Eclipsa de luna din 28 noiembrie 2012 – Luna plina in Gemeni

 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0788.377.773
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................Gataa ... citim ARTICOLUL....................

  Ultima eclipsa din acest an, va fi o eclipsa de luna, care se va produce in seara zilei de 28 noiembrie 2012. In Romania eclipsa se va putea observa cu dificultate si doar in conditii speciale (din observatorul astronomic) deoarece faza maxima va avea loc chiar inainte de rasaritul Lunii si anume la ora 16:33.

  Eclipsa va fi din penumbra cu faza maxima de 0,9416 (magnitudinea prin penumbra) si va putea fi observata din zona estica a Europei, nord-estul Africii, Australia si Oceanul Pacific.

  Aspectul de Luna plina, formata pe axa Gemeni – Sagetator, are loc la 6 grade si 47’ in Gemeni, in apropierea norului stelar Hyades care se gaseste de-alungul constelatiei Taurului. Eclipsa de luna este perechea eclipsei de soare care a avut loc in 14 noiembrie, ambele fiind eclipse blande, aspectate pozitiv, aducand un plus de creativitate, dorinta de comunicare, optimism, dar si responsabilitate in acelasi timp. Un aspect foarte frumos, care in astrologie se numeste Yod, se va forma intre Luna, in conjuctie cu Lilith, care reprezinta nodul focar al yodului, acolo unde converg toate energiile, fiind sustinute de conjuctiile Marte, Pluto din Capricorn si de conjuctia lui Venus cu Saturn in Scorpion, celelalte capete ale triunghiului astfel format.

  Provocarile aduse de prezenta lui Lilith in opozitie cu Soarele si conjunctie cu Luna, ne vorbesc despre posibile regasiri karmice, ale sufletelor pereche, dar care vor scoate la iveala poate, tipare emotionale disfunctionale, si chiar relatii triangulare in care toti partenerii vor avea de suferit. Este un moment favorabil sa ne confrutam cu propria umbra, si sa reusim sa mai eliberam o portiune din energia care este blocata acolo. Abundenta de conjuctii care se formeaza in acest moment de Luna Plina indica o oportunitate pentru arderea karmei. Este posibil ca acum se se reuneasca cupluri sau grupuri care sa conlucreze impreuna, rezultand solutii aproape mirculoase pentru orice gen de provocare.

  Este bine sa reamintim faptul ca in momentele de Luna Plina este bine sa nu ne pripim sa luam decizii importante, sa nu intreprindem actiuni de mare anvergura, deoarece majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual care le poate afecta puternic puterea de decizie si simtul echilibrului.

  Simbolul sabian al aceste Luni se formeaza la 7 grade in Gemeni, semnificatia lui fiind urmatoarea:

  “O fantana in stil vechi” –  Intelepciunea launtrica pe care o cauti a fost atinsa de altii cu mult timp in urma. Intotdeauna exista o abundenta de resurse pentru cei care cauta cu sinceritate. Esti capabil sa ajungi la asta prin impresionanta ta credinta si incredere in tine insuti. In aceasta situatie n-ai nevoie sa-ti folosesti atit de mult gandurile, ci mai ales convingerile. (A fi sustinut de toti cei care au fost inaintea ta si de mediul tau.) Negativ: A nu avea incredere in sfaturi bazate pe idei inradacinate. A nu vedea profunzimea altora.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *