Asset 1

HAI LA RETRAGEREA SPIRITUALA DEVOTIONALA DE 24 DE ORE!

Alege_sa_fii_fericitDragi colegi,
maine, 28 decembrie, cei care doresc pot realiza o retragere spirituala individuala la unison iar cursantii din anul 2 care au initierea pot realiza Retragerea Spirituala Devotionala de 24 de ore. Acestia din urma ne pot scrie pentru a primi online formulele recomandate de profesor.
Totusi, TOTI CURSANTII CARE DORESC pot realiza retragere spirituala INDIVIDUALA maine pe 28 decembrie, IN SPATIUL IN CARE DORESC SI LE ESTE ACCESIBIL, ideal fiind sa inceapa de dimineata pana a doua zi dimineata, dar, in functie de posibiitati, fiecare practicant propunandu-si de la inceput si realizand o durata mai lunga sau scurta de 24 de ore.
Cel mai bine este sa se tina post negru numai cu apa, in izolare, fara a se vorbi cu nimeni in afara de Doamne-Doamne, fara a citi… in afara informatiior necesare pt. retragere.

Este un moment al reflexiei, evaluarii, al adancirii intelegerii metodelor yoghine. Va readucem aminte ca una din o tintele tehnice in aceste retrageri este realizarea Artei Gratiei pentru cel putin 4 ore (in total).
Configuratia astrologica este determinata de Conjunctia Mercur-Soare poate determina schimbari profunde in modul de viata, in conceptii si credinte.
Acestea sunt momente in care Ordinea Universala ne-ar putea impune schimbari majore, CARE SUNT SI IN FUNCTIE DE PROPRIILE NOASTRE ALEGERI SI DE HOTARAREA PE CALEA SPIRITUALA PE CARE O DOVEDIM.

Asset 1