NANE: Calauza
30 Septembrie 2007
Daniela Nane

Sunt din ce in ce mai multi oameni care ajung, prin exercitiu, sa primeasca informatii prin clarauditie sau clarvedere.

Totul incepe cu ceea ce pare a fi o cunoastere interioara instantanee si se manifesta de obicei ca mici coincidente sau evenimente sincron. Poate parea a fi doar o sclipire de intuitie din interior sau ca si cum cuvintele incep sa curga in mintea ta, iar tu sa primesti intr-adevar raspunsuri la intrebari si informatii care devin din ce in ce mai complexe. Aceste daruri nu sunt doar pentru amuzament sau pentru propria vanitate. Daca nu esti concentrat pentru Binele cel mai inalt al tuturor, vei pierde curand orice abilitate obtinuta.

Sustinerea din surse inalte este intotdeauna inspiratoare, inaltatoare si incurajatoare. Trebuie sa ceri ca informatia primita sa fie validata si in exprimare fizica, fara echivoc; asa vei sti daca ea e corecta. Sinele tau superior sau fiintele de lumina nu fac predictii pentru ca se stie cat de repede se poate schimba „viitorul�? din cauza liberului arbitru al oamenilor. Conform fizicii cuantice exista mai multe potentiale de „viitor probabil�? si in aflarea unui eveniment pe cale sa se produca, prezicerea se bazeaza de obicei pe cel mai puternic viitor probabil dintr-o anume informatie.

Poti pune intrebarea de maxima insemnatate din viata ta. Poti cauta raspunsuri clare si solutii pentru problemele de sanatate sau alte situatii care te preocupa. Poti cere sa fii directionat spre informatiile sau persoanele care te vor ajuta in realizarea echilibrului si armoniei in corp, in emotii sau pentru a obtine claritate si concentrare mentala. Dar cere intotdeauna doar binele tau suprem si cel mai bun rezultat pentru toti cei implicati!


link-ul din ziar

………………………………………………