Eclipsa inelara de soare pe 21 mai - de fapt în noaptea dintre 20 si 21 mai - o ocazie exceptionala de ardere a karmei

Scris de 
Acharya Leonard
 - text de 
< 1 minut
ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” - Acharya Leonard

Aceasta eclipsa de soare care are loc în momentul de lună nouă este un moment privilegiat pentru arderea karmei.

Daca, in general, perioada de lună nouă, așa numita noapte de Shiva Ratri - este o ocazie pentru arderea karmei și pentru a realiza mari salturi spirituale prin transcendere, acum este o ocazie deosebita pentru un efort spiritual cu o și mai mare eficienta.

Are loc o aliniere intre Soare, Lună, Pământ, centrul galaxiei Calea Lactee și steaua centrală Alcyone din Pleiade, aliniere care nu s-a mai produs de 26.000 de ani.

Deci, o perioadă înainte și după 02:54 ora Romaniei, în noptea de duminică spre luni 20-21 Mai 2012 avem posibilitatea de a realiza mari salturi spirituale realizând

japa yoga cu mantra AUM (repetarea mentală interiorizată a mantrei AUM), rugăciune, metode meditative ce ne conduc în transcendență, metode ce tin de Calea Gatiei, meditatie isihastă.

Este o ocazie excelentă pentru ARDEREA KARMEI sau asa numita IERTARE A PACATELOR.

adanima.org

Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
magnifiercross