Asset 1

Eclipsa de Luna in Leu – 11 februarie 2017, ora 2:32 – semnificatii astrologice

Eclipsele genereaza influente gravitationale si elecgromagnetice mai mari asupra corpului nostrul fizic si emotional, exercitand o influenta mai puternica ca de obicei asupra psihicului nostru. Este bine sa stim ca o Eclipsa de Luna este o Luna Plina (sau momentul cand Luna este in opozitie perfecta cu Soarele) mai puternica ca de obicei si cu  efecte de durata, emotiile sunt sporite, si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine.

Aceasta Eclipsa in Leu poate produce transformari majore, este o energie imensa ce ne orienteaza mai mult spre relatii, poate declansa fel de fel de crize in scopul constientizarii necesitatii unei relatii in viata noastra, fie ca vorbim de o relatie de la locul de munca, de relatia cu noi insine, de relatia cu partenerul de viata, cu cei apropiati noua sau cu societatea in care traim

 

Tripura Sundari – 9 februarie 2017

 

Cu 48 de ore inainte de momentul astral de Luna Plina, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de speciala, atunci cand influenta acestui astru este extrem de benefica asupra planetei noastre. In aceasta luna, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 9 februarie 2017,  cu momentul de maxim la ora 2:32, o zi privilegiata, fiind denumita ziua frumusetii si armoniei universale (Tripura Sundari simbolizand Marea Putere Cosmica a frumusetii, armoniei si iubirii divinie). Este ziua in care putem sa ne temperam pornirile si ambitiile egoiste prin constientizarea adevaratelor noastre aspiratii, fiind o zi pe care merita sa o consacram iubirii, artei, frumusetii, actiunilor pline de daruire.

Pentru cei care se afla intr-o relatie de cuplu este un moment privilegiat in care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este şi unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului şi a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

 

Aspecte specifice

 

Pe data de 11 februarie 2017, ora 2:32 – ora Romaniei se formeaza o Eclipsa de Luna in Leu, adica Luna in Leu pe gradul 22:28 este in opozitie perfecta cu Soarele in Varsator pe gradul 22:28 in apropierea Nodurilor Lunare –Nodul Nord in Fecioara gradul 3:20  in opozitie cu Nodul Sud in Pesti gradul 3:20  .

Cei nascuti in jurul datei de 11 februarie, mai, august, noiembrie( plus, minus 3 zile)  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradelor 22 Varsator, Taur, Leu si Scorpion.

Aceasta Eclipsa de Luna in Leu activeaza axa III-IX, o axa in care stau fata in fata (dar la distanta) mintea practica, experientele pamantesti si mintea mare, experientele care lasa materialul si imbratiseaza cunoasterea spirituala, credinta, casa lui Dumnezeu. In casa IX, Eclipsa de Luna in Leu aduce informatii pretioase legate de strainatate, calatorii in strainatate, negocieri in strainatate, invatamant superior, legislatie, functionarea sistemului judiciar, religie, comert cu tari straine, vesti de la divinitate.

Un aspect astral deosebit il reprezinta formarea unui dreptunghi mistic sau plic astral,  in care opozitia Luna in Leu –Soarele in Varsator  si opozitia Jupiter in Balanta –Uranus in Berbec sunt diagonalele acestei configuratii si fiecare planeta formeaza cu cealalta un aspect de trigon sau sextil: Luna in Leu in trigon cu Uranus in Berbec si in sextil cu Jupiter in Balanta; Soarele in Varsator in sextil cu Uranus in Berbec si in trigon cu Jupiter in Balanta.

Acest aspect reprezinta un dialog al astrelor, daca in aspectele de opozitie, dialogul este “ care pe care”, aspectele de trigon indica un acord, un ajutor iar sextilul pare a spune si “ maine va fi bine”.

Soarele in Varsator aflandu-se in aspect benefic (trigon) cu Jupiter in Balanta este asociat cu protectia divina in situatiile dificile, in activitatile de grup, in  examinarea scopurilor si idealurilor noastre.

Eclipsa de Luna in Leu in sextil cu Jupiter in Balanta amplifica realizarile in familie, in cariera, ambitii profesionale

Eclipsele de Luna aduc lumina in problemele emotionale din viata noastra ,” este intunericul care face lumina in viata noastra, in secretele noastre ”, emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator, in special pentru cei nascuti  in jurul zilelor de 11 februarie, mai, august, noiembrie.

 

Sursa: http://adriana-astro.com/

Asset 1