Abheda Yoga Academy > ABHEDA TV - Filme si muzica  > Ethos – Manipularea globala (film documentar)

Ethos – Manipularea globala (film documentar)

 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

   

  ethosEthosul se poate defini ca un ansamblu de trăsături morale specifice omului, unui grup social sau unei epoci, fiind o credinta bine definita a ceea ce suntem ca societate cat si ca indivizi.

  “Ethos” este un film documentar deosebit de interesant realizat de Woody Harrelson, reprezentand o  anchetă cu privire la defectele prezente în sistemele din intreaga lume, la mecanismele care lucrează împotriva democrației, a mediului nostru și a binelui comun.

  Cu o profunzime uimitoare de cercetare si o fina analiza, acest film pătrunde adânc în lumile inter-conectate ale  politicii, ale corporațiilor multi-naționale și ale mass-mediei.

  Cei mai mulți dintre noi s-au întrebat la un moment dat, cum am ajuns la o situație în care democrația este discreditata si   tot ce vedem in jurul nostru este nedreptate și corupție.

  Politicienii înșela în mod deschis publicul, cu sprijinul de marilor corporații și mass-mediei. Războaiele sunt purtate in surdina, mediul este distrus și inegalitatea este în creștere.

  “Ethos” deschide o cutie a Pandorei care își are rădăcinile sale la o rascruce de drumuri unde capitalismul se intalneste cu democratia, ceea ce implică faptul ca orice putere-elită pune profitul inaintea oamenilor, și în cele din urmă oferă o soluție prin care – privitorul – poate recâștiga controlul folosind singurul lucru de care lor le pasa – banii.

  Ethos – Manipularea globală (RO)

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail