Asset 1

Doctorul Burzynski a vindecat timp de 30 de ani cancere in faza terminala – alte dovezi ca autoritatile si concernele farmaceutice se opun acestui lucru

Filmul documentar deosebit despre un doctor care a luptat singur impotriva giganticelor concerne farmaceutice pentru recunoasterea unui remediu valid impotiva cancerului. Dati mai departe si altora. Acest film poate salva vieti. Acest film se poate viziona gratuit azi 20 iunie 2001.

Burzynski: Cancer Is Serious Business from BurzynskiMovie on Vimeo.

Stanislaw Rajmund Burzynski (născut la 23 ianuarie 1943 în Lublin, Polonia), este biochimist şi medic. El este fondator şi preşedinte al Burzynski Research Institute Inc. , cu sediul in Houston şi Stafford, Texas. Burzynski a inceput tratamentele anti-cancer din decembrie 1976.

În 1967, la 24 de ani, Burzynski a absolvit Academia Medicala din Lublin, Polonia, cu un grad MD cu distincţie. În acelaşi an el a identificat metaboliţi şi peptide care apar natural in sânge şi a constatat că există un deficit marcat de aceste substanţe la pacienţii cu cancer. El a suspectat ca acesti compusi ar putea controla dezvoltarea cancerului.
În 1968, adoctorul Burzynski a primit doctoratul, D. MSc, tradus ca echivalent cu un doctorat, în biochimie.
In 1973 el a fost licentiat pentru a practica medicina in Statele Unite, de către Consiliul Medical al statului Texas.

Tehnicile lui non-toxice le fac pe cele folosite in mod curent pentru tratamentul tumorilor canceroase – cum ar fi chimioterapia sau iradierea pana la moarte – sa para de domeniul preistoriei. Studiile oficiale arata ca tratamentul sau este de 3000 de ori mai eficient in tratarea si vindecarea cancerului decat chimioterapia. Cu toate acestea, Burzynski a intampinat o gramada de dificulati in a oferi lumii descoperirea sa – „antineoplastonii”, o metoda de terapie care vizeaza direct genele vinovate de aparitia cancerului.

Pentru ca nu si-a vandut leacul revolutionar vreuneia din concernele farmaceutice care domina piata, a descoperit ca guvernul si alte institutii independente nu prea sunt dispuse sa il ajute. Mai mult, l-au dat in judecata in repetate randuri. Ba chiar a devenit si tinta unor campanii negative atat in presa de specialitate, cat si in cea destinata publicului larg, s-a incercat izolarea si eliminarea din lumea medicala, inchiderea clinicii sale si chiar arestarea lui.

„Burzynski” este povestea medicului si doctorului in biochimie Stanislaw Burzynski care dupa zeci de ani de lupta a castigat cea mai mare, mai complicata si mai plina de abuzuri batalie juridica din istoria Americii impotriva FDA – Food & Drug Administration (Autoritatea pentru Alimentatie si Medicamente).

La baza victoriilor doctorului Burzynski in lupta cu guvernul Statelor Unite a stat descoperirea antineoplastonilor, particule care au drept tinta o gena ce induce cancerul. Medicamentul sau a incheiat in 2009 faza a II-a a studiilor clinice supravegheate de FDA si a inceput faza finala de testare in 2011. Singurele obstacole ramase: cele 300 de milioane de dolari ce trebuie achitate in aceasta etapa finala si cerinta FDA-ului ca pacientii inoperabili sa fie totodata tratati si cu radiatii.

Aprobarea antineoplastonilor va marca momentul in care pentru prima oara in istorie un simplu om de stiinta si nu o companie farmaceutica va detine un brevet si drepturile exclusive de distributie pentru o descoperire medicala revolutionara care poate salva milioane de vieti.

Antineoplastonii sunt responsabili pentru vindecarea unora dintre formele cele mai incurabile de cancer in faza terminala. In film sunt prezentati mai multi supravietuitori care au ales tratamentul doctorului Burzynski in locul unei interventii chirurgicale, a chimioterapiei sau a radiatiilor – impreuna cu toate actele medicale pe baza carora au fost elaborate atat fatalistele diagnostice, precum si vindecarea completa.

Surse si bibliografie : Wilkipedia
www.armonianaturii.ro

Asset 1