Invitatie in Tabara Abheda Yoga de la Moeciu de Sus! „KUNDALINI, MISTERIOASA ENERGIE A VIETII – trezire, ascensiune, pericole si solutii spirituale autentice, yoga și meditație ștafetă ”

Scris de 
Acharya Leonard
 - text de 
3 minute
ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” - Acharya Leonard

ed3e0ca5522cc562e38cef8485d4938c

Avem placerea sa va invitam sa participati la tabara spirituala organizata de scoala noastra de yoga: TABARA ABHEDA YOGA DE LA MOECIU DE SUS, care va avea loc in perioada 22-28 AUGUST, cu tema: “KUNDALINI, MISTERIOASA ENERGIE A VIETII – trezire, ascensiune, pericole si solutii spirituale autentice.”
Pentru amanunte legate de cazare si aranjamente transport va rugam sa luati legatura cu coordonatoarea formarii taberei – Tania Brandusoiu (Tania Brr )telefon: 0744327347.

În tabără în fiecare zi practicăm asane și realizăm și meditație în mod continuu, doar cei care doresc, într-o cameră special destinată acestui scop.

Este o ocazie specială de a ne cunoaște si de a practica intensiv anumite tehnici de yoga nondualistă Abheda Yoga (Calea Inimii) care pot fi foarte eficiente într-o astfel de retragere.
Va fi si o seara de petrecere spirituala, fara alcool, tutun si alte substante interzise de perspectiva yoghina, un spectacol al talentelor artistice si multe vizionari de filme spirituale speciale.

Poate participa oricine crede ca este interesat de un astfel de efort spiritual și că poate respecta optiunile celorlalti participanti, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.

Se vor face initieri in tipuri de meditatii care permit progresul spiritual, astfel incat oricine are aspiratia de a incepe o evolutie spirituala accelerata, poate avea acum ocazia sa o faca.
Persoanele care doresc sa fie insotite, pot participa astfel daca estimeaza ca este posibila o integrare armonioasa in tabara.

Retragerile spirituale de scurta durată au o mare eficiența deoarece căutătorul spiritual nu are timp să se blazeze, aspirația spirituală este proaspata și intensitatea trăirii maximă.
Kundalini
O astfel de retragere oferă un impuls spiritual enorm a cărui influentă va fi resimtita în saptamanile si chiar lunile urmatoare, în functie de aspirația fiecaruia si practica zilnica.
Este o invitatie pentru persoanele care vor sa realizeze un salt spiritual major în scurt timp și care sunt hotarate sa realizeze pentru aceasta un efort intensiv.

Aspecte organizatorice

Preturile pentru cazare și masă pe zi sunt urmatoarele:
- 115 lei pentru cladirea principala
- 90 lei pentru clădirea de langa și cea de peste drum.
(vom avea 3 mese lacto-ovo-vegetariene pe zi, asigurate de gazde).
Taxa de tabara va fi de 150 de lei pentru toată durata.
Este posibilă și participarea partială, cu reducerea, într-o anumita masură, a taxei de tabără. Au prioritate la inscriere persoanele care participa toată perioada.
Locurile se vor ocupa in ordinea inscrierii, iar pentru inscriere este necesar un AVANS de 200 de ron achitat instructorului de curs aferent fiecarui an.
Pentru alte amanunte legate de cazare si aranjamente transport va rugam sa luati legatura cu coordonatoarea formarii taberei – Tania Brandusoiu (Tania Brr )telefon: 0744327347.


Acharya LeonardVa asteptam cu drag,
Acharya Leonard

S-ar putea sa iti placa si

Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
magnifiercross