si pot aparea neintelegeri sau rivalitati care cresc exponential. De aceea este bine sa pastram un oarecare grad de prudenta si sa ne folosim in mod judicios puterea personala.

  Putem spune ca provocarea aceste Luni noi este aceea de a deveni constienti de motivatiile noastre mentale; fiecare gand, cuvant, actiune si fapta activeaza legea atractiei magnetice. Ceea ce sadim acum, este ceea ce vom primi. Gandul si fapta sunt profund interconectate, actiunea si miscarea sunt caracteristicile acestei lunatii, extrem de intense.

   

  sursa: http://adriana-astro.com

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail