Luna noua in Leu - 17 august 2012 - semnificatii astrologice

Acharya Leonard16/08/2012
„ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” Acharya Leonard

Radio OM BUN - un radio pentru suflet, minte și spirit

Dacă treceti pe „pause” radio-ul „așteapta” pana cand il reporniți. Dacă doriti sa ascultati apoi transmisia din momentul prezent, faceti „refresh” la pagină.

Luna Noua reprezinta un aspect de conjunctie dintre Luna si Soare in acelasi semn zodiacal ( Soarele acopera Luna ) , este o faza a Lunii in care energiile sunt foarte mici ,  iar activitatile sunt mult incetinite.

Este momentul noilor inceputuri, al starturilor importante, al noilor proiecte si initiative. Este bine ca orice actiune ce necesita evolutie sau crestere sa inceapa la luna noua:: un proiect, o afacere, construirea unei case, plantarea semnitelor,  etc.

Luna in  Leu aduce o mare generozitate in iubire, induce nevoie de putere, faima , fiind necesar un control al orgoliului si vanitatii. Luna intr-un semn de foc ne face destul de usor sa reactionam cu iritabilitate, avand  in cartea ei de vizita “mai intai eu” si o dorinta intensa de a fi puternici, de a nu depinde de nimeni, dar mare atentie,  aceste dorinte pot fi exprimate in moduri diferite:  cu o fermitate clara sau cu scandal si teroare.

Faza de luna noua din aceasta luna va avea loc pe 17 august la ora 18:54, ora Romaniei, la 25 :08  grade in zodia leului, aspect sustinut de Saturn si Marte in Balanta,  care ne indeamna sa salutam un nou drum , o noua cale atunci cand emotiile  negative , abuzurile si  repetitiile  inutile ne tin pe loc sau ne incurca viata . In astrologie se spune ca aceasta conjunctie Marte -Saturn devine mai putin distructiva atunci cand face aspecte bune cu Soarele si Luna (aspect de sextil)  , in consecinta  suntem ajutati sa depasim anumite “situatii abuzive , tiranice ,inutile “.

Semnificatia gradului Sabian la care se formeaza luna noua  este: “Dupa o furtuna teribila, rasare un curcubeu.”

Totul este trecator, si oricat de mare ar parea furtuna din viata ta, dupa ea va iesi soarele, Orice furtuna este un moment in care ai prilejul sa iti pui la incercare, puterea de a actiona  in situatii de criza, taria de a nu te lasa coplesit de energiile exterioare dezlantuite, de tulburarile din viata ta, si astel de a-ti consolida pacea si armonia launtrica. In final, ele se vor maniesta si in afara ta, pe cerul vietii tale!

 

 

 

Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
Top magnifiercross